Yazlık A Hangi İnternet
-
s.a arkadaslar biz yazlıga gidecegizz burdaki ewde interneti bırakıcaz orayada internet cekmeyi düşünüorz 2-3 aylık işte hangisini kullanalm smile mi ttnet mi bi fikir verirseniz sewinirim uygun kampanya flan varmı
-
ya smile kim ttnet altyapısıya çalışan doğan holdingin yahudi uşşağı ttnet al hocam daha iyi
-
ttnet diyorum kotalı diyorum baskada bişi demiyorum ucuzada gelir hani kalıcı deilya
-
bence hiç internet alma faiz fln. bu devirde dürüst davranan internet markası olmadı hiç
ama sakın telekom alma:) -
smile al , hem yazlık paketleri var , hemde emirreis onaylı :D
-
sorry_13 bunu yazdı:
-----------------------------
ttnet diyorum kotalı diyorum baskada bişi demiyorum ucuzada gelir hani kalıcı deilya
hangi kampanyası var modem hedie flan var ama oda 2 yıll kullancaksn diolar :S -
Ben olsam yazlıkta doğa ile iç içe olurdum bi kaç ay : )
Hiç internet bağlamazdım. Ama bağlamayı düşünüyosanTtnet 1024 kbss dsl bağlat. Sınırsız.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Ben olsam yazlıkta doğa ile iç içe olurdum bi kaç ay : )
Hiç internet bağlamazdım. Ama bağlamayı düşünüyosan 1024 kbss dsl bağlat. Sınırsız.
aslında dogru yazlıgın yanındakı yazlıktakı kızla kesişmek fena olmaz hani -
gultekin bunu yazdı:
sorry_13 bunu yazdı:
hangi kampanyası var modem hedie flan var ama oda 2 yıll kullancaksn diolar :S
evdeki modemini sök bütün modemler kampanyalı yani 2 yıl kullanmadan hattı iptal etsen 150 ytl kitliyolar onun için modemsiz al abicim -
Ya abi yeniden bağlamaya ne gerek var nakil yaptırsana para bol galiba :)
-
sorry_13 bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Ben olsam yazlıkta doğa ile iç içe olurdum bi kaç ay : )
Hiç internet bağlamazdım. Ama bağlamayı düşünüyosan 1024 kbss dsl bağlat. Sınırsız.
aslında dogru yazlıgın yanındakı yazlıktakı kızla kesişmek fena olmaz hani
olmuo ya baglılık olms artk internet 3 ay internetsiz düşünemiorm :D
sınırsız flan demişsinz ya bn ucuz bişe ariormr :D
Toplam Hit: 1540 Toplam Mesaj: 19