YDS 2016
-
Puanı niye yazmamışım ki? 90 ben de. ALES sıkıntı be hocam. Nasıl çalışacağım hiç bilmiyorum, hiç içimden gelmiyor.
-
83 almısım. Sınava hiç çalışmadım.
-
90 80 alan arkadaslar nasil calistiklarini ve kaynaklarini ders calisma yontemlerinide eklerlerse tadindan yenmez. Iyi not alan arkadaslari tebrik ederim bekledigini alamayan muridlerde eylulde ins :)
-
62.5 olan puanımı 55 e düşürmüşüm.
Bir yerde ciddi hata yapıyorum ingilzcede. İzlediğim videolar, okuduğum yazıların filan çoğu ingilizce artık. Ama yükselmek yerine düşüyor. Anlamıyorum.
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Bir yerde ciddi hata yapıyorum ingilzcede. İzlediğim videolar, okuduğum yazıların filan çoğu ingilizce artık. Ama yükselmek yerine düşüyor. Anlamıyorum.
Sorun sende değil hocam. Yüksek not almak için ÖSYM gibi düşünmeye alışmak lazım. Zira öyle cevaplar veriliyor ki şıklara, birçoğu zorlamanın da ötesinde anlamsız şeyler. Ama birkaç ufak nüans var. Geçmiş YDS,KPDS sorularını tetkik ederek çözünce buna alışıyor insan. Bunlar burada alakasız da olsa şu şıkkı istemişler diyebiliyorsun bir süre sonra.
-
literatur bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
Sorun sende değil hocam. Yüksek not almak için ÖSYM gibi düşünmeye alışmak lazım. Zira öyle cevaplar veriliyor ki şıklara, birçoğu zorlamanın da ötesinde anlamsız şeyler. Ama birkaç ufak nüans var. Geçmiş YDS,KPDS sorularını tetkik ederek çözünce buna alışıyor insan. Bunlar burada alakasız da olsa şu şıkkı istemişler diyebiliyorsun bir süre sonra.
İnsana kendini aptal hissettiriyorlar. Moralim bozuldu valla. 70 üst ü bişiler bekliyordum ben. :/
-
Yuksek alan arkadaslari tebrik ederim.
Nasil calistiklarini yontemlerinide soylerler ise cok guzel olur :)
-
Bence belli bir dil seviyesinde olmayan arkadaşlar sadece Türkiye de geçerliliği olan kıytırık bir sınava hazırlanmak yerine gidip TOEFL gibi hem yds de denkliği olan hem de uluslar arası bir geçerliliği olan sınava hazırlansalar bence daha iyi. Açıkçası ben öyle yapmayı planlıyorum. Madem bir sınava hazırlanmak için 7-8 ayımı harcıycam, bu sınavın buna değmesi gerekiyor. Yanlış mıyım?
-
@Roark benimde çok iyi bildiğim söylemez ama cidden söyledikleri gibi : Sınavı her kim yapıyorSa, Onun gibi düşünmek lazım. bir çeşit ADAPTASYON(uyum).
Bu da demek oluyor ki, geçmiş yılların soru havuzunu ve tipini iyi öğrenmek anlamına geliyor. ^^)'
-
Dryrock bunu yazdı
Bence belli bir dil seviyesinde olmayan arkadaşlar sadece Türkiye de geçerliliği olan kıytırık bir sınava hazırlanmak yerine gidip TOEFL gibi hem yds de denkliği olan hem de uluslar arası bir geçerliliği olan sınava hazırlansalar bence daha iyi. Açıkçası ben öyle yapmayı planlıyorum. Madem bir sınava hazırlanmak için 7-8 ayımı harcıycam, bu sınavın buna değmesi gerekiyor. Yanlış mıyım?
TOEFL sonucu YDS sonucu olarak kullanılabiliyor mu hocam?