Yazılım Mühendisliği Okuyan Birisi İçin Win7 32 Bit Mi 64 Bit Mi?
-
RETRET bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Senin ne kurduğun farketmez, yazılım mühendisliği okuyacak kadar akıllı birisiyse o zaten kendisi istediğini kurar kullanır. Değilse zaten gelir burda konu açar yeni laptopa xp kurdum çalışmıyor diye.
Yine de tavsiye; ubuntu + win8 (x64) dual boot kur ver.
makine al kur diye hediye edilmez, kurulu vereceğim, sonra problem yaşayıp da hediyene de sanada demesin.
64bit win7 çalışan link atabilecek var mı?
Mühendislik adayına bence orjinal işletim sistemi de al dostum almışken, hiç uğraşmayınc cracktir şudur budur. Yazılım Mühendisliği okuduğu için www.dreamspark.com dan yazılımları da ücretsiz edinir, bence windows7 yi lisanslı olarak al. Ayrıca makinaya HDD harici işletim sistemini kuracağın 256GB bir SSD de alırsan, çocuk için tadından yenmez olurdu :)
-
OS İçin;
Debian x64 ve windows 7 x64 ü dual boot kur. Win 8 i sp1 çıkana kadar tavsiye etmem. Makinede ikinci bir hdd olsa iyi olur. Swap alanı için ikinci bir hdd çok iyi gelir. Ram ne olursa olsun swap alanı (win için disk ram) her zaman gereklidir.
En güzeli 100 gb ssd al, tüm osları buna kur, mevcut hdd yi ikinci disk yap. Hızına yetişemesin, okul bitene kadar dua etsin sana.
Bu arada bilgisayar bölümü için neredeyse tüm microsoft ürünleri (en son bildiğim 172 adet) beleştir. Ms de beleş yazılım diğer bölüm öğrencileri için en fazla 15 i geçmez. ibne ms. Dreamspark (yatakta uyku sersemi yazıyorum, harfler eksik olabilir) olarak form da arat. Apple de de benzer durum vardır ama apple de beleş sayısı çok az.
Uygulamalar için;
Bunlarıda bi zahmet kendi kursun. Sen sağdece eclipse yi android sdk+sanal makine ile kur, eline androidli bir telefon (yoksa lg nexus 4 u tek geçerim) ver sonrada bırak okulu okul bittikten sora ölsen mezarına gelip teşekkür bile eder. -
64bit win7 ult linki var mı tek part hâla arıyorum
-
hocam eleman programcı adayıysa bişey kurma bence, yada kendi ihtiyacına göre kursun adam.
64 bit windows tada 32 bit java runtime ı çalıştırabiliyoruz sıkıntı olmuyo
eclipse kur ver eline
-
En sağlamı sen windows xp 32 bit ve ikinci işletim sistemi olarak win7 64 bit kur
-
baracuda81 bunu yazdı
En sağlamı sen windows xp 32 bit ve ikinci işletim sistemi olarak win7 64 bit kur
oha.
win8 64 + linux diyeceğim ama yazılım mühendisligi okuyan adama sistemi boşvermek en iyisi.
-
RETRET bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Senin ne kurduğun farketmez, yazılım mühendisliği okuyacak kadar akıllı birisiyse o zaten kendisi istediğini kurar kullanır. Değilse zaten gelir burda konu açar yeni laptopa xp kurdum çalışmıyor diye.
makine al kur diye hediye edilmez, kurulu vereceğim, sonra problem yaşayıp da hediyene de sanada demesin.
hocam hediyenede sanada diyebilecek biriyse o hediyeyi hiç vermem senin yerinde olsam
TBT tarafından 17/Şub/13 18:29 tarihinde düzenlenmiştir -
assembly düzeyine inecek biriyse 32 bit kurmak zorundasın daha 64bit ile ilgili yeterli doküman yok. Ayrıca ollydbg gibi programlarda sıkıntı çıkarıyor.
-
TBT bunu yazdıRETRET bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
hocam hediyenede sanada diyebilecek biriyse o hediyeyi hiç vermem senin yerinde olsam
Lafın gelişi öyle demesini gerektirmiş. Yapınca tam kıyak yapar adam niye yarım yapsın.
-
AnaMuhalefet bunu yazdıTBT bunu yazdıRETRET bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Lafın gelişi öyle demesini gerektirmiş. Yapınca tam kıyak yapar adam niye yarım yapsın.
Bizde sülalede küsme darılma olmaz, beğenmezse daha iyisini almak zorunda kalırım bana girer.