folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Yediğim Jopa Değil Memleketin Haline Yandım !



Yediğim Jopa Değil Memleketin Haline Yandım !

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 07/Haziran/2002
    Erkek
    Bu gece sabaha doğru salındım karakoldan... Çıkalı daha bi kaç saat oldu gelip paylasam dedim...

    Şimdi olay,bizim mahallenin gençleri içiyor parkta,komşunun biri şikayetçi oluyor.Neyse abicim polisler geliyo siren sesini duydum araladım perdeyi baktım polis dedim yine uyarır giderler.. Lan oda ne bi bağrışlar çağrışlar.. Fırladım hemen baktım bizimkilerle polisler tekme tokat..


    Lan atladım hemen ortaya ayırmaya calısıyom.Gençler kanları kaynıyor polise kafa tutyolar sakınlestirem zorluk cıkarmadan memur beyler vazifesini yapsın falan.. Lan oda ne adam tamam abi biniyom diyo,gidiyo gayet efendi efendi polis aracına polis aracına girer girmez ayana jop !!!

    Tabi bunu görünce bende dahil olmak üzere tüm mahalleli delleniyo bu sefer herkes o polisin üzerine yürüyo nesin sen gibilerinden...Ortalık bi anda ana baba günü abii..Sonra takviye kuvvet geliyo.Beş dakka sonra gözlerimi bi açıyom tüm mahalleli yerdeyiz !!! Sebep;göz yaşartıcı sprey !!

    Neyse bunada eywallah.. Aldılar abi aramızdan 7 kişiyi başkomser sende var mısın dedi;Varım a.Q dedim.Benide aldılar tuttuk karakolun yolunu.

    Abicim oda ne daha destur bismillah odaya çektikleri gibi arkadaşın birine piçin biri bi yumruk attı yankısını o odada olanlar bilir ! Sebep;Sen bana niye ters ters bakıyon !!!!!!!

    Tabi orda olay çıkartamıyoruz çunkü hepimiz biliyoz ki karakolda olay çıkartmanın cezası ağır... Neyse abicim sonra biri geliyo bana hangi piç kafa attı lan,biri geliyo sizin topunuzu sikerim akıllı olun,biri geliyo ne bok yeme içiyonuz o zıkkımı lan..

    Sonra dedim yazarsın cezayı öderiz sana mı açıklıcam neden içtiğimi dedim.Adam şöyle bi ters baktı gitti..Sonra hastaneye darp ve alkol testleri için götürdüler.Alkolsüz çıktımı görünce o piç daha orda bakmıstı tip.. Neyse abi darplı olanları doktor rapora işledi zaten..Tekrar aldılar bizi içeri götürdüler cezaları kesiyolar falan.. O, "ne bok yeme içiyonuz o zıkkımı lan" diyen adam odaya girdi direk bana; bak bak artiste alkolsüz ama sırf artislik olsun die içeriç içerim sana ne diyo diyerek koluma patlattı jopu.Sesi duyan devreleri hemen koştu yapma etme ne yapıyon kendine gel hastanede raporları alındı falan dediler adamın daha o dakka yüzünde bi yusuf yusuf ifadesi gördümz zaten..

    Cezalar kesildi içen arkadaşlara 54Ytl [ ilk 15 gün içinde ödeyince 4/3 ünü ödüyomusun ] bizi bi daha hastaneye götürdüler..Doktor dedi içerde bişe oldu mu dedim oldu nerende dedi sıyırdım kolu gösterdim.Doktor direk memura döndü ne senin ananı sikeyim bakışı attı hemen geçti rapora..

    Ben tabi yumruk yiyen o arkadaşla mahkeme planları kuruyom olm vercez mi vercez a.Q,yok öyle milliyetçilikti,polisi dava etmek bize yakısmazdı altı üstü bi joptu..Yok mu yok a.Q !

    Abicim bunları duyan 2 polis bi geldi odaya ; " olm siz ne hayalleri kuruyonuz lan :) " odada memur arkadaş copunu düşürmüş fark etmemiş buda kendini coplamış deriz olur biter iş dedi !!! Senin yumruk olayın zaten hastaneye hiç gitmeden oldu bu adamı getirdiğimizde bunda darp vardı deriz aksinide sittin sene ispat edemezsin dedi...

