Yarış Motorları....
-
Merhaba arkadaslar yarıs motoru almayı düşünüyorum bu konuda bi bilgisi olan var mı??
-
kendini öldürmek için daha farklı yollar tavsiye edebilirim?
-
:).. bence bi yarış motoruna binmeyi dene ok...
-
İlk Başta motora ilk defa hevesin varsa öncelikle düşük cc ile başlarsan iyi olur 250 cc lik bi cross sana uyar,ama ben uzun zmndır motor kullanıyorum diyorsan Yamaha'nın Racing modelleri ideal 600 CC lik bi R6 yada R1 yakışır hemde halkın gözünde zenginliğin lüxün sembolüdür arkdaş ortamında saygınlığın artar tabi unutmayacağın bazı şeyler var
-köpek gibi benzin yer bu aletler (zenginim diyosan başka)
-her kız gördüğünde gaza gelip hız yapcaksan kendı kafana bi mermi sık kimseye yuk olmadan gidersin :(
-Alır binersin 3 ay sonra sıkılır satmak istersen temizde kullanmadıysan ölü eşek fiyatına gider.
Ben Marmaris'te yaşıyorum ve patronumda olmak üzere 20 nin üstünde motor var.
Yamaha Tavsiyemdir saygılar
-
bence yamaha yerine suzuki hayabusa al daha ucuz ve daha hızlı
-
baba eğer paran varsa yamaha al derim bide bunların giysileri yokmu Allah göstermesin kaza anında seni koruyan işte bide ondan alacaksın ama seninki motor sevgisimi hevesmi bi düşün eğer sevgiyse aldıgın zaman dünyanın en mutlu insanlarından olursun motorla yatıp motorla kalkarsın ama hevesse belli bi süre sonra motora o kadar benzin parasını yedirmek zoruna gider boş yere satarsın..... hee bide bildiğim kadarıyla bu motorların kasasından dolayı bel ağrılarına neden oluyomus bunuda belirtmek isterim....
honda beatim var çok mutluyum... :)
-
bayaa zamandır a2 ehliyetim var, şu ana benim olan satın aldığım motorlar kawasaki er5, kawasaki zzr1100, eğer yarış motoru almayı düşünüyorsan hyosung al derim 250 cc, ama sakın olaki birden alma racing işi bebek gibidir, insanın elinin çok nadir olması gerekir.. daha sonra kendi tecrübelerimi msn'e eklersen görüşürüz..
-
Önce'den bende çok hevesliydim ama 2 ay önce kuzenim'i motor kazasında kaybettim o da yarış motoru kullanıordu iyide bi sürücüydü, acaip bi antipati oluştu bende şimdi mobiletlere bile,Tasvip etmiorm abicim ama sen bilirsin..
-
bizim burda 3 5 tane var adamlar gaza bi pasıor motor arkasını atıor :D üstündeki adamı fırlatacak aceyip bi sesleri var :D ünli kızlar hepsi onlara hasta :D
-
tessekkur ederım arkdasalr ılgınız ıcın hepınıze tesekkur ederım..motoru aldıgımda sızınle paylasacagım...
-
mobillet al :D
Konyada modifiye ederler 100cc yaparlar 50 lik silindiri. Sonra 3 çeyreklik karbüratör takarlar (vitesli motor karbüratörü) ondan sonra lalebahçe yolunda yarış yaparlar takribi o göt kadar uçurtmaya 120-130 km hız yaptırırlar (o motorla dehşettir o sürat) sonrada trrrrin rin tintintintin diye egsoz saydırırlar filan aayiptir.
Çokta komiktir ha o küçücük motora kocakafalı bi oğlan biner, verir gaza yumulur motorun üstünde, bide saçları enselidir böyle kıvır kıvır kimisi imaj manyağıdır perma falan yaptırır. Şalvar felan takar ayağına peh peh bazen denk geliyor çekiyorum arabayı sağa doyuncaya kadar gülüyorum tiplerine:D:D:D
Ama uyarayım böyle falan yaparsan eğer valla fotonu isterim gülmek için :):):):)