YDS 2016

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Puanı niye yazmamışım ki? 90 ben de. ALES sıkıntı be hocam. Nasıl çalışacağım hiç bilmiyorum, hiç içimden gelmiyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

83 almısım. Sınava hiç çalışmadım. 

طדṮ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

90 80 alan arkadaslar nasil calistiklarini ve kaynaklarini ders calisma yontemlerinide eklerlerse tadindan yenmez. Iyi not alan arkadaslari tebrik ederim bekledigini alamayan muridlerde eylulde ins :)

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

62.5 olan puanımı 55 e düşürmüşüm. 

Bir yerde ciddi hata yapıyorum ingilzcede. İzlediğim videolar, okuduğum yazıların filan çoğu ingilizce artık. Ama yükselmek yerine düşüyor. Anlamıyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı

Bir yerde ciddi hata yapıyorum ingilzcede. İzlediğim videolar, okuduğum yazıların filan çoğu ingilizce artık. Ama yükselmek yerine düşüyor. Anlamıyorum.

Sorun sende değil hocam. Yüksek not almak için ÖSYM gibi düşünmeye alışmak lazım. Zira öyle cevaplar veriliyor ki şıklara, birçoğu zorlamanın da ötesinde anlamsız şeyler. Ama birkaç ufak nüans var. Geçmiş YDS,KPDS sorularını tetkik ederek çözünce buna alışıyor insan. Bunlar burada alakasız da olsa şu şıkkı istemişler diyebiliyorsun bir süre sonra.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    literatur bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı

Sorun sende değil hocam. Yüksek not almak için ÖSYM gibi düşünmeye alışmak lazım. Zira öyle cevaplar veriliyor ki şıklara, birçoğu zorlamanın da ötesinde anlamsız şeyler. Ama birkaç ufak nüans var. Geçmiş YDS,KPDS sorularını tetkik ederek çözünce buna alışıyor insan. Bunlar burada alakasız da olsa şu şıkkı istemişler diyebiliyorsun bir süre sonra.

İnsana kendini aptal hissettiriyorlar. Moralim bozuldu valla. 70 üst ü bişiler bekliyordum ben. :/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Yuksek alan arkadaslari tebrik ederim. 

Nasil calistiklarini yontemlerinide soylerler ise cok guzel olur :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dryrock
    Dryrock's avatar
    Erkek

Bence belli bir dil seviyesinde olmayan arkadaşlar sadece Türkiye de geçerliliği olan kıytırık bir sınava hazırlanmak yerine gidip TOEFL gibi hem yds de denkliği olan hem de uluslar arası bir geçerliliği olan sınava hazırlansalar bence daha iyi. Açıkçası ben öyle yapmayı planlıyorum. Madem bir sınava hazırlanmak için 7-8 ayımı harcıycam, bu sınavın buna değmesi gerekiyor. Yanlış mıyım?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @Roark benimde çok iyi bildiğim söylemez ama cidden söyledikleri gibi : Sınavı her kim yapıyorSa, Onun gibi düşünmek lazım. bir çeşit ADAPTASYON(uyum).

Bu da demek oluyor ki, geçmiş yılların soru havuzunu ve tipini iyi öğrenmek anlamına geliyor. ^^)'

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    Dryrock bunu yazdı

Bence belli bir dil seviyesinde olmayan arkadaşlar sadece Türkiye de geçerliliği olan kıytırık bir sınava hazırlanmak yerine gidip TOEFL gibi hem yds de denkliği olan hem de uluslar arası bir geçerliliği olan sınava hazırlansalar bence daha iyi. Açıkçası ben öyle yapmayı planlıyorum. Madem bir sınava hazırlanmak için 7-8 ayımı harcıycam, bu sınavın buna değmesi gerekiyor. Yanlış mıyım?

TOEFL sonucu YDS sonucu olarak kullanılabiliyor mu hocam?

Toplam Hit: 3944 Toplam Mesaj: 28
given that however yds 2016