Yaşamak
-
Jim Carrey abimizin bir sözü beni oldukça etkiledi. Zaten bilinen birşeydi ama ne bileyim ya..
-
para, ün, şöhret... bunlarla ilgili şok edici bi gerçek vardır. bunları arzuladıkça sana gelmezler.
-
Peki gerçek cevap neymiş :|¨¨
-
Bir fahişe ne kadar çığlık atarsa o kadar zevk alıyor sanıyorduk.
-
Amk serefsizi yalan soyluyo
-
Ben de dedim hakım da bir şeyler çıkdı :D korkdum lan
-
adam neden yalan söylesin, ulaşacağına ulaşmış?
-
1-618-GR bunu yazdı
gerçek cevap yok. elde ettiğin şeyin değeri düşer. yani gerçek cevap şudur diyebilsek ve onu elde etsek bile onun da aslında gerçek cevap olmadığını anlarız.
-
ulquiorra bunu yazdı1-618-GR bunu yazdı
gerçek cevap yok. elde ettiğin şeyin değeri düşer. yani gerçek cevap şudur diyebilsek ve onu elde etsek bile onun da aslında gerçek cevap olmadığını anlarız.
Senin dediğin gibi gerçek cevabı anladım kelimesini alırsak buradan kesip o zaman cümle saçma bir cümle oluyor otomatik olarak çünkü neye ulaşsan gerçek cevap o değil onu anlarız muhabbeti diyorsan :)) gerçek bir cevap yok ortada gerçek cevap yoksa , gerçek cevabın bu olmadığını anlarlar demesi saçma :D:D:D
Ortada 1 cevap olmalı yada cümle saçma.
Ağır edebiyat yaptım :D -
cevabını bi ara yazarım
-
Hiyerarşik ihtiyaçlar teorisini ''Maslow'' düşünsek, kategorize edilmiş başlıklarının enlerini toplasak tek bir insanda tüm bu özellikleri birleştirsek acaba bu kişi mutlu olur mu? Asıl olay bu kişi sen olmak istermisin? :))