folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yayın Evinden Teklif Aldım... Kararsızım.

Yayın Evinden Teklif Aldım... Kararsızım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

sonuç ne oldu hannibalgan abicim..?

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

sermayeye bağlı.

bide çevren genişse giriş ne biliym okuyosan kampüsünde sat,çevre yap seni seven herkes alsın 1 tane falan.100 kişiyle aran iyi olsa al sana kafadan 100 kitap satışı =)

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

hocam hiç süphesizki zararda çıkacağın bir iş değil bu.. yazıların şu an tbt'te bile bu kadar ses getiriyorsa bunu tüm türkiye'ye açtığını düşün.. her koşulda karlı çıkarsın ama dediğin gibi çektiğin acıları, yaşadığın aşkları pazarlamak.. o noktada sanırım senden başka kimse bir şey diyemez. Kitap için şimdiden adımı yazdırabilirim.

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

şimdiye kadarki yazarlar da senin gibi düşünseydi Türk edebiyatının hali ne olurdu düşünsene. kabul et bence

All is well
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Yayınevi yelpazesini genişlet hocam birsürü daha tanınmış yayınevlerine gönder senden sermaye istemeyenlerde çıkacaktır bu iyi yazılarına karşılık daha büyük çalışırsın. Yaşadıklarını pazarlamak değil bu herkesin belli alanda yetenekleri var seninde yazmak ve kelimeleri kullanmak konusunda iyi bi yeteneğin var bunları yapabilmek içinde bi takım şeyler yaşaman gerekiyor dolaylı olarak

Avukat/Hukukçu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

kitap tutarsa bir sakal atarsın :)

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

hocam paraya çok ihtiyacın yoksa anılarını satma.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    albayrak_89
    albayrak_89's avatar
    Erkek

Üstad yazıların okunur tutulur cinsten.Ben senın keşfedılmeni cok önceden beklıyordum geç bile kalındı.Yayın evini iyice bir araştır cok hevesliymiş gibi davranma kafana yatarsa kabul et. kitabını temin edıp kutabhanemın baş köşesine yerleştircem :D

Tarih aptalların adıyla doludur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

hangi yayinevleri ?

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

hocam bencede çok dikkat edilmesi gereken bir konu nitekim bazı yayın evleri kendileri korsan işiyle uğraşıyor demek istediğim şu... şimdi bu adamlar senden sermaye alacaklar ve seninle belli bir sayıda kitap basımı için anlaşacaklar farz-ı misal 10000 adet... daha sonra eğer bu adamlar sahtekarsa doğrudan basılan matbaa ile görüşecekler ve senin kitabının 10000 den fazla sayıda bastıracaklar...diyecekin ki ne olacak...

sen 10000 adet üzerinden para alabileceksin çünkü anlaşman o şekilde... ki üstelik ilk basılan 10000 adet orjinal olduğu için kitap satacak ama kaç adet çünkü pahalı... ama adamlar el altından daha fazla bastırmış olacaklar ve bu kitapları korsan olarak piyasaya sürecekler korsan kitaplar daha ucuz olduğu için kitabın satılacak ama korsan olacak ve doğal olarak sen bu işten bir gelir elde edemeyeceksin...

ben diğer arkadaşlara katılıyorum... eğer gerçekten üzüntülerini sevinçlerini duygularını paylaşacaksan elbette yaz ama dikkatli olup dürüst bir firmayla çalışmanı ve titiz olmanı öneririm... dolandırılırsan senin adına gerçekten üzülürüm... çünkü bende yazılarını okumuştum ve çok sevmiştim işin açığı...

o güzel satırların bazı insanların haksız kazanç kapısı olmasını istemem...

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
Toplam Hit: 3991 Toplam Mesaj: 29