folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Yaz Stajım Konusunda Kararsız Kaldım Fikirleriniz?

Yaz Stajım Konusunda Kararsız Kaldım Fikirleriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

1. cide yap hacı abi vestel, hes kablo gibi büyük firmalarda yaptım gerçi ben bişeyler öğrendim oralarda amacv de bi boka yaaramıyoi asıl ne bildiğin önemli diyolar, yoksa hiçbi işveren 2 sene önce gittiğin 1 aylık stajdan bişeyler aklında kalıcak diye sormuyo önemli olan senin ne bildiğin, git 1. de adm akıllı mesleğini öğren bırak hydaiyi gelsin senin kapını çalsın zamanı gelince :)

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek

hocam tabi ki 1'i tercih et çünkü mezun olunca stajı sallayan yok pek. öğrenebileceğin yeri seç.

boş tenekeden çok ses çıkar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hardening_Temp
    Hardening_Temp's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam bende mekatronik 3. sınıf öğrencisiyim bu yaz staj yapıcam, daha deslerden araştırmadım nerede yapmam gerektiğini.

Eğer karar veirsen bende aynı yerde başvurabilirim, murid olarak bilikte gider gelebiliriz.

Söyleyeceklerimin kifayesi yok...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GNDZYRYN
    GNDZYRYN's avatar
    Erkek
    Hardening_Temp bunu yazdı

Hocam bende mekatronik 3. sınıf öğrencisiyim bu yaz staj yapıcam, daha deslerden araştırmadım nerede yapmam gerektiğini.

Eğer karar veirsen bende aynı yerde başvurabilirim, murid olarak bilikte gider gelebiliriz.

Hocam araştırmadın da ne duruyorsun. Bizim Ünide staj belgeleri vermek için yarın Son Gün. Staj belgesini vermek lazım ki üniversite sigortanı yapsın. Senin iş biraz zor gibi ama dediğim gibi ben iki yerde de yapıcam stajı ;) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GNDZYRYN
    GNDZYRYN's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    GNDZYRYN bunu yazdı

Çok sağolun beyler. Romakda 20 gün otomasyon stajı  hyundai da 10 gün işletme organizasyon stajı yapıcam. En iyisi bu oldu gibi  :) 

öyle birşey vardı da ne soruyorsun :)))

hayırlı olsun diyelim

Eywallah hocam. Aslında yoktu böyle bir durum da hyundai Üniversitelilere en fazla 20 gün staj yaptırabiliyoruz dedikten sonra böyle bi alternatif geldi aklıma ;) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hardening_Temp
    Hardening_Temp's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    GNDZYRYN bunu yazdı
    Hardening_Temp bunu yazdı

Hocam araştırmadın da ne duruyorsun. Bizim Ünide staj belgeleri vermek için yarın Son Gün. Staj belgesini vermek lazım ki üniversite sigortanı yapsın. Senin iş biraz zor gibi ama dediğim gibi ben iki yerde de yapıcam stajı ;) 

Ben yut dışında okuyoum, burada staj belgesi şeklinde bir zorunluluk yok.Stajı yaptıktan sonra soumlu denetmene bunu bildiroysun o kadar.

Söyleyeceklerimin kifayesi yok...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GNDZYRYN
    GNDZYRYN's avatar
    Erkek

Anladım da burada çoğu firmanın staj başvuruları bitti sanırım geç kalmışsın biraz. Ama tabii bi şansını denemek lazım  ;) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Romak makine ethercat mi kullaniyor bir onu ogren ona gore sec. Eger ethercat e gectilerse kosarak git.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GNDZYRYN
    GNDZYRYN's avatar
    Erkek
    gokcan bunu yazdı

Romak makine ethercat mi kullaniyor bir onu ogren ona gore sec. Eger ethercat e gectilerse kosarak git.

ethercat nedir ki?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Gelismis gelisen gelisecek otomasyon sistemleri.kendini bu konuda yetistir cok guzel ekmek yersin

Toplam Hit: 1782 Toplam Mesaj: 21