Yaz İçin Ucuz Parfüm Önerileri
-
böyle bi konu vardı ama 2 yıl önce açılmış ,2 yılda neler değişmiştir
öğrenciyiz şöyle ucuz güzel kokan parfüm önerileri lazım
dolma da olur aslında dolma olsa en iyisi olur.
not: imkansız biliyorum ama en azından kokusu günü çıkaran bişey olsun ^-^ öyle 1 saat sonra koku gitmesin
-
Mert_648 bunu yazdı
böyle bi konu vardı ama 2 yıl önce açılmış ,2 yılda neler değişmiştir
öğrenciyiz şöyle ucuz güzel kokan parfüm önerileri lazım
dolma da olur aslında dolma olsa en iyisi olur.
not: imkansız biliyorum ama en azından kokusu günü çıkaran bişey olsun ^-^ öyle 1 saat sonra koku gitmesin
Antonyo banderas markalı aldım, az parada vermedim, günü çıkartma mevzusunda sınıfta kaldı. 3 -4 saat ancak gidiyor. ki sen dolma parfümle çok bişey bekleme. takip edek baam
siyahbereli tarafından 27/May/14 14:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Günü çıkaran parfüm bulman çok zor sana tavsiyem bargello vs. Dolma parfüm al. Örneğin hugo boss orijinaline çok yakın ikisini de kullandım pek bir farkı yok
-
http://www.sanalpazar.com/Erkek-Theros-Parfum__isp21447077
Tavsiye ederim, Sabah işe giderken sıkıyorum. Akşam üstümü çıkarırken bile kokusu burnuma geliyor.
-
bende bunlardan var güzel beğeniyorum ben.. açık parfümü var mı bilmiyorum ama bulabilirsen en azından bir dene kokularına falan bak..
unbalanced tarafından 27/May/14 18:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben yıllardır Lacos Essential Doldurtuyorum :) bana kalırsa kokusuda çok güzel ve kolay kolay çıkmıyo :)
-
Parfüm dedinizde geçen sene bizim apartmanda ucuz parfüm sıkmış kadının biri benimle aynı asansöre bindi ulan 3-5 kat inene kadar nefes almadığım halde bildiğin midemi bulandırdı,genzimi yaktı parfüm.Biber gazı etkisi yaptı.
Gerçek söylüyorum heralde mal şişenin yarısını falan üzerine dökmüştü.
Asansörden çıkarken karı anlasın ne kadar iğrenç sıktığını diye bilerek öksürdüm,öğürdüm ondan sonrada suratına baktım karının.Kadın şok oldu.
:D :D
-
D&P ısseymiyake kodu: I2.
-
arkadaşlar aynı kokuyu burnunuz bi süre sonra algılamaz. o parfüm 3 gün çıkmasa da sen 2 saat gitmedi dersin. ötekinin burnu daha hassastır yarım saat gitmedi der.
ayrıca yine orjinal parfümlerde açılış, orta ve kapanış notaları vardır. sen kokusu gitti zannedersin oysa sadece orta notalara geçmiştir koku değişmiştir.
ben az çok parfümden anlayan biri sayılırım. o yüzden rahatlıkla söylüyorum ki yukarıda anlattığım sebepten dolayı farklı zannetseniz de aslında orjinal orta seviye parfümler 3 güne kadar gider. çakma parfüm aldığınızda sadece kendinizi kandırırsınız ucuza aldım veya daha uzun gitti diye.
edit : ayrıca her parfüm tenle temas ederek kişinin kendi kokusuyla karışıp farklı kokar. o yüzden çok güzel bi parfüm aslında size hiç uygun olmayabilir, başkasında koklarsın harikadır, kendine sıkıp koklarsın kötüymüş dersin çakmaymış bu dersin.
Prometheus tarafından 27/May/14 17:16 tarihinde düzenlenmiştir -
açık parfümcülerden lacoste classic al. D&P iyidir o konuda.
-
Blade racer 30 tl.