Yazar Kasa Programlanır Mı?
-
övünmek gibi olmasın çok piç adamımdır : ))
her konuda bilgiye sahibimdir :D
şirketlerle az çok içli dışlı oldugumuzdan dolayı biliriz bu konuları az çok : )))
-
Üstad,benim üstüme iş yeri vardı zamanında,yazar kasayı da ikinci el almıştık,bahsettiğin portları tahminim makinenin içindeki sabit olan bilgiyi silmek ve yeniden yüklemek için kullanılıyor anladığım kadarı ile,çünkü benim kasada başkasının adınaydı,servise götürdüm,girişlerinden kabloları bağlamışlardı hatırladığım kadarı ile,sonra da benden önceki şahsın kayıtlı bilgilerini silip benim bilgileri yüklemişlerdi.Cihazın üstündeki seri port ve ethernet girisi belki o işe yarıyor olabilirler.
-
sorci gel şirket kuralım :)
-
Fatura kesiosam yazar kasa fisi gerekmedii olayina aciklik getirebiliozmu? varmidir aslı?
-
z raporu alması gerekmedii içn artık bi önemi kalmadı o portlarn flm :D
-
ewet abi fatura kesiyorsan .. z raporu almak gerekmiyor..
z raporu sadece fişler için geçerli..
seninde fiş kesmen gerekmediğinden dolayı.. z raporuda alman gerekmiyor...
eminim bundan..
ceza keserlerse ben ödicem şerefsizim :D -
yaptığın işe göre değişir. holyone muhasebecinle konus toptancı statusunde olursan yazarkasa ya ihtiyacın olmaz.ama vergilendirmede basın agrıyabilir.
cunku cogu musteriye hizmet faturası kesmen gerekecek bunun da tamamı gelir gibi gözükecek o yusden kar yuksek cıkıcak vergınde buna baglı olarak yuksek cıkacaktır. -
Holy vergi dairesinde sanırım bilgi veriolar sanırım :S
-
abü babam mali müşavir diom 10 dk önce sordum fiş deil fatura kesiosan z raporu gerekmio kesn..
ceza gelirse sorciyLen beraber öderik :D -
üstad deyip durmayın a.q. wc felan mı la burası :D
şeyh dein hajı dein hoja deyin abü deyin abi deyin de üstad böle ayt cw hawası yaratıyo mina koim..
Toplam Hit: 4744 Toplam Mesaj: 30