Yazın Çalışmak İçin İş
-
ya müridler yazın nerelerde iş bulabilirim bildiğiniz yerler var mı elektronik müh. 1. sınıf öğrencisiyim hem kendimi geliştirecek hemde para kazanmak için
-
bende elektronikle ilgili bir yer arıyorum liseyi bitiricem bu sene kısmetse yardımcı olursanız banada sevinirim istanbuldayım :)
-
ha bu arada bende istanbuldayım
-
elektronik mühendisinin yanında çalışabilirsin.bu adamların bir kısmı ofis açıyor ve elektrik tesisat projesi vs. gibi işler yapıyor.onların yanında çalış hem piyasayı öğren hem mesleğini öğren hemde cep harçlığın çıksın fazla para vermezler ama haberin olsun.=)
-
3. sınıfa gel sana ben bir yerde iş ayarlarım. 480 maaş yetermi :)tv kartı yapım firmasında tekniksen olarak
-
sen bu kafayla gidersen nah iş bulursun :S daha konuyu doğru yere açmayı beceremiyorsun :S
-
Eğitimini aldıgın uzmanı oldugun bir alanda iş bulabilirsen ne mutlu sana babacan ..
-
inşaatlara elektrik hattı döşeyen elektrikçilerin yanında çalış. Dünyadaki şu andaki tüm zenginler yokluktan gelerek tırnaklarıyla kazanmıştır. kimse paris hilton olamamıştır.
-
hep derdim şu work and travel n türk versiyonu olsa yani yazın çalışmak isteyenlere iş bulan bi şirket olsa ....
ama zaten işsizlikten kıvranıyo herkes
-
ya sülo kusura bakma oraya hiç dikkat etmemişim eyvallah saolun beyler elektronik mühendisinin yanında iyi olur aslında para sorun değil maksat işi öğrenmek
-
cellatzade bunu yazdı:
-----------------------------
ya sülo kusura bakma oraya hiç dikkat etmemişim eyvallah saolun beyler elektronik mühendisinin yanında iyi olur aslında para sorun değil maksat işi öğrenmek
-----------------------------neyse artıkın :W hiç bir şey bulamadın git sanayide çalış :W
Toplam Hit: 3651 Toplam Mesaj: 20