Yaza Planınız Nedir?
-
Teşekkür ederim. 19 haziranda kısmetse evleniyorum. Tüm tbt ailesi davetlidir. Düğün Gebzede :)
-
:) sanırım tatil yapacak olan sayılı kişilerden birisiyim 9 gün sonra mersin :)
-
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------
ilk önce Urfa seyahati yapıyorum bu ayın 18'inde sonra iyi bi kamp yeri bulup teleskopla geceleri gozlem yapmayı dusunuyorum. temmuzun basına yetiştirebilirsem Unirockfest e akıcam :T saglam gruplar geliyor. Behemoth, Dark Funeral,Cannbal Corps falan.
-----------------------------adam gözlemci yapcak bişey yok : |
sanane bunu yazdı:
Teşekkür ederim. 19 haziranda kısmetse evleniyorum. Tüm tbt ailesi davetlidir. Düğün Gebzede :)
-----------------------------Hocam şimdiden hayırlı olsun, düğüne gidelim diyen olursa ben de gelirim : D
-
iş aramalara yoğunluk verecem
-
yazokuluna kalacam, kpss sınavına girecem 1 ay sonra onla ilgili çalışırım, sonrasında stajım var tatilden çok ders çalışmakla geçecek :/
-
hezarfen bunu yazdı:
Helyum bunu yazdı:
ilk önce Urfa seyahati yapıyorum bu ayın 18'inde sonra iyi bi kamp yeri bulup teleskopla geceleri gozlem yapmayı dusunuyorum. temmuzun basına yetiştirebilirsem Unirockfest e akıcam :T saglam gruplar geliyor. Behemoth, Dark Funeral,Cannbal Corps falan.
-----------------------------adam gözlemci yapcak bişey yok : |
sanane bunu yazdı:
-----------------------------Hocam şimdiden hayırlı olsun, düğüne gidelim diyen olursa ben de gelirim : D
-----------------------------Bikaç kişi mecbur gelecek kardeş. sende onlarla gelirsin. (Tyler Dayı)
Gelen olursa gerçekten çok sevinirim :)
-
bu yaz tatil yok. Sabah cafede olacam. Akşamlarıda gelip ders çalışacam :W
-
hiç bişey. bi tatil yapcam. bilgisayar filan takılcam işte.
yaz okulum olsa keşke okula giderdim.
millet yaz okulu var die üzülüyo mk. benim ders yazın açılmadı 1 yıl uzadı. yatın kalkın şükredin yaz okulunuza
-
sirpence bunu yazdı:
bu yaz tatil yok. Sabah cafede olacam. Akşamlarıda gelip ders çalışacam :W
-----------------------------sen buraya gelsene :W takılırız
-
her yıl oldugu gibi 5YILDIZLI BİR OTEL inşaatında çalışacam.