Yazlık Gitaristi [Bıktık Len Sizden]
-
Bu tip adamları genelde her yaz çeşitli sahillerimizde görmek mümkündür.
allta şort üstte tişört, sırtta gitar, elde de bi klasör (genelde mavi) olurlar. yazın antalyaya gıdersenız lara plajında bolca vardır. bi de istanbul buyukcekmece. yanı bızım evden cıkıp 3-4 KM aşagı sahıle ınınce gorulebılır :) kuyruklu piano taşınması zor bir enstürman olduğundan sahil pianistleri olmasada, orgçuları vardır bambaşkadırlar, nedense softturlar.
repertuarları akdeniz akşamları (fa majör barelidir kasar adamı), come as you are, gülpembenin başı, hiç bi halt çalamıyosanız nothing else matters ın giriş riff(arpej de olur) ibarettir
olmasa mektubun...3 akor.
fabrika kızı
artık sevmeyeceğim
tren gelir hoş gelir
konuyla ilgili bir kadir yılmaz karikatürü vardır:
-hocam kurs bitmiş, sadece dört parça öğrettiniz.
-yavrum yaz kursları böyle. dağlar dağlar, gülpembe, hotel california ve angie. akdeniz akşamları da vardı ibo söyledi, çıkardık.
istanbulumuzdaki plaj eksikliginden dolayi bu tipler caddebostan sahillinde maymunluk yaparlar.
sonradan işi büyütenleri haluk levent ve suat suna olurlar...
edit Doğuhan 06 -
tam ateşin yanına otururlar.çaldıkları gitarın ritmine ritim demeye bin şahit lazım zaten.kızları keserler.öle bi havalıdırlarki sanki u2 nin gitaristi barış konseri verio büyük bi yerde.götleri başlarıda oynar böle.
aman aman aman gına geldi bunlardan görmek istemioz aq -
Ben hiç dövmedim o tiplerden, nasip kısmet işte..
-
yok be abi dövmüşündür de unutmuşundur.dövmediğin bi tip varmıdır?
nasip kısmet işte.dövmediysen en kısa zamanda arşive katmak lazım:D
-
abü birtanede bizim sitede var :)
adam her cuma gitar getiriyo her cuma artık sevmeyeceğim bayıldım artık. yeter diyom kaçıyom -
Biz tuğrulbabayı dostluk kardeşlik mesajları verirken gördük oluyormu şimdi böle?
-
hahahaha
doğuhan tebrik ediyorum.yarıldım şerefsizim.aynen böyle dşeylere şahit olmuştum -
Removed...
-
Gitar calma modunda dovmedim ama Demirspor maci cikisinda Gazipasa(Adana) da cok var arkadaslarla daliyoruz...eger yenmissek o hafta keyfimizden dovuyoruz...yenilmissek hirsimizdan dovuyoruz...oyle boyle kurtulusu yok...adamlar ozenti ..gitari aglatiyorlar resmen...tikyy amk...
-
valla uyuz oluyorum bide kızlar cevrelerine toplanırr a şunu çal sonra kızlar orda hani bize kızlar bizde boşlmu dururuz şahsen benşm yaptıgım bişey güzel kaygan bi zrecep bi tane gardaşım benim dostluk değer bilene kardeşlik hatır güdene...
Sonra dayak cennetten çıkmıştır yaradana sığınıp sille tekme dalıyorsan sanden bahtiyarı varmı ki :D:DToplam Hit: 2750 Toplam Mesaj: 21