Yardım ..5800 Xm Modemini Tablette Kullanmak
-
selamlar
5800 Xm telefonum var ve internetim var turkcell den. Birde creatone 7' tablet aldım. işyerinde oyalanmak için.
Şimdi sorunum şu: telefonuma joukispot programını kurdum. interneti paylaşıma açtım. laptopum 5800 ı wireless olarak görüyor.
fakat tablet telefonu gördüğü halde tanımıyor. "bağlan" tıkladığımda bağlanmıyor.wifi isminin başında (*) böyle bir işaret var bu olunca
bağlanmıyor . bana yardımcı olacak birileri vardır umarım.
joukispot programının full sürümü değil. ama forumlarda araştırdığım kadarıyla full sürümlede aynı sorun oluyormuş.
-
nokia da sadece joiku var bu işi yapabilen.onun da cracki yok ve sorunlu program.çözümü yok malesef
-
elimizdemi patladı yani bu tablet. bi de internet paketi aldım 30 tll ye.
-
sanırım öyle nokialar zaten allahlık :)
-
arkadaslardan yeni geldim eve onlarda 5800 daki net ile tabletten baglaniyordu ama nasil yapiyor bilmiyorum yarin sorarim.
-
joukinin ücretsizide var hacı sadece şifre felan koyamıyon dene iş görür
-
-
joikudan interneti yayarak nokia cihazlardan ve pcden bağlanabilirsin fakat android cihazlardan bağlanamazsin
-
Mert045 bunu yazdıjoikudan interneti yayarak nokia cihazlardan ve pcden bağlanabilirsin fakat android cihazlardan bağlanamazsin
aynen öyle bende denemiştim.
-
cihazı rootla
sonra zt 180 adhoc mu ne var ony kur oradan hallet bir postta yazmıştım
bir sorun olursa mesuliyet kabul etmem
-
zt 180 adhoc çalışmıyor.
birde root yapmak içiin 2 tür pro var.. birisi mavi android digeri yeşil hangisini kullanmamız gerekli.?