Yasaklı Sitelere Girememe ?
-
arkdaşalr malum sitelere hiç girmiyo
youtube da vidyo bazen açıyo bazen açmıyo genelde açmıyo.
diğer sitelerdede ya siteye hiç girmiyo dns ayarlarım filan tam bir gariplik var.
bu forum tarzı sitelerinde yüzde 80 inin açmıyo
-
uyarı-hata mesajı felan vermiyor mu hocam? onları da desen daha yardımcı olunabilir
-
hosts dosyasını değiştir yada 208.67.222.222 - 208.67.220.220 dnslerini gir.
-
Shephard bunu yazdı:
-----------------------------
hosts dosyasını değiştir yada 208.67.222.222 - 208.67.220.220 dnslerini gir.
-----------------------------kimi sitelerde dns artık işlemiyor
yavaş yavaş tüm siteler yasaklanacak
eee bizde pikaçu,pokemon tarzı sitelerde takılırız :/
-
yani sorun benden kaynaklanmıyorsa sorun değil o diğer dns ayarlarını denedim olmuyo hiçbirinde
uarı mesajı almıyorum bu arada
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
yani sorun benden kaynaklanmıyorsa sorun değil o diğer dns ayarlarını denedim olmuyo hiçbirinde
uarı mesajı almıyorum bu arada
-----------------------------şurda benim açtığım bir konu var
yasaklı siteler girme ve ip gizleme :D
http://www.tahribat.com/Forum-Firefox-Ip-Gizleme-Eklentisi-Gercek-Gizleme-134025/
-
adultlar yasaklandı hoca boşuna uğraşma proxy dene girersin diğer normal sitele girmemen için bi sebep yok anlatmak istediğinde buydu sanırım :)))
-
8.8.8.8 8.8.4.4
google dnsleriyle giriom heryere bir sorun olmuyor.
-
kısmen buydu sadece.
vidyolarda sorun oluyo sık sık youtubeda örneğin çoğu zaman vidyo açılmıyo açılmadığı gibi bu ilk vidyo önizleme resimleri oluyo ya onlarda çıkmıyo.
birde işte mesela film arıyorum google yazıp hotfile yazıyorum yanına forumlardan indireyim diye ilk 10 tıkladığım siteden sadece 2 sine giriyo gerisi yalan açılmıyo bir değişiklik var son 2 3 gündür
-
http://www.dosya.tc/indir/ShoUL2/Dns_Jumper.zip.htmlTek tikla dns degistirebilen, en hizli dns i bulup seçmenizi saglayan güzel bir Türk yapimi program özellikleri asagida açiklanmis.. Dns degistirmede zorlanan arkadaslarimiza da kolaylik olacaktir.

Dns jumperi biraz daha gelistirdik , görünümünün benzer olduguna aldirmayin , bircok yeniligi bünyesinde barindiriyor ,Bunlardan belkide en önemlisi artik Beta degil (7-8 aylik bir beta süresinden sonraki ilk Beta olmayan version) -
evet bendede girmedi.adult siteleri yasaklamışlar sanırım.