Yazılıp - Silinebilir CD ?
-
Elimde var bitane CD İSO su yazıcam 2 tane programla denedim yazmıyo hata veriyo programsız bi dosyayı yazmayı denedim cd çalışıymuı diye yazdı cdde bi problem yok ama programla iso yazılmıyo neden ?
-
iso dosyasının yapısında bozukluk olabilir..silinip yazılabilen dvd lerde cd lerde çok çabuk bozulma görülebiliyor...cd yazma programından kaynaklanan sorun olabilir...dvd-rw ında sorun olabilir...
-
AdReNaLiNe bunu yazdı:
-----------------------------
iso dosyasının yapısında bozukluk olabilir..silinip yazılabilen dvd lerde cd lerde çok çabuk bozulma görülebiliyor...cd yazma programından kaynaklanan sorun olabilir...dvd-rw ında sorun olabilir...
hocam iso sağlam , bilgisayarımdan cd sürücüsüne girip içine dosya atıp ordan yazdığımda yazıyo ama öyle iso yazlımıyo programla denediğim zaman hata veriyo denediğim programlar ; CDBurnerXP , Iso Burner ikisindede hata verdi , iso burnerde %27 de verdi hata CDBurnerXP de başında verdi -
Bilen yokmu ? format atıcam cdyi yazmam kazım
-
bigpower bunu yazdı:
AdReNaLiNe bunu yazdı:
hocam iso sağlam , bilgisayarımdan cd sürücüsüne girip içine dosya atıp ordan yazdığımda yazıyo ama öyle iso yazlımıyo programla denediğim zaman hata veriyo denediğim programlar ; CDBurnerXP , Iso Burner ikisindede hata verdi , iso burnerde %27 de verdi hata CDBurnerXP de başında verdi
-----------------------------usta, nero ile dene, iso burner'a çok güvenirim ama, genelde yarıyolda bırakır.
-
cankirca bunu yazdı:
bigpower bunu yazdı:
AdReNaLiNe bunu yazdı:
hocam iso sağlam , bilgisayarımdan cd sürücüsüne girip içine dosya atıp ordan yazdığımda yazıyo ama öyle iso yazlımıyo programla denediğim zaman hata veriyo denediğim programlar ; CDBurnerXP , Iso Burner ikisindede hata verdi , iso burnerde %27 de verdi hata CDBurnerXP de başında verdi
-----------------------------usta, nero ile dene, iso burner'a çok güvenirim ama, genelde yarıyolda bırakır.
neroyada serial bulamıyorum hocam , bi kaç tane buldum kabul etmedi trailinde süresi bitti :D -
Hocam yazmadan calıstırsan ?
-
Metanet bunu yazdı:
Hocam yazmadan calıstırsan ?
format atıcam hocam windowsun isosu -
Nero 7 Mini Edition
hocam kur bunu reg dosyasınıda tklayıp çalıştır olay tamamdır birde neroyla dene bakalım olacakmı
http://rapidshare.com/files/129975548/Nero_7_MiNi_EditioN_kNOWn.hACKHELL.rar
RaR PaSS
known@hackhellAlıntıdır.
-
CD kırıldı , gerek kalmadı :D yeni bi cd alıp ona yazıcam
-
hocam ya gülme krizine girdim walla :D