Yarın Savcılığa Gidiyorum..
-
CTG bunu yazdı:
-----------------------------
Git gel hacı savcılığa ne olacak?
O ipden o mesajın yazıldığını nasıl kanıtlayabilirsin ki?
Site senin db senin. demezler mi ya sen eklediysen bunu buraya diye?
Boşuna uğraşıyorsun...
Sil engelle gitsin.
-----------------------------Ne demek ctg bu ülkenin bilişim suçlar şubesinde sen normal memurlar mı oldugunu sanıyorsun.Yüksek güvenlikli şirket kurum .. vs sitelerinin veritabanlarına ulaşmış adamları ya ceza yiyeceksi yada anlaşasarak devlette memur olarak çalışmasını sağlıyorlar kesinlikle devam etmelisin.
İnan tbt ugruna gecen sene sirpence die bi eleman vardı kufur etmıstı sonra yok babam ettı yok bılmemne falan fılan dıye sıyırdı ev adresıne kadar hepsını buldum tbt den dıe uğraşmadım.
vukuadı sanırım int kafesı var adı adresı telefon numarası herseyı bulduk kufur etmıstı oda uğraşmadım sırf tahribat uğruna hiç bir bok olmayacagını sanıyorlar bu tarz bır tehtıd ve kufur olay geldı yakın bır arkadasımın basına her seyı ıle ben ılgılendım yardımcı olsun davada sonuclanmıs gecen aradı 3 bin kusur tazmınat almıs .Al tazmınatınıda çatır çatır ye müstehak olsun .
-
Bilişim Sistemleri Aracı Kılınarak İşlenen Suçlar
İntihara Yönlendirme TCK Md. 84 2 ila 10 yıl arası hapis Hakaret TCK Md. 125 3 ay ila 2 yıl arası hapis
Hakaretten 3 ila 2 yıl hapis yiyebilir..
-
matematik1 bunu yazdı:
CTG bunu yazdı:
Git gel hacı savcılığa ne olacak?
O ipden o mesajın yazıldığını nasıl kanıtlayabilirsin ki?
Site senin db senin. demezler mi ya sen eklediysen bunu buraya diye?
Boşuna uğraşıyorsun...
Sil engelle gitsin.
-----------------------------Ne demek ctg bu ülkenin bilişim suçlar şubesinde sen normal memurlar mı oldugunu sanıyorsun.Yüksek güvenlikli şirket kurum .. vs sitelerinin veritabanlarına ulaşmış adamları ya ceza yiyeceksi yada anlaşasarak devlette memur olarak çalışmasını sağlıyorlar kesinlikle devam etmelisin.
İnan tbt ugruna gecen sene sirpence die bi eleman vardı kufur etmıstı sonra yok babam ettı yok bılmemne falan fılan dıye sıyırdı ev adresıne kadar hepsını buldum tbt den dıe uğraşmadım.
vukuadı sanırım int kafesı var adı adresı telefon numarası herseyı bulduk kufur etmıstı oda uğraşmadım sırf tahribat uğruna hiç bir bok olmayacagını sanıyorlar bu tarz bır tehtıd ve kufur olay geldı yakın bır arkadasımın basına her seyı ıle ben ılgılendım yardımcı olsun davada sonuclanmıs gecen aradı 3 bin kusur tazmınat almıs .Al tazmınatınıda çatır çatır ye müstehak olsun .
-----------------------------benim kafamı yoran olay bu arkadaş forumunun databaseine istediği ipyi kendisine girmiş gibi yazabilir.
neye göre dava açacak ki?
-
Hocam adam sana değil annene hakaret ettiği için annenin mahkemeye başvurması lazım :| Ip kayıtlarını incelet güzelcene, özürdilerse konu açsın tahrikattan özürdilesin :|
-
savcilikta bekliyordu bu kansiz Kopegi Kim birisi sikayet etsede hemen Cezasini keselim diye :) Kolay gelsin hocam Baska ne diyim isin zor..
