folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Yaşama Geçirdiğiniz Pratik Çözümler

Yaşama Geçirdiğiniz Pratik Çözümler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Sürekli kıyafete ihtiyacım varmış gibi hissediyor ve her dışarı çıktığımda alışveriş yapıyordum. Bunun nedeninin geniş mobilyalarım olduğunu anladım. Odamdaki istisnasız tüm mobilyaları attım. Odanın son halini siz hayal edin. Bir kaç adet rafım var ve artık kıyafete ihtiyacım yok. :)

Bir de sabahları diş macunu yüzünden ilk yediğim yiyecekler midemi bulandırırdı. Özellikle Colgate'in Maxfresh diş macununu kullandıktan sonra Dimes'in portakal suyunu içmenizi tavsiye ederim. Mükemmel bir tad oluşuyor.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı
    HolyZat bunu yazdı

31 çekerken 3. postadan itibaren çükün kalkmaya hali olmuyor

bunun çözümü basit birtane paket lastiğini 31 e başladıktan hemen sonra takıyorsunuz bi daha çükünüz inmiyor isterseniz 10 posta atın ben bununla 8 posta denemesi yaptım

icat yasamak isimli müritindir :D

hocam sen de ne abazanlaştın be başka bir konuda da 2 dk içinde 8 posta attın diye dalga geçmişlerdi. Sonra iki tane liseli kızın 11 dk boyunca öpüşme videosunu paylaştın felan. Yakında düz duvara tırmancan :D

sorma ya mevsimlerdenmidir nedir anlamadım bundan sonra paylaşmıyıcam :D o olay 2 dakka içinde değildi amk yanlış anladınız gün içersinde toplam sayı okadar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Ev bitki sulama makinamı hayata geçirmek üzereyim, çinden ısmarladığım su pompasını bekliorum onun yerine led koydum

1. videoda topraktaki nemi nasıl ölçtüğünü gösterdim

2. videoda ise koyduğum limitin altında nemi detect edince ledi yaktığını görebilirsiniz. onun yerine su pompasını koyacam.

Bu pompanın bi özelliği var mı? dalgıç pompa felan, yoksa arabaların sileceklerinde kullanılan su püskürtücü pompadan kullansana hocam, oldukça ucuz malzemeler var piyasada.

Bunu ısmarladım hocam. tek sorunum şimdi bu aletle 10 bitkiyi sulamak istiyorum bunun için 10 pompa almam gerekiyor. oysa suyu istediğim yöne akıtacak 10 switchli bir malzeme olsa tek pompa ile hallederdim. ama bulamadım.

http://dx.com/p/szf280-pvc-mini-water-pump-motor-beige-205304

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi
    NaZi_ bunu yazdı

Sürekli kıyafete ihtiyacım varmış gibi hissediyor ve her dışarı çıktığımda alışveriş yapıyordum. Bunun nedeninin geniş mobilyalarım olduğunu anladım. Odamdaki istisnasız tüm mobilyaları attım. Odanın son halini siz hayal edin. Bir kaç adet rafım var ve artık kıyafete ihtiyacım yok. :)

Bir de sabahları diş macunu yüzünden ilk yediğim yiyecekler midemi bulandırırdı. Özellikle Colgate'in Maxfresh diş macununu kullandıktan sonra Dimes'in portakal suyunu içmenizi tavsiye ederim. Mükemmel bir tad oluşuyor.

Mükemmel bir tat oluşuyor?? Diş fırçaladıktan sonra yenilip içilen hiç bir şey bana tat vermiyor yaa :(

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    Darkparadise bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Mükemmel bir tat oluşuyor?? Diş fırçaladıktan sonra yenilip içilen hiç bir şey bana tat vermiyor yaa :(

ben yemeğimi yedikten sonra fırçalıyom en iyisi böyle

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı
    antivir-US bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Ev bitki sulama makinamı hayata geçirmek üzereyim, çinden ısmarladığım su pompasını bekliorum onun yerine led koydum

1. videoda topraktaki nemi nasıl ölçtüğünü gösterdim

2. videoda ise koyduğum limitin altında nemi detect edince ledi yaktığını görebilirsiniz. onun yerine su pompasını koyacam.

