folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Yazılım (Binance Coin Botu) Satabileceğim Bir Platform

Yazılım (Binance Coin Botu) Satabileceğim Bir Platform

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    xeren bunu yazdı
    attackatak bunu yazdı
    biany bunu yazdı

hocam piyasada gunthy, cryptohopper gibi kendini kanıtlamış botlar varken niye böyle bir şey yaptırma gereği duydular?

bir de kusuruma bakmazsan botun çok basit geldi söylediğin rakamları edecek kadar ne yapıyor tam olarak?

ismini verdiğim botların genel ekranlarına ve yorumlarına bakarsan merakımı anlarsın diye düşünüyorum.

tabi ismini verdiğim botlar kaynak kod vermiyor. gunthy ömürlük lisans verirken cryptohopper aylık 100$ alıyor max.

hocam bahsettiğin ve benzeri genele uygulanmış botlarda strateji yok. tradingview'den alarm göndertiyorsun ya da basit strateji kural setlerini bota giriyorsun. al algoritmasını sitenin sana oluşturduğu mum dakikalarında kontrol edebiliyorsun, bunda ise her saniyede istediğin dakikalık mumu oluşturabiliyorsun. sınırlamalara takılabiliyorsun.

mesela tradingview'den alarm göndertirsen tamamen şansına 30 saniye gecikmeyle veya 1-2 saat gecikmeyle al-sat komutlarını alabiliyorsun. yani kullanış amaçları tamamen farklı. kıyaslama yapmak doğru olmaz.

basit mi değil mi tartışmaya hiç gerek yok hocam. bu botta benden istenileni yaptım. sonucu paylaştım. yukarıda anlattığım gibi senin bot kavramınla bu botun çalışma mantalitesi farklı.

kendi şahsıma ait botum var sürekli AI çalışıyor 46gb ram harcıyor. 2 yıldır geliştiriyorum. mesela ona milyon dolarda verilse satmam. kıssadan özet: olay tamamen kişiselleşmiş ve finansçılarla birlikte geliştirilmiş bir botun satışı için yer arıyorum. genelleşmiş değil.

Alert kurduğumda anında düşüyor bekleme falan yok bende. Hemende pozisyona giriyorum. Acaba başka bişeyden mi bahsediyorsun ben mi yanlış anladım. Saniyesinde işlemdeyim.(BOT)

Hangi bot hocam spot için mi kullanıyorsun futures mi ?

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    xeren bunu yazdı
    attackatak bunu yazdı
    biany bunu yazdı

hocam piyasada gunthy, cryptohopper gibi kendini kanıtlamış botlar varken niye böyle bir şey yaptırma gereği duydular?

bir de kusuruma bakmazsan botun çok basit geldi söylediğin rakamları edecek kadar ne yapıyor tam olarak?

ismini verdiğim botların genel ekranlarına ve yorumlarına bakarsan merakımı anlarsın diye düşünüyorum.

tabi ismini verdiğim botlar kaynak kod vermiyor. gunthy ömürlük lisans verirken cryptohopper aylık 100$ alıyor max.

hocam bahsettiğin ve benzeri genele uygulanmış botlarda strateji yok. tradingview'den alarm göndertiyorsun ya da basit strateji kural setlerini bota giriyorsun. al algoritmasını sitenin sana oluşturduğu mum dakikalarında kontrol edebiliyorsun, bunda ise her saniyede istediğin dakikalık mumu oluşturabiliyorsun. sınırlamalara takılabiliyorsun.

mesela tradingview'den alarm göndertirsen tamamen şansına 30 saniye gecikmeyle veya 1-2 saat gecikmeyle al-sat komutlarını alabiliyorsun. yani kullanış amaçları tamamen farklı. kıyaslama yapmak doğru olmaz.

basit mi değil mi tartışmaya hiç gerek yok hocam. bu botta benden istenileni yaptım. sonucu paylaştım. yukarıda anlattığım gibi senin bot kavramınla bu botun çalışma mantalitesi farklı.

kendi şahsıma ait botum var sürekli AI çalışıyor 46gb ram harcıyor. 2 yıldır geliştiriyorum. mesela ona milyon dolarda verilse satmam. kıssadan özet: olay tamamen kişiselleşmiş ve finansçılarla birlikte geliştirilmiş bir botun satışı için yer arıyorum. genelleşmiş değil.

