folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yavru Bi Kediyi Sahiplenmek İsteyen Var Mı?

Yavru Bi Kediyi Sahiplenmek İsteyen Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Yaza ve kışa girerken tüy döküyorlar. Belirli aralıklarla parazit aşıları yapılıyor. Tuvalet eğitimleri de zor değil. Sokak kedisini dükkanda besliyordum kedi kumu aldım kendi gitti kuma yaptı üstünü de iyice kapattı. Kediler temiz hayvanlar kumu iyice eşelemeden kakasını yapmıyor. Kedi kumu alıp 1-2 günde bir poşetle içindeki dışkıları atmak yeterli olur. Büyük ihtimalle eğitim vermeye gerek olmadan tuvaletini gidip kuma yapacaktır. Köpek yer bulamazsa evin ortasına işiyor sıçıyor ama kedi yer bulamasa bile gidip en dip köşe neredeyse oraya yapar.

dark. bilgiler için eyvallah.

daniel tskler... istanbul dışında oturuyorum zaten. anlaşılan yine etrafa bakacagız kuytu koşelere. merdiven alti. park bahçe köşelerine. otomobil altlarına..

petşoplara para veripde almam. imkanı yok..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Gençliğimden bu yana et yenilmesine ve hayvanların esir edilip insanlar tarafından bakılmasına karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bu kediler gece/gündüz veya aydınlik/karanlıkta hırlama gürültü yapma gibi bı dertleri var mı?

dişisi yada erkegi hangisi saldırgan yada uysal oluyor.

eseysel olgunluga eriştiklerinde ve sonrasında dişisinde erkeginde üstteki iki durümdaki halleri ne oluyor? bilgisi olan aydınlatırsa, sevinirim.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    bu kediler gece/gündüz veya aydınlik/karanlıkta hırlama gürültü yapma gibi bı dertleri var mı?

eseysel olgunluga eriştiklerinde ve sonrasında dişisinde erkeginde üstteki iki durümdaki halleri ne oluyor? bilgisi olan aydınlatırsa, sevinirim.

Kısırlaştırman şart hocam.Yoksa oraya buraya attırıp geziyorlar diye biliyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı

Hocam erkeği dönemi geldiği zaman etrafa kokusunu bırakmak için işiyor.
    Kızışma döneminde dişi kediler abuk subuk miyavlıyolar, erkekde durum nedir bilmiyorum. Kısırlaştırmazsan işin zor :))

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    5Agustos1921 bunu yazdı

Kısırlaştırman şart hocam.Yoksa oraya buraya attırıp geziyorlar diye biliyorum.

geçenlerde bi konu açılmıştı kedim heryere işemeye başladı diye, sonra dişi bulmak için heryere attırdığı anlaşıldı, koku bırakıyomuş ahahah dikkat et hocam yani :)

test 1 2
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Yaza ve kışa girerken tüy döküyorlar. Belirli aralıklarla parazit aşıları yapılıyor. Tuvalet eğitimleri de zor değil. Sokak kedisini dükkanda besliyordum kedi kumu aldım kendi gitti kuma yaptı üstünü de iyice kapattı. Kediler temiz hayvanlar kumu iyice eşelemeden kakasını yapmıyor. Kedi kumu alıp 1-2 günde bir poşetle içindeki dışkıları atmak yeterli olur. Büyük ihtimalle eğitim vermeye gerek olmadan tuvaletini gidip kuma yapacaktır. Köpek yer bulamazsa evin ortasına işiyor sıçıyor ama kedi yer bulamasa bile gidip en dip köşe neredeyse oraya yapar.

Kedi bi yer bulur , kopek evin ortasina sicar demissin de hocam.

Kedi nankor olur , ölsen seni yer ...

Köpek sadik olur basinda bekler ...

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kediler insanlar gibi.Huyları var.İçten pazarlıklı olanıda var, köpek gibi sahibine sadık olanıda.Acayip hayvanlar kısacası.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    JiggSaw bunu yazdı
    DarkSkull bunu yazdı

Kedi bi yer bulur , kopek evin ortasina sicar demissin de hocam.

Kedi nankor olur , ölsen seni yer ...

Köpek sadik olur basinda bekler ...

kediler insanlık tarihinden beri tam anlamıyla evcilleştirilememiştir

kedilere nankör demek, tüm insanlara nankör demek gibi bir şeydir

+ mustafa'ya katılıyorum, sahibine küsüp, götünü dönen kedi gördüm ben

madem genelleme seviyosun ben de genelleme ile devam edeyim

bazı istisnai köpek türleri hariç çoğu köpek, kediden daha maldır

mal olduğu için başını bekler, senin ağzının içine bakar

şöyle düşün, bi işte çalışıyorsun ve patron maaşını ödememeye / geç ödemeye başladı, o işte çalışmaya devam mı edersin

yoksa kedi gibi mantığını kullanıp başka işe (eve/sokağa) mı gidersin?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

dişi mi erkek mi hocam ?

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
Toplam Hit: 5715 Toplam Mesaj: 51