Yatırım İçin Neler Yapılabilir? (Borsacı Arkadaşlar)
-
Merhabalar,
yunanistanın ve bazı avrupa ülkelerinin krizde olması ve kriz yine kapımıza dayanmışken nakitimizi neye dönüştürebiliriz? Euro sterlin dolar diyeceğim ancak şu anda o üçlü neredeyse tüm zamanların en yüksek kurlarında. Borsacı arkadaşlar veya bu işlerden anlayan kişiler tiyo verirse sevinirim. saygılarımla
-
tavsiye ise borsadan uzak dur dostum ne yaparsan yap..Ne kadar paradan bahsettigini bilmedigim icin bir sey diyemem tabi..
-
ben borsadan ziyade altın, dolar euro sterlin gibi yatırım unsurları üzerinden değerlendirme yapmak istiyorum. zaten borsa pek mantıklı gelmiyor
-
dövizlik zaman değil, altın hiç değil.
-
tl de mi kalalım yani
-
pardon düzelteyim spekülasyona dayalı her türlü yatırımı unut önümüzdeki bir kac yıl hocam...50 bin üzeri paran varsa kücük de olsa üretim işine bagla paranı.
Vur kac yapayım diye bi gecede 70binden oldu arkadasım hic bir sey yapamadı 3 hafta önce daha...
-
bence bekle.Piyasalar biraz daha karışacak.HErşey dibe vurduğunda ; yatırım için en güzel zaman ..Bu işten en çok kazananlar 2008 krizinden sorna yatırım yapmaya başlayanlar..
-
borsa dışında yatırım yapamazsın.. altın döviz sadece enflasyon karşısında paranın değerini korur.. merkez bankası yıl sonu dolar kuru hedefi 1,640 altın hedefi 1,800 usd/ons
-
bana script yazdır satışını yap:D
-
Borsa daha dibe inecek. ABD borcunu ödeyemeyecek duruma düşecek. En dipteyken almak lazım. Bu aralarda bazı hisseler dibi görüyor. Ama piyasa çok oynak. Sıkı takip lazım.
Altın bu seviyeden de alınabilir hala bence. Çünkü gr. 100 lirayı bulacak ocağa kadar büyük ihtimal. Dolara müdahale olursa biraz düşer. O arayı kolla ve al. Tabi alacaksan.
Dövize Merkez Bankası müdahalesi olacak gibi o yüzden bulaşma.
Ortalık çok karışık. Dibede vurabilirsin, karda edebilirsin....Bu arada yorumlar tavsiye amaçlı değildir. :)
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
bence bekle.Piyasalar biraz daha karışacak.HErşey dibe vurduğunda ; yatırım için en güzel zaman ..Bu işten en çok kazananlar 2008 krizinden sorna yatırım yapmaya başlayanlar..
-----------------------------
katılıyorum. biraz daha bekle, iyice dibe vursun sonra en dibe vuranlardan birkaç farklı kağıdı al. şuan silkelediklerini düşünüyoum.