Yardımcı Olacak Mürit Aranıyor + Önerileriniz ...
-
çok pis gaza geldim :o free host hemen bi tane uraşiyim sabaha kadar :ı
alışmak lazım şimdiden unuttuk herşeryi :ı
dipnot: elinde ps üzerinden bu tür konulara ıyı bir bilgi kaynagı olabilicek ebook & videolu anlatım fılan olan pm atabılırmı arkadaşlar
-
kediyi sol alta koyup gölge ekledikten sonra
imgeleride küçülterek sağ alta eklediğinde tadından yenmez.Diğer mürdilerin sylediklerinin toplamıda buzaten.
-
dede bunu yazdı:
-----------------------------
kediyi sol alta koyup gölge ekledikten sonra
imgeleride küçülterek sağ alta eklediğinde tadından yenmez.Diğer mürdilerin sylediklerinin toplamıda buzaten.
Değiştirdim hocam temayı :W
müritler temayı denemek için bi subdomain vericek varmı :W sonra kapatabilir :D -
www.000a.biz deneme tahtası olarak süper bi site 11 gb yer veriyor ama yavaş biraz işte :)
-
hocam menüler çok abartılı buldum... daha uygun bi arka plan ayarlarsan ve menülerin boyutunu küçültürsen daha elverişli bi site olur...
-
-
ara kısmını kaldı r bır cok sıtede gereksız html e dokerken cufon kullanablırsın gene hem resım olarak kalır hemde google okur porfolyo kısmınıda cıkarıp devıan uzerınden gosterebılırsın bence karakter guzel degıl degıstırmelısın sadelık bence cok onemlı bak mesele abenım sıtem soyle bırsey www.krea-if.com
-
hacdır photoshop un özelliği var ya onu kullansa. ama çok ağır olur site söyleyeyim baştanda...
-
hipokondriyak bunu yazdı:
ara kısmını kaldı r bır cok sıtede gereksız html e dokerken cufon kullanablırsın gene hem resım olarak kalır hemde google okur porfolyo kısmınıda cıkarıp devıan uzerınden gosterebılırsın bence karakter guzel degıl degıstırmelısın sadelık bence cok onemlı bak mesele abenım sıtem soyle bırsey www.krea-if.com
senin bu teman çok güzelde bi vermedin bana bende kullanıyım :D -
inception bunu yazdı:
-----------------------------hipokondriyak bunu yazdı:
senin bu teman çok güzelde bi vermedin bana bende kullanıyım :D
bunda bişi yokki hocam istiyosan atayım temayı ?