    İşte o an Allah binbir belamı versin ki,ne adalet kaldı gözümde,ne devlet nede polis !!! Ben bu tür şeyleri sadece Pardon gibi filmlerde olur sanıyodum abi.. Yazık çok yazık !!! Şimdi benim size sorum özellikle varsa avukatlık okuyanlar ayrıntılı bir cevap versin lütfen;Bu adamların içerde yaptıklarına bizim şahitliğimiz ve hastane raporları da mı yeterlı değil a.Q ??? Adam harbidende arkadaşın copu düşmüş odada fark etmemiş buda almış kendine vurmus dese bi sik yiyemezmiyim ??? O yumruk yiyen arkadaşa bizim şahitliğimiz iplemez mi ??? Acip hırs yaptım abi yazarken bile ellerim titremiyosa en adi... Adamlar kendilerini devletin bir uzantısı olarak değil devletin kendisi gibi görüyolar :( Bu yaşımda boyle bir gerçekle karsılasmak çok koydu bee abii.. Demek ki ben bu yasıma rağmen bile tozpembe yasıyomusum...

    jack daniels 160 yaşında
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek
    geçmiş olsun abicim ya. o 2 polisin dediginden sora bende bi way ak cektim. Ne hallere gelmişiz olmaz bu kadarda pes ak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Aralık/2005
    Erkek

    şimdi arkadasım ben avukat deyilim ama sana sulalem polis ve devlet için çalışıyor biraz

     1 madde polis üzerindeki silah jop vs gibi tür ler devletin dir ve oo kişiye zimmet lidir bi sik yiyemez o nasıl oluyorda devletin malını başkasının eline geçmesine izin veriyor

    2 madde insan haklarırında ve avrupaya uyum da polisin şiddet kullanması YASAKTIR doktorun yazacagı raporda polis meslekten men edilirdi

    3 madde o polisin ismini soy ismini alaçaktınız doktor run yazdıgı rapor ve darp yerinizin fotosunu cekip savcılıga verecektiniz polis size kesin özür için peşinden koşardı

    4 madde adamın ekmegiğle oynamayım diyerek yediğin dayak vs gii şeyleri siney çekip  gideceksin

    5 madde ise polis sizi korkutmuş:))) geçmiş olsun

    yaw tam avukat olacak adamın ha


    cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    Abi hep ondan korkmusumdur, senin başına gelmiş gerçekten zor insanın haklılığını ispatlayamaması demişsin ya göze ne devlet ne adalet  görünüyo.

    Bok katınca polis oluyo işte.


    Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek

    Haci ,bilindigi uzere bizim halkimiz polisi zaten sevmez,cunku poliste bi giciklik var abi bunun kimse inkar etmesin...askeri severiz ama polisi sevmeyiz...bi asker gelsin sokagimiza mahallemize,herkes gururla bakar,yardimci olur ama polis geldimi insanlarin midesi bulanir...Nedenine gelince iste pc_worm yasamis...benimde gecmiste polisle cok isim oldu...

    Madde 1: Polisten korkmayacaksin,korkarsan ziker seni.Gerekirse ustune yuruyeceksin,bagiracaksin...meydanlarda vatani bolecez diyen pkk pustlarina jop kaldiramiyorlar,gotleri yemiyor ama benim gariban vatandasima Allah kesiliyorlar.

    Madde 2: Soyle yapariz,ispatlayamazsin vs...hepsi fasa fiso,doktor raporun var mi? var ,raporu veren doktor gerekirse mahkemede dinlenir,polis orada sizi korkutmus.

    Madde 3: Hakim kararsiz kalinca soyle birsey yapiyor,bir piskatyri temin edip polisle sizi karsilastirip konusuyor,kimin yalan soyledigini pat diye ortaya cikariyorlar ,Adana'da Kemal Dervis'i protesto ederken goz altina alindim polisten dayak yedim mahkemeye verdik,polis iftira atiyor dedi...piskaytr geldi polisin gercekten darp ettigini rapor etti...zaten doktor raporuda vardi.

