Yarılma Garantili Olay
-
vallahi hic gülecegim yoktu zaten canım sıkkın ama resmi görünce yarıldım yani.
şaka gibi.

-
gördüm daha önce bunu :) 10 gün kadar güldüm pc başına oturunca :D
-
tahribattada böyle mürit vardı banlamdı sonra eskilerden
edit: http://www.tahribat.com/Murit-metalist/
-
Aynı hataya bende düştüm bi kere :(
-
donanımhaber sanırım :D
-
Son günlerde bi kısım insanın eğlence şekillerini dikkate alarak , bu şahsın bi kenarda oturup kendine giydirilen laflardan haz aldığını düşünüyorum. Bence ; mal taklidi yaparken zeki olduğunu göstermeye çalışan mal.
-
adigestorm bunu yazdı:
-----------------------------
Son günlerde bi kısım insanın eğlence şekillerini dikkate alarak , bu şahsın bi kenarda oturup kendine giydirilen laflardan haz aldığını düşünüyorum. Bence ; mal taklidi yaparken zeki olduğunu göstermeye çalışan mal.
-----------------------------ne diyosun hoca sen ? kimden bahsediyosun ?
-
ne diyim adam çok zekiymiş aynı zekayla ürettiği soruyu aynı zeka ile cevaplamayı başarmış
-
Andrei bunu yazdı:
adigestorm bunu yazdı:
-----------------------------Üzerine alınma hocam seni kastetmedim hem sorup hem cevap veren yüce şahsiyetten bahsediyorum
-
aynı şerefsizliği benim arkadaşım yaptı yıllar önce tbt de :))
Ben konu açtım şifrem onun ps de kayıtlıydı bana uyuz olunca benim soruma yine benim nick im le cevap verdi :S
of of ...
o günler geldi aklıma
-
adigestorm bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
adigestorm bunu yazdı:
-----------------------------Üzerine alınma hocam seni kastetmedim hem sorup hem cevap veren yüce şahsiyetten bahsediyorum
-----------------------------pardon.