Bu pompanın bi özelliği var mı? dalgıç pompa felan, yoksa arabaların sileceklerinde kullanılan su püskürtücü pompadan kullansana hocam, oldukça ucuz malzemeler var piyasada.

Bunu ısmarladım hocam. tek sorunum şimdi bu aletle 10 bitkiyi sulamak istiyorum bunun için 10 pompa almam gerekiyor. oysa suyu istediğim yöne akıtacak 10 switchli bir malzeme olsa tek pompa ile hallederdim. ama bulamadım.

http://dx.com/p/szf280-pvc-mini-water-pump-motor-beige-205304

Fiyatı uygunmuş aslında ama istediğin malzeme (valf diyeyim) çamaşır makinelerinde var hocam. Tek su girişi var 220v ile çalışıyo, 3 ya da 4 çıkışı var hangi çıkışa gerilim verirsen o çıkıştan suyun geçişine izin verirsin, basit bişey aslında malzeme. Biraz hantal bir malzeme çok yer kaplar. belki daha minyatür olan valfler vardır piyasada. ama sorman gereken yeri bilmek lazım, nerelrde kullanılır böyle şeyler?

malzeme elimde olsa çekerdim fotoğrafını ama istersen bir beyaz eşya tamircisine/servisine bahsettiğim şeyi anlat sana bulup gösterir hocam. az buçuk kafanda bişeyler canlanır.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

İstanbuldakıler bılır ana duraklarda metrobuse bınmek ıcın metrobusın kapısının duracağı hizada beklenilir ama yeni çıkan sarı otobüsler kısa olduğu için hesap karışıyor. Sen 2 uzun metrobuse göre hıza alırsan 1 kısa 1 uzunda kapı hızası seni geçer. Ondan sonra bir ileri bir geri debelenirsin yarım saat. Hesabı ıkı uzuna göre yapın :)

Güzzel tespit :) Bu gün bende geldim durağa baktım gene kapı hizası toplanmış millet 2 grubun ortası bomboş girdim ortaya bi şekilde bineriz artık dedim. Baktım sarı otobüs geldi tam benim önümde kapı açıldı otobüs bomboş.. :) Dedim istanbul sen mi büyük sün ben mi bu sefer de ben oturmuyorum aq dedim ve oturmadım :)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    HolyZat bunu yazdı
    Darkparadise bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

ben yemeğimi yedikten sonra fırçalıyom en iyisi böyle

Dediğim yöntemi deneyin. :))

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    DestinatioN bunu yazdı

İstanbuldakıler bılır ana duraklarda metrobuse bınmek ıcın metrobusın kapısının duracağı hizada beklenilir ama yeni çıkan sarı otobüsler kısa olduğu için hesap karışıyor. Sen 2 uzun metrobuse göre hıza alırsan 1 kısa 1 uzunda kapı hızası seni geçer. Ondan sonra bir ileri bir geri debelenirsin yarım saat. Hesabı ıkı uzuna göre yapın :)

Güzzel tespit :) Bu gün bende geldim durağa baktım gene kapı hizası toplanmış millet 2 grubun ortası bomboş girdim ortaya bi şekilde bineriz artık dedim. Baktım sarı otobüs geldi tam benim önümde kapı açıldı otobüs bomboş.. :) Dedim istanbul sen mi büyük sün ben mi bu sefer de ben oturmuyorum aq dedim ve oturmadım :)

hocam senin ki fantezi ye kaçmış :))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    ruhii bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı
    DestinatioN bunu yazdı

hocam senin ki fantezi ye kaçmış :))

boş otobüste oturcan abi yanlış anlaşılıyo sonra :) ya da bunu burda anlatmıcan

test 1 2
Toplam Hit: 3995 Toplam Mesaj: 35