folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yarış Motorları....

Yarış Motorları....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaslar yarıs motoru almayı düşünüyorum bu konuda bi bilgisi olan var mı??

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    kendini öldürmek için daha farklı yollar tavsiye edebilirim?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    :).. bence  bi yarış motoruna binmeyi dene ok...

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek

İlk Başta motora ilk defa hevesin varsa öncelikle düşük cc ile başlarsan iyi olur 250 cc lik bi cross sana uyar,ama ben uzun zmndır motor kullanıyorum diyorsan Yamaha'nın Racing modelleri ideal 600 CC lik bi R6 yada R1 yakışır hemde halkın gözünde zenginliğin lüxün sembolüdür arkdaş ortamında saygınlığın artar tabi unutmayacağın bazı şeyler var

-köpek gibi benzin yer bu aletler  (zenginim diyosan başka)

-her kız gördüğünde gaza gelip hız yapcaksan kendı kafana bi mermi sık kimseye yuk olmadan gidersin :(

-Alır binersin 3 ay sonra sıkılır satmak istersen temizde kullanmadıysan ölü eşek fiyatına gider.

Ben Marmaris'te yaşıyorum ve patronumda olmak üzere 20 nin üstünde motor var.

Yamaha Tavsiyemdir saygılar

http://img473.imageshack.us/img473/4334/13022007487wk7.jpg

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLueShaDow
    BLueShaDow's avatar
    Erkek
    bence yamaha yerine suzuki hayabusa al daha ucuz ve daha hızlı

Oynama Babayla Baba Yorgun....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

baba eğer paran varsa yamaha al derim bide bunların giysileri yokmu Allah göstermesin kaza anında seni koruyan işte bide ondan alacaksın ama seninki motor sevgisimi hevesmi bi düşün eğer sevgiyse aldıgın zaman dünyanın en mutlu insanlarından olursun motorla yatıp motorla kalkarsın ama hevesse belli bi süre sonra motora o kadar benzin parasını yedirmek zoruna gider boş yere satarsın.....  hee bide bildiğim kadarıyla bu motorların kasasından dolayı bel ağrılarına neden oluyomus bunuda belirtmek isterim....

honda beatim var çok mutluyum... :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    bayaa zamandır a2 ehliyetim var, şu ana benim olan satın aldığım motorlar kawasaki er5, kawasaki zzr1100, eğer yarış motoru almayı düşünüyorsan hyosung al derim 250 cc, ama sakın olaki birden alma racing işi bebek gibidir, insanın elinin çok nadir olması gerekir.. daha sonra kendi tecrübelerimi msn'e eklersen görüşürüz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Önce'den bende çok hevesliydim ama 2 ay önce kuzenim'i motor kazasında kaybettim o da yarış motoru kullanıordu iyide bi sürücüydü, acaip bi antipati oluştu bende şimdi mobiletlere bile,Tasvip etmiorm abicim ama sen bilirsin..

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    bizim burda  3 5 tane var adamlar gaza bi pasıor motor arkasını atıor :D üstündeki adamı fırlatacak aceyip bi sesleri var  :D ünli kızlar hepsi onlara hasta :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    tessekkur ederım arkdasalr ılgınız ıcın hepınıze tesekkur ederım..motoru aldıgımda sızınle paylasacagım...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

mobillet al :D

Konyada modifiye ederler 100cc yaparlar 50 lik silindiri. Sonra 3 çeyreklik karbüratör takarlar (vitesli motor karbüratörü) ondan sonra lalebahçe yolunda yarış yaparlar takribi o göt kadar uçurtmaya 120-130 km hız yaptırırlar (o motorla dehşettir o sürat) sonrada trrrrin rin tintintintin diye egsoz saydırırlar filan aayiptir.

Çokta komiktir ha o küçücük motora kocakafalı bi oğlan biner, verir gaza yumulur motorun üstünde,  bide saçları enselidir böyle kıvır kıvır kimisi imaj manyağıdır perma falan yaptırır. Şalvar felan takar ayağına peh peh bazen denk geliyor çekiyorum arabayı sağa doyuncaya kadar gülüyorum tiplerine:D:D:D

Ama uyarayım böyle falan yaparsan eğer valla fotonu isterim gülmek için :):):):)

tahribat.com/murid/tugrulbaba
Toplam Hit: 3993 Toplam Mesaj: 12