Yeni Arkadaşlardan Rica
-
Ya yeni gelen arlkdaşlar amacım Size sataşmak veya gıcıklk yapmak değil. Lütfen konu açmadan önce siteyi iyice araştırın (en azında göz gezdirin).Mutlaka cevabı vardır. Yoksa o zaman aynı konuyu acin. Yan anı konudan 2 dakika arayla açmayın.
Not: Diyenler olcaktır.Bu konun kacıncı acılısı kacıncı uyarı. Demekki okadar uyarıyı kaale alan olmamış birde ben şansımı denıyeyim dedim... -
öptüm başım üstüne koydum. Haklısın..
-
wolfox doru diosun ama forