Yarın Türkiye De Savaş Çıksa
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------
savaş istiyoruz , zafer katliam olsun !
-----------------------------Uzun Zamandır üşümemiştim. Çok Soğuk yine bu yorum. :)
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Benim bildiğim şudurki,
Kürtler önce beklerler,
Sonra Tayyip kalkar özerklik sözü verir,
Kürtler bu söze istinaden bizimle savaşa katılırlar :)
Yoksa tık çıkmaz :)
-----------------------------Niye kurtuluş savaşına, özerlik sözü verildiği için mi katılmıştılar?
-
şuan savaş olsa Türk -Kürt savaşı olur.ABD kürtleri destekler.Ancak biz yine onlara pabuç bırakmayız ve kırmızı çizgilerimizi koruruz.Teknolojik olarak da biz ne ABD den ne de İsrail den geri durumda değiliz bana göre.O yüzden biz şehit versekte bu savaşı kaybetmeyiz.bize savaş ilan edenler daha çok zarar görür.
-
Bence Yarın Savaş çıksa En çok savaşırım, ülke için ölürüm diyenler en başta Kaçar :)
-
yarın değil şimdi türkiyede savaş çıksa türkiyede doğu sınırı hariç türklerden başka kimse kalmaz. şehir merkezindeki kürtler tekrar doğuya göç eder. açıkçası TÜRKİYE rahatlar.
böyle bi savaşı bekliyoruz..
-
HaYVaN bunu yazdı:
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Benim bildiğim şudurki,
Kürtler önce beklerler,
Sonra Tayyip kalkar özerklik sözü verir,
Kürtler bu söze istinaden bizimle savaşa katılırlar :)
Yoksa tık çıkmaz :)
-----------------------------Niye kurtuluş savaşına, özerlik sözü verildiği için mi katılmıştılar?
-----------------------------Onu son zamanlarda Atatürkün ağzından beyanat verircesine, zamanın da " Atatürk Özerklik " sözü verdi diye orasını burasını parçalayanlara sormak lazım.
Eğer gerçekten Atatürk böyle bir söz verdiyse; ve bu nedenle savaşa girdilerse,
- Kürtler menfaatçi, yalaka, kaypak bir topluluk olmanın özelliğine istinaden savaşa iştarak etmişlerdir.
Yok eğer öyle bir söz verilmemiş ise,
1) Olmayan olayları, söylenmeyen sözleri kıçlarından element uydururcasına açıklama yapanlara sormak lazım ki, bu açıklamalarında hangi kesimden, partiden, toplulukdan geldiğide aşikardır.
2) Geçmişte mertçe, menfaat gözetmeksizin, aynı bayrak, aynı toprak ve aynı ezan için omuz omuza savaşmakdan çıkar beklemek ne kadar ahlakidir ?
Değil mi ?
-
SeRDaR bunu yazdı:
Bence Yarın Savaş çıksa En çok savaşırım, ülke için ölürüm diyenler en başta Kaçar :)
Doğru söze ne denirki, çevremde "vatan için babamı keserim, ç*kümü yakarım" diyenlerin hemen hepsi askere gitmemek için türlü taklalar atıyor, askere gitmek zorunda olanlar ise doğuya düşmemek için deli gibi torpil arıyor ve çevresi(parası)olan buluyorda. Onun için ben sessiz sakin insanlara vatan sevgisi konusunda daha çok güvenirim. -
rte varken savaş falan çıkmaz :D
hemen bi açılım yapar olur biter. rahat olun.
-
yarın savaş çıksa;
ertesi gün biter...
-
Walla savaş çıksa DTP(Doğuştan Terörist Partisi) üyelerini tek tek yakalayıp pkk üyelerine ibret olsun diye sallandırıcan.