Yaz Geldi
-
ShockMan bunu yazdıu235 bunu yazdı
Size yaz erken gelmiş :D
Yaşadığım yerden (Ukrayna) 1 hafta önceki fotoğraflarVay be ne kadar güzel... Hala karmı var orada. ?
var
-
valla yaz geldi diye seviniyorum ama bi yandanda şu kadınlar yüzünden istemiyorum özelliklede kendiyle barışık kadınlar.
ya amk o yağlı yağlı afedersiniz götlerini o göbeklerinden fışkıran yağ tabakalarını böyle daracık kısacık elbiseler giyip gösterdikce hayata
küsüyorum yemin ederim yaz gelsin istemiyorum sırf bu yüzden .
-
Pazar Kızılaydaydım Çatalları minileri görünce yazın geldiğini anladım :D
-
Abi nelere değinmişsiniz
-
yaz demek çalışmak demek çalışmak demek bwm 3.20 demek pedercağnıma göstere göstere çalışmak demek 3.20cd demek =D
-
Azizim gel Antalya'ya her şey yapabilirsin o paraya :))
-
Konuya atılan mesajların konuyla alakası yok yalnız:D
Geçen yaz rafting yapmıştım gerçekten çok zevkli. Manavgat da yapmıştım, fiyatlarda oldukça uygundu. Ama manavgatta işin şamatasında herkes zaten kalabalık bir ortam var, heryer firmalar tarafından parsellenmiş filan. Gerçekten adrenalin tutkusu için yapmak istiyorsan karadeniz tarafları daha uygun olur sanırsam.Düzce taraflarında da varmış sanırım güzel bir yer ama tam olarak bilgim yok.
-
Çalışmak gerek :)) forumda otelde müdür yardımcısı olan birisi vardı tanıyan varmı? yada otelde çalışan sezon açılıyor malum iş lazım turizm sektöründe :)
-
RaAmLis bunu yazdı
Konuya atılan mesajların konuyla alakası yok yalnız:D
Geçen yaz rafting yapmıştım gerçekten çok zevkli. Manavgat da yapmıştım, fiyatlarda oldukça uygundu. Ama manavgatta işin şamatasında herkes zaten kalabalık bir ortam var, heryer firmalar tarafından parsellenmiş filan. Gerçekten adrenalin tutkusu için yapmak istiyorsan karadeniz tarafları daha uygun olur sanırsam.Düzce taraflarında da varmış sanırım güzel bir yer ama tam olarak bilgim yok.
Abi sağol sende olmasan var ya :D
Konunun amacını ben bile unutmuştum -
fethiye ye git hocam arkadaşım orada yamaç paraşütü ile ilgileniyor