folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yarışmalardan Bişey Kazanan Varmı?

Yarışmalardan Bişey Kazanan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

merhaba

azönce merimobileste hediye çeki şeysini gördüğümde aklıma geldi, (mail adresinizi yazıyosunuz $500 kazanma şansı var falan isterseniz kaydolun : http://www.merimobiles.com/)

sorum şu bu tvlerde falan dönen reklamlar oluyo işte araba veriyolar, ipad veriyolar vs vs.işte nescafe araba veriyo vs, ben küçükken tang toyota rav4 veriyodu

bu tür kampanyalardaki ödülleri birileri kazanıyo ama kim kazanıyo amnk ya? yoksa sallamamı bunlar.

geçen müridin teki 9999999999999 tane magnum almış aston martini kazanamamıştı.

yıllar önce bi tanıdığım doritosun kampanyasında şifre gönderip ipod için yedek talihli olmuştu, bunun dışındada bişey görmedim.aranızda kazanan vs varmı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

okuldayken yılbaşı çekilişinde bile kazanamadım la..hoca adımı yazmayı unutmuş mal adam tekrar yapmaya kalkıştı çekilişi yapmayın dedim alamadım hediye mediye...hele bu tür çekilişlerden hiç şansım yoktur..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Yarışmalara devam ediyorsun ha hocam :) Yanlış hatırlamıyorum değil mi zamanında seninle İpad için bir yarışmay girmiştik. İlk 10 daydık ama yine kazanamadık :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bu mail adresi ile kayıt olunan olaylarda mail listesi elden edip spamlıyolar diye biliyom hasdi birine 500 dolar verdi elde ettiği büyük mail listesini satıp para da kazanır. nede olsa site ip adreslerimizi biliyo ülke ülke ayırır.. yanlışmıyım hocu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

bu mail adresi ile kayıt olunan olaylarda mail listesi elden edip spamlıyolar diye biliyom hasdi birine 500 dolar verdi elde ettiği büyük mail listesini satıp para da kazanır. nede olsa site ip adreslerimizi biliyo ülke ülke ayırır.. yanlışmıyım hocu

hocu bahsettiğim mevzu merimobiles değil, onu belki bi mürid kazanır diye yazdım oraya.

@kadirozdemir ben değildim heralde hocu öyle bişey hatırlamıyorum sanki

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şans oyunlarıyla(iddaa hariç) geçimimi sağlıyorum,genelde kazı kazan oynuyorum,süper loto,şans topu vs...

istanbul'un güzide semtlerinde kirada dairelerim ve dükkanlarım var.

Tatil beldelerinde 3 tane yazlığım ve yaz sezonları işletmesini yaptığım ismini vermek istemediğim bazı mekanlarım var.

En son ben bilmem eşim bilirden Nissan Juke Kazandım.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

Çok haklısın aslında bende 100 TL veriyorum diye bir yarışmamı yapsam :D

Şaka maka yapmak istesek bu mümkün mü? xyzabcd.com diye site açaçağım. Siteden e mailini yazıp gönderenlere doğruluma linki yollayacağım. Linke tıklayana bir dahaki email direk gelen kutusuna gelecek. Böyle bir script var mı? Varsa 1000 adet email adresi olsada atılan emailler izin verildiği için gelen kutusuna gider mi direk? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı

Şans oyunlarıyla(iddaa hariç) geçimimi sağlıyorum,genelde kazı kazan oynuyorum,süper loto,şans topu vs...

Tatil beldelerinde 3 tane yazlığım ve yaz sezonları işletmesini yaptığım ismini vermek istemediğim bazı mekanlarım var.

iddia dan geçimini sağlayan biriyle tanışmıştım inciden hatta oturmuş muhabbet etmiştik te senin gibisini görmedim. taşak yapıyosun dimi hocu?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    lalada bunu yazdı
    ONEMINUTE bunu yazdı

iddia dan geçimini sağlayan biriyle tanışmıştım inciden hatta oturmuş muhabbet etmiştik te senin gibisini görmedim. taşak yapıyosun dimi hocu?

Estafurullah hocam...her oyunun kendi içinde ve kendime göre bi sistemi vardır...bunu çözmek aylar yıllar alabilir ve bu sistemi çözende kimseyle paylaşmaz...hani konular açıyolar ya 200 tl ye şikeli maç vs....bu tür şeyler mantık hatası.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Carrefour'dan Gaziantepe gidiş için uçak bileti çıkmıştı yaklaşık 8 sene kadar önce.Şimdi aklıma geldide amk illa Gaziantep'e mi bilet vermeniz gerekiyordu.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Eskiden Çarkıfeleğin yarısması vardı KANAL D de ...  ÇarkıCep diye ...   Hatırlayan hatırlar :)

Bir soru sorarlardı _ _ _ _ _ _ _ _ seklınde bosluk bırakırlardı. Dogru cevabı hemen kısa mesajla **** numaraya yollar erken yollarsan kazanırdın :)

Bende sureklı takıp ederdım (Sanırım yanılmadıysam 16 - 17 yasında falandım) ...  Orada bir müzikseti kestirmiştim gözume :)

Bir gun yıne bır soru cıktı , cep telefonumu bıle yanı almısım :D Soru şöyleydı :

ALTIN BİR TAKI :    _ _ _ _ Z _ _ kafamdan hemen takıları dusundum kolye , kupe , yuzuk , bilezık :D baktım bılezık uyuyor hemen yapıstırdım cevabı , B İ L E Z İ K  diye , sonra 2 - 3 sanıye arayla bı kac harf daha acıyorlardı B _ _ _ Z _ K kıvamına gelınce dedım kesın dogru yanıt verdım :D Zaten bu harfler acılana kadar benım mesaj coktan ILETIM RAPORU nu çekmıstı :)

Ertesı gun aradılar , KANAL D , ÇarkıCep Yarısmasından arıyoruz dunku Bilezik sorumuza dogru yanıt verdıgınız FRİGİDAİRE MARKA bir Bulasık Makınası kazandınız dedıler :) Ama yaşım bıle tutmadıgı için hat kimin adına kayıtlı dıye sordular Annemın dedım , Annenız bızımle (0212) *** ** ** numaralı numaradan ırtıbata gecsın dedıler :)

Verdık valıdeye numarayı aradı bır kımlık fotokopısı , bır adres bılgısı vesaire ıstedıler :) Yolladık 3 - 4 gun sonra KANAL-D nin adına faturası kesılmıs sekılde adımıza Bulasık Makınası geldi :) Sadece KArgo ücretını ödemıstık ...

Gayet de Güzeldi ....! :D

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 2975 Toplam Mesaj: 30