Yardım HTML
-
hacı mürid kardeşlerim.siteme nerden bulduğumu hatırlamadığım bir oyunu koydum.gerçi pek oyun sayılmaz html sayfa sadece.
bu oyun sayfanın sol tarafında.yani sayfanın sağında biraz boşluk var.oyunu da kısaca anlatayım.bi kare var.fareye basık tutarak bu kareyi hareket eden şekillerden kaçırıyorsunuz ve ne kadar süre kaçırabilirseniz o sizin puanınız oluyor.şimdi sizden isteğim sayfanın sağında kalan boşlukta oyunda en uzun yapılan ilk 5 sürenin oyuncu adıyla beraber gösterilmesidir.adresi de vereyim bakınca anlayacaksınız ne demek istediğimi.yardımınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
-
bunu html ile yapamazsın ki, asp yada php kullanman gerekir.
oyun bitiminde javascript ajaxı tetikler skor vt ye kaydolur
istediğin yerede vt den aldıgın verileri yazdırırsın :)
-
hacı oyunu php ye çevirip dediklerimi yapabilirsen 2 dk al benim sevaplarım senin olsun :D
bi ilgileniver be hacı.sayfaya sağ tıklayıp alırsın kodları :)
-
oyunu senin kodlaman lazım o zaman. html için bu oyun fazla bile, buna şükret :)
-
yok mu yardımcı olacak başka mürid :(
-
ne demek istediğin pek anlaşılmadı ama sanırım oyunu sitendeki sayfada ortalamk istiyosun.. eğer doğru anlamışsam bu kodu kullan==>
<div style="text-align: center"> OYUN KODU BURAYA </div>
-
Sensiz-Kaldim bunu yazdı:
-----------------------------
ne demek istediğin pek anlaşılmadı ama sanırım oyunu sitendeki sayfada ortalamk istiyosun.. eğer doğru anlamışsam bu kodu kullan==>
OYUN KODU BURAYA
-----------------------------Oha bana ciddi olmadığını söyle :|
-
html ile olmaz bu olay
-
ZoktriP bunu yazdı:
OYUN KODU BURAYA
-----------------------------Oha bana ciddi olmadığını söyle :|
-----------------------------şaka gibi :D
-
at ile deve istemişsin hoca olmaz o iş ((: bence sende yorma kafanı :)
-
OYUN KODU BURAYA
-----------------------------yuh :|