-
Bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. ama git et bakalım
-
Aslında yapan kişi burda deşifre edilse adaletin en büyüğünü bulmuş olur. Arkadaş da maddi yönden kaybetmez bizde manevi yönden beklemeyiz. İran hesabı :D idam ederiz
-
1. Haklısın hocam lafını, anneler günü hakkındaki bir konuya cevap yazan birine başka bir lakap takılamayacağı için dedim...
Sitede sorgulama yapmadım, zira hiç kimseye ama hiç kimseye ip bilgisi vermem veremem...
Ha eğer soruyorsan, bu ip ile sonuca ulaşırsın, ama 2 sene alır...
Hiç bu işe uğraşmadığın için, adliyeyi kurtuluş sanıyorsun...
-
CTG bunu yazdı:
benim kafamı yoran olay bu arkadaş forumunun databaseine istediği ipyi kendisine girmiş gibi yazabilir.
neye göre dava açacak ki?
-----------------------------aynen. bu adamın kendi sitesinin yönetim paneli savcılık için güvenilir bir kaynakmı? ben hiç haz etmediğim bir adamın ağzından allaha kitaba saydırıyım ertesi gün savcılığa "şu ip şu saatte benim kutsalıma sövmüş savcı bey :(" diyim yaka paça götürsünler ne güzel iş?
interneti gazete gibi televizyon gibi çıktığı girdiği yer kesin olan medya araçlarıyla iyice bir saydılar. o kadar kolay ki şu salak hukuk düzeninde birine iftira atmak..
arkadaşın biri demişki sen bilişim suçlarındakileri aptal mı sanıyosun? aptal olmadıkları için bunu yazmış zaten CTG arkadaşımız.
-
Arkadaşlar yapmayın allahınızı severseniz, bugün msn üzerinden yapılan hakaretlerde bile sonuç alınabiliyor. msn loglarını bile delil kabul edebiliyor mahkeme.. eskisi gibi değil bu işler; örneğin: --- Nette hakarete ceza! Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde, internette yayınlanan bir habere ''hakaret'' içeren yorum yazdığı gerekçesiyle bir kişi, 3 bin 500 YTL para cezasına çarptırıldı. Edinilen bilgiye göre, türkücü Mustafa Çiçek, Çelikhan Kaymakamlığı'nın 5 ay önce Şehit Şeyho Şişman Lisesi'nde düzenlediği eğlence programında sahne aldı. Program bir internet sitesinde haber olarak yayınlandı. Haberin yayınlandığı web sayfasının yorum köşesinde ''gutlas'' rumuzuyla Mustafa Çiçek'i hedef olan ve hakaret içeren bir yorum yayınlandı.Mustafa Çiçek, yorum yazısında ''yavşak'' sözcüğüyle kendisine hakaret edildiğini, küçük düşürüldüğünü öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Çelikhan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yaptığı soruşturma sonunda, yorum yazısının ilçede lokanta işleten Abdurrahman Büyüktaş'ın bilgisayarından yazıldığı belirlendi ve Abdurrahman Büyüktaş hakkında ceza davası açıldı. Sanık Abdurrahman Büyüktaş, Çelikhan Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasındaki ifadesinde, lokantasındaki bilgisayarını zaman zaman arkadaşlarının da kullandığını, yazıyı kendisinin yazmadığını, kimin yazdığını bilmediğini belirtti. Mahkeme, Türk Dil Kurumu internet sitesinde yer alan Genel Türkçe Sözlük içerisinde araştırma yapıp ''yavşak'' kelimesinin mecaz anlamda ''yılışık, geveze kimse'' anlamında kullanıldığını, sözcüğün ayrıca ''bit yavrusu'' anlamına da geldiğini belirledi. Yargılama sonucunda, hakaret suçunu alenen işlediğine karar verilen Abdurrahman Büyüktaş'ın 3 bin 500 YTL ceza ödemesi kararlaştırıldı. sabah ---