    Madde 4: Yeni yetisen polisler ,daha bilincli ve islerini gercekten yapan polisler ,saygimizi sonsuz.

    Gecmis olsun bu arada. Yani gidip mahkemeye verin hic acimayin,sizi tehdit bile ederler ama yilmayin haci...bu ulkede gercekten cumhuriyetin adaletini benimsemis savcilar ve hakimler var korkmayin.Daha once bir vukuatin yok ,boyle bir durumda buyuk oranda hakli cikarsin...polis meslegindende olur gerekirse tazminat bile alirsin...sen dava acarken kufurleri falanda rapor ettir,kisiligine hakaret,darp....gordugun butun kotu muameleleri yazdir.

     


    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

     Coputerwolf demişki : Madde 1: Polisten korkmayacaksin,korkarsan ziker seni.Gerekirse ustune yuruyeceksin,bagiracaksin...meydanlarda vatani bolecez diyen pkk pustlarina jop kaldiramiyorlar,gotleri yemiyor ama benim gariban vatandasima Allah kesiliyorlar.

    Çok güzel bi tespit aga bravo diyorum.


    Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Kasım/2003
    Erkek

    Polis yine bir nebze yunuslar fena


    gaipten görüntüler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Mart/2007
    Erkek

    Ben bilişim suçlarından tutuklandığımda nezarete atıldım polislerinde işi gücü yok 2 saat taşşak geçtiler, 2 yıl tutuklanın sana su yemek vermiyecez vs.. vs.. yapmadıklarını bırakmadılar, bence polis oldukları için biraz havalara giriyorlar :)

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RooTTeR
    RooTTeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2005
    Erkek
    17 nisan salı günü bilişim suçundan mahkemem vardı.tamda öğle yemeğine çıkış zamanına denk geldi.adliye bomboş kaldı.hakim bizi görecek gidecek.
    neyse hakimin sağ kolu geldi yardımcısımıdır nedir erol diye bi adam.sürekli hakimin yanında.bilişim suçundan ilçede ilk dava benim.adam geldi yanıma daşşak geciyor seni hakim ağır cezaya yollayacak,biz bakamayacaz buna diye.zaten cinlerim tepemde kaldırdım kafamı bas git lan dedim adam göt gibi kaldı.180 derece döndü devam etti.

    devlet memurlarının,polislerin alayının götü kalkık.arkalarında devlet var sanıyorlar ama hepsi bir sikim.
    nüfus müdürlüğünde nüfus cüzdanımı yenilenemeyen memuru dövdüm.
    postahane de paramı vermeyen veznedarın camını silahla dağıttım.
    telekoma gittim memura ana bacı kaydım.

    sonuç ne oldu. 2-3 dava ve 1-2 sicil. amına kodumun devlet görevlileri yüzünden olan bize oluyor.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2005
    Erkek
    hacım öLe jopu düsürmüs yok kendini parcaLamıs jiletlemis vs vs.. oLdu ii amk yolda silahımı düsürmüstüm almıs bunu vurmus var mı böLe komedi :D sizi korkutmak icin söylemisler.. mahkemeye verin yada ıssız bi gece indirin yere derim.. hic sevmiyorum isimLerini duyunca cıldırıyorum amk ..

    Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2005
    Erkek

    jopunu düşürdüğünü rapor etmesi gerekirdi etmediyse kanıtlayamaz mahkemede sen haklı çıkarsın... ama dava açmak uzun iş hoja... 60 ytl mi ne harç parası iyi bi avukat 2 bin ytl peşin alıyor bi o kadar da davayı kazanırsa kazanamazsa da bin ytl falan daha alıo davayı kazansan da giren sana girecek...

     askerde de var böle adamlar ama asker halkı dövmez birbirini döver :D daha iyi disiplinize etmenin bir yolu da yokdur. iyi dayak yerim şahsen xD


    ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
Toplam Hit: 6829 Toplam Mesaj: 30