Yardım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    command3r
    command3r's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

roaccutane adlı ilacı kullanacağım ve bu ilacı kullanmak için doktor kan testi yapıyormuş bende en son yaz ayında sanırsam temmuzda esrar maddesi kullandım 2kişi 1 fişek şeklinde testte çıkar mı lütfen yardım edin müridler

djarum black kanka
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

kullandıgın herhangi bi madde yada yiyecek yada alkol 40 günde vücuttan tamamen atılır.. gönlün ferah olsun..

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    command3r
    command3r's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gönlüme su serptim saol mürid

djarum black kanka
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

atılıp atılmamasını bilmem çünkü esrar vücutta uzun süre kalabiliyor diye biliyorum fakat esrarın etkin maddesini testte özellikle aramadıkları sürece kullandığın ortaya çıkmaz bu bakımdan için ferah olsun.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

command3r bunu yazdı:
    -----------------------------

roaccutane adlı ilacı kullanacağım ve bu ilacı kullanmak için doktor kan testi yapıyormuş bende en son yaz ayında sanırsam temmuzda esrar maddesi kullandım 2kişi 1 fişek şeklinde testte çıkar mı lütfen yardım edin müridler

-----------------------------

Öncelikle kullanmak suç değil, 

İkinci olarak bahsettiğin ilaç ciltte olan lekeler ayda sivilceler için falan kullanılıyor. Doktor aktif maddesine reaksiyon verip vermediğine bakacak için rahat olsun.

Not: Kardeşim falan da kullandı o hapı, ciilt kanseri oluşturma riski yuksek, bence hiç başlama

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blitz
    Blitz's avatar
    Erkek
    Testi bilmiyorum çıkarmı çıkmaz mi ama ben kullandım o ilacı çokta memnun kaldım hiç bi bok püsür işe yaramamışti fakat bu şey geçirdi ışte. Ama düzeni asla kaçırma kullanırken. Ve utanma sıkılma lipstick al kendine ama renkli olmasın tabi :D çünkü çok çok feci bi biçimde cildi kurutuyor özellikle dudaklar. O şeyi sürmeden gülmeye cesaret edemezdim ben çünkü hemen yarılıp kanardi dudaklarım. Ama değdi mi 6 aya ? Kesinlikle evet. Biraz skar falan kalırsa da onlari da peelingle halledebilirsın ;) saygılar ve bol sabır :D

validen
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ben 8 ay kullandim, memnunum. Kanda esrar bulunsa bile bir sey olmaz merak etme. Ama baslik hatali.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Bende 6 ay kullandım bunu iyiki kullanmışım surat himalayadan vadiye döndü. Hiç bir yan etkisinide görmedim halada bişi yok. Kullanırken hiç bir yerinde yağ oluşmuyor en hoşuma gidende bu olmuştu önceden 2 gün banyo olma saçlar yağlanmaya başlıyordu ilaca başlayınca hiç yağ yapmıyor saç, surat yada herhangi bi yer.

Ama sana tavsiye dudak için bepanten kullan merhem olanını sürekli dudaklarına sür. Ben o 6 ay pek gezmedim ve hep evde bu kremi sürdüm beyaz dudaklarla geziceksin ama buna deyicek inan. Diğer arkadaşlarım gibi dudaklarım çok kötü olmamıştı bol bol krem sürünce. Ha bide bunu kışa getirmen iyi olmuş yaza girerken suratın çok güzel bir görünüm alıcak yağdan sivilceden kurtulmuş olucaksın. Ama iş haplarda değil o kremde aklında bulunmsun, adam gibi kullanmazsan zenci dudakları gibi dudak olur ve sürekli kanar.

Cagito ergo sum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek
    Ben de kullanmıştım, testte de birşey çıkmadı o dönem bir de ailemle gittiğimi hatırlıyorum tırsa tırsa beklemiştim test sonucunu. İlaç biraz sakat nemlendirici birşeyler kullanmazsan berbat gözüküyorsun kullanım süren dolana kadar ama cidden etkili. Benim dudaklar kurumuştu çok gülemiyordum bile bepanthene sürmediğim zamanlar, yarılıyor kanıyordu.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    command3r
    command3r's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gkhan759@

saol ama cilt kanseri riskini göze alırım

kullanan arkadaşlar yorumlarınız için sağolun müridler

djarum black kanka
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

esrarın izleri yıllarca tırnaklar ve saçlarda belli olur.Ha 1 kere kullandıysan hiç bişi olmaz

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
Toplam Hit: 2072 Toplam Mesaj: 12