folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yarın Bir Tezkere Çıkacak

Yarın Bir Tezkere Çıkacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ibosoft bunu yazdı:
    -----------------------------
    böle bi operasyon medyamız sayesinde bu kadarmı kabak gibi duyrulur anlamıyorum. Ultimatom diilki bu şimdi adamlar kaçıcak biz kovalıcaz ee sonra
    -----------------------------

:)) Haklısın 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    harbiden yaw amk adamlar gece terist gündüz bakkal kasap ! bizim medyamızda cıkıcak cıkıcak haber veriyo onlara habersiz yapılması cok cok daha iyi ama amına kodumun medyasına gelde anlat !

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    .., pöéf dtp nin pkk nın zikilmiş annesi olduğunu küçük veled ler bile biliyor artık..,

onu değil akp,chp,mhp ve dsp nin içindeki lavukları bulucaz "bi nevi." tezkere büyük ihtimal bile değil kesin çıkıcağı için densizlere denden koymanın vakti ni yenilemiş olucaz.., buda bazı soruşturmalardan sonra  dtp nin kapatılacak olması gibi bişi zaten .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    oncelikle birseye acıklık getirelim. tezkere askere cıkan birsey degildir. hukumete cıkar. yani olan sey hukumetin 1 yıl sure ile gerek gordugunde "meclis kararı olmaksızın" askere sınır otesi operasyon izni verebilme yetkisidir. bu hukumet eline bu yetkiyi aldıktan sonra kullanmaz. bakın buraya yazıyorum bu tezkere tayyip in 5kasımdaki abd ziyaretinden once kullanılmayacak. belkide hic kullanılmayacak. zaten benim dedigimi dun cemil cicekti yanlıs hatırlamıyorsam kendisi de soyledi. umarım bu tezkereyi kullanmaya gerek kalmaz dedi. burada demek istenilen acık galiba. operasyon falan olmaz hocalar siyasi irade olmadıktan sonra

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    vallahi arkadaşlar basın olarak zaten hiç gizlimiz saklımız yok haklısınız.Adamlar nerelerde mevzilendiğimizi hatta ve hatta nasıl sıgınaklar yaptıgımızı canlı yayında gösteriyor.O yüzden bu gün tayyip şöle bi açıklama yaptı...TEzkerenin meclisten geçmesi hemen ırak a gireceğiz anlamına gelmesin.Bence bu bi taktiktir nasıl basın herseyi gözler önüne seriyorsa buda tayyibin taktiği olabilir.hiç ummadıkları anda ırak a girebilir o şerefszilerin kökünü kazıyabiliriz Allah ın izni ile

Sabreden Zafere Ulaşır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

ırağa hemen girilmeyecek gibime geliyor... 1 yıl süre var neticede en uygun vakitte girilecektir... ama 1 hafta

girilmesin gine cıngar kopacak vay hemen girilmedi diye,sonra en uygun dediğimiz zamanda

girilecek bu seferde geç kalındı denilecek,hiç girmese hiç girmedi olacak...  gine film kopacak... memleketi çok

çetin tartışmalar ve zor  dönemler bekliyor gibime geldi allah sonumuzu hayır eylesin

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

herkes ordu bir kaç hafta bekler diyor yada bir kaç ay :)adama sormazlarmı ne diye tezkere tezkere diye acele ettiniz? hiç belli olmaz, bakarsın oylama bittiği an operasyon başlar ordu tam teyakkuzda çünkü.

çocuklar bilmez bunu!

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

tezkere tezkere tezkere dir gidiyo kardeşim benim hep dediğim bir söz vardır
    ''İstikrar herşeydir '' eğer istikrar irade  ve kararlılık olmazsa yapılan hiç bir işin anlamı kalmaz
    söylenecek çok söz olabilir mühim olan yapılması gerekenlerin yapılmasıdır

tahribat.com a can feda
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

Eger biz simdi girmiyoz derlerse tezkerenin bu kadar aceleye getirildigini bi anlamı kalmaz..Buyukanıt aylardır bas bas

bagırıyo sınır otesi operasyon lazım diye.Tsk butun hazırlıgını yapmıs bi sekilde bu kararın cıkmasını bekliyodu

Aylarca onceden sınıra tank ve asker yollandı...Soyle bişey de varki artık ne tsk nin ne halkın bekleyecek gucu kalmadı

yani biz bekliyoz deseler buyuk tepki gorurler ki Bu tepki de gayet normal...

Bisey daha olayın basın tarafından abartıldıgı cok fazla dile getirildigi bu operasyonun hersek tarafından bilindigi falan

soyleniyo..Bunda da cok buyuk bi sakınca yok bildigim kadarıyla operasyonu Bordo Bereliler gercekleştircek.Bordo bereliler

Tsk gurur kaynagıdır adamlar davulla zurnayla operasyona gitse lannnn bakın yarın bu saatte operasyon var biz gelcez

deseler cok az bi kayıpla butun pkk lıları oldurup geri donerler....Tek sakınca ise bu operasyon bazı ulkelerle olan ilişkileri

bozucaktır bana gore tek sakınca bu..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

Kerkük ve Musul gibi Türk şehirlerini sahiplenmek isteyen oradaki Türklere eziyet eden  godoş barzani ve talabani anasının amını görcek. ejdatlarını sikecez bu döllemelerin. ama boku çıktı teskereninde artık sağır sultan duydu. yapılması gereken daha önceden yapılacaktı. bence bu piçlerin inlerini sabah akşam bombalayıp tek canlı kalmayıncada kendi karakollarımızı kurmalıyız. sikerim ırağın toprak bütünlüğünü. . bu piçlerden kan çekme zamanı geldide geçiyor.

bir Şehit anasının gözünden akacak bir damla yaş için kökünü kazımalıyız bu it soylarının.

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
Toplam Hit: 2440 Toplam Mesaj: 24