Yardım Edin Şu Garibe:D:D
-
Arkadaşlarr Bnm bir sorunnumm Varr yaaa Bakın Anlatayımm =) Bisim Ark Bna bir ayarlamışlar 1 hafta falan oldu ....... olan arkdaş Gitmiş bir bşaka kıza demiş bu çocuk senden hoşlanıor diyeride bunu duyunca Fıtttırdı AYrıldık vs Soonra Tam Ayarladım Derken Bşka bir şey Çıktı Oda Yok neymiş Bn Kıızın Üstüne İDDA Oynamışım Bunu Duyunca Kız Bir hışınla Baktım gelior dedim heralde kollaarıma atlıcak:D bide ne desin KARŞIMA Çıkma birdaha:D Ben bu durumda bir daha nasıl ayarlıcam bu kızı
-
ne dediğini anlasam yorum yapcam da..
-
aynen bende tam anlamadim sakin sakin ve kelimeleri net ve tam sekilde yazarsan yorum yapalim
-
tam ne dediğini anlamadım..
+
Z tuşu basmıyor galiba "bisim " biskrem gibi bi şey olsa gerek..
+
2 kez okudum bi bok anladıysam fenevli olayım -
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
tam ne dediğini anlamadım..
+
Z tuşu basmıyor galiba "bisim " biskrem gibi bi şey olsa gerek..
+
2 kez okudum bi bok anladıysam fenevli olayım
-----------------------------fen evli ne bilader ev çeşidimi :S
-
amele_2 bunu yazdı:
ne dediğini anlasam yorum yapcam da..S.a lafa başlayalım Okulda İşte arkadaşlar bana kız ayarlamışlar Bende İi tmm dedim çıkmaya başladım 1 haftamı ne oldu sonra birisi Kıza gitmiş demiş Senin çıktığın bir başka kızla çıkıor Senden ayrılmak istiormuş Ok nese öle böle dedim tam ayarladım Sonra Biri bişey çıkarmış Demiş Melek -CAner senin üzerine iddaya girmiş bunu kız tabi bir duydu:) Dedim tamam bu sefer kesin ayarladım derken kız demezmı bir daha karışıma çıkma.:d ama kız seviorrr Kıskanıor Herkesten fln filan Napmalayım Ben bu durumda :D
----------------------------- -
cbekcibasi bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
ne dediğini anlasam yorum yapcam da..S.a lafa başlayalım Okulda İşte arkadaşlar bana kız ayarlamışlar Bende İi tmm dedim çıkmaya başladım 1 haftamı ne oldu sonra birisi Kıza gitmiş demiş Senin çıktığın bir başka kızla çıkıor Senden ayrılmak istiormuş Ok nese öle böle dedim tam ayarladım Sonra Biri bişey çıkarmış Demiş Melek -CAner senin üzerine iddaya girmiş bunu kız tabi bir duydu:) Dedim tamam bu sefer kesin ayarladım derken kız demezmı bir daha karışıma çıkma.:d ama kız seviorrr Kıskanıor Herkesten fln filan Napmalayım Ben bu durumda :D
-----------------------------İntihar et.
-
Swool bunu yazdı:
cbekcibasi bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------İntihar et.
-----------------------------Puhahah klasik tahribat tavsiyesi :D
-
Zannımca aşık değilsin. Çünkü 1-2 haftada aşık olunmaz. Onu için önündeki maçlara bak
-
yakın takibe katılıyorum bu konuda..
önünde ki maçlara bak..karız kız üstüne iddiaya girme..girsen de belli etme :)
-
Zuahahaa:):):) Eeet Haklısınzzz