Alert kurduğumda anında düşüyor bekleme falan yok bende. Hemende pozisyona giriyorum. Acaba başka bişeyden mi bahsediyorsun ben mi yanlış anladım. Saniyesinde işlemdeyim.(BOT)

hocam tradingview bile alarmlarının belirli borsalarda geciktiğini sitesinde kendi söylüyor. ama sen memnunsan git o zaman tradingview'de pincode v3'de oluşturulmuş stratejilerde repaintlere para kaptırmaya devam et. herkese açık kütüphanelerle oynat ya da git hem tradingview'de strateji satın al, sonra git her ay bota para öde :)

herşeyi geçtim o kadar fark-bilgi yazdım içerisinden cımbızla laf çıkartıp "bende gecikme yok" diyorsun. amacınız nedir anlamadım ki :)

kimseye bot satmaya çalıştığım yok. ama konu yine cins yorumlarla dolmaya başladı. biri basit diyor, diğeri beni yalanlıyor. bilmediğiniz konuda bilgi almak istiyorsanız açıklıyorum. ha yok amaç muhalefet etmekse önce şu attığım ekran görüntüsüne baksın lütfen (tamamen kendi botum, kendi stratejim ve kendi kazancım 5 ayda %1200 kazanç ve SPOT): https://pasteboard.co/xXihc804RdKc.jpg

Eğer o genelleşmiş botlarla daha iyi kazanan varsa bi de kendi kazancını atsın öyle söz istesin. yoksa bilmediği konuda yorum yapıp boş yapmasın. rica ediyorum arkadaşlar.

binance bot kazanci

attackatak tarafından 15/Tem/22 18:08 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

sadece bir soru sordum ve soruma cevap arıyorum.

daha önce söylediğim gibi forumdan foruma satmak için yazmakla uğraşamayacağımı da söyledim. hani satılsın, biri alsın diye can attığım bir durumda yok ki :) niye mal kötülemeye giriştiniz anlamıyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xeren
    xeren's avatar
    Erkek

:D güldürdün beni 2 seneyi geçti botum var. 3commas kullanıyorum. Evet gecikme yok diyorum senin verdiğin örneğe göre gecikme yok  30 saniye veya 2-3 saat diyorsun. Ne yani seni tatmin etmek için yalan mı söylüyelim. Ben bildiğimi yaşadığımı söylüyorum niye bu kadar agrasifsin hemen savunmaya geçiyorsun. Olabilir bilmeyebilirsin. Ben hazır stratejileri buy sell indicatorlerini kullanmıyorum teknik analizi kendim yapıyorum ona göre pozisyona  girdittiriyorum. Agresif olma bu kadar ortada bişey yok

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    xeren bunu yazdı

:D güldürdün beni 2 seneyi geçti botum var. 3commas kullanıyorum. Evet gecikme yok diyorum senin verdiğin örneğe göre gecikme yok  30 saniye veya 2-3 saat diyorsun. Ne yani seni tatmin etmek için yalan mı söylüyelim. Ben bildiğimi yaşadığımı söylüyorum niye bu kadar agrasifsin hemen savunmaya geçiyorsun. Olabilir bilmeyebilirsin. Ben hazır stratejileri buy sell indicatorlerini kullanmıyorum teknik analizi kendim yapıyorum ona göre pozisyona  girdittiriyorum. Agresif olma bu kadar ortada bişey yok

tradingview bile gecikme olabilir derken senin yok demen yanlış. 

ama herneyse; genelleşmiş botlarla ya da sadece tradingview'e bakarak bırak 5 ayı 2 yılda %1200 SPOT kazancı yapan bi ekran görüntüsü gelmeyeceğine eminim. ne senden, ne de başka birinden :)

arada ki farkın art niyeti olmayanlar için gayet iyi anlaşıldığını düşünüyorum.

attackatak tarafından 15/Tem/22 18:35 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xeren
    xeren's avatar
    Erkek

Burdaki arkadaşlar malesef anlamıyor crypto botlardan yaptığın botu anlayan platformlarda denesen ya şu satış işlerini ? Daha çabuk müşteri bulursun sanki. Hızlı reaksiyon alırsın. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    xeren bunu yazdı

Burdaki arkadaşlar malesef anlamıyor crypto botlardan yaptığın botu anlayan platformlarda denesen ya şu satış işlerini ? Daha çabuk müşteri bulursun sanki. Hızlı reaksiyon alırsın. 

İşte orayı soruyorum hocam bende nerede satabilirim?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xeren
    xeren's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı
    xeren bunu yazdı

İşte orayı soruyorum hocam bende nerede satabilirim?

Mesela bunun gibi birçok site var satabilirsin.

https://www.codester.com/items/31044/cryptobot-for-binance

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

https://bitcointalk.org/index.php?board=223.0

Burada satabilirsin sanırım ama yazılım ne kadar iyi olursa olsun pazarlamasını düzgün yapamazsan satamazsın. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

Çift

GUS tarafından 15/Tem/22 19:12 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 5312 Toplam Mesaj: 42
binance botu kripto botu