Yazıcılar Hk.
-
Hacılar bi sorum olacak sizce internet cafede kullanmak için her açıdan uygun yazıcı hangisi...Kartus uzun gidecek kolay dolum vs.. Marka Model belirterek tecrübelerinizi paylasırsanız sevinirim..
-
hp1018 tonerli toner dolumu kolay ve ucuz.
-
UmuT38 bunu yazdı:
-----------------------------
hp1018 tonerli toner dolumu kolay ve ucuz.
-----------------------------onu düşündüm de hocam tonerlilerde de renkli çıktı olayı olmuyor maglesef ki..
-
bütçe ne kadar ?
-
DevilKingtr bunu yazdı:
bütçe ne kadar ?
-----------------------------150 civarı olursa tadından yenmez.. :)
-
HP CE913A LaserJet Pro CP1025 Renkli Usb A4 Yazıcı
-
hp 1005 modelini kullanıyorum siyah-beyaz lazer yazıcı , toner doldurması sıkıntı olmaz (sanırım piyasada en fazla kullanılan model.) 20-30 liraya doldurttuğun tonerle yaklaşık 800-1000 sayfaya kadar çıktı alabilirsin.. (fiyat olarak ben 185 liraya almıştım)
-
bigwave bunu yazdı:
hp 1005 modelini kullanıyorum siyah-beyaz lazer yazıcı , toner doldurması sıkıntı olmaz (sanırım piyasada en fazla kullanılan model.) 20-30 liraya doldurttuğun tonerle yaklaşık 800-1000 sayfaya kadar çıktı alabilirsin.. (fiyat olarak ben 185 liraya almıştım)
-----------------------------Tavsiye Ediyorsun ancak 12A Toner Kullanan Yazıcılar Üretilmiyor Artık.
-
http://www.buroteknik.com/samsung-clp-325-renkli-lazer-yazici-fiyati_64645.html?ref=akakce&v=1.36.8
renkli lazer yazıcı toneri kolay dolar bi tek chipleri istemesi için yazılım güncelliyolar sonra devam doldur doldur kullan...
yada paran varsa hem renkli yazıcı hem fotokopi hemde fax istersen
-
aLcoLiq bunu yazdı:
Hacılar bi sorum olacak sizce internet cafede kullanmak için her açıdan uygun yazıcı hangisi...Kartus uzun gidecek kolay dolum vs.. Marka Model belirterek tecrübelerinizi paylasırsanız sevinirim..
-----------------------------hp color laserjet cm1312 mfp şuan kullanıyorum cafemde
-
sağolun hacılar modeleri inceliyorum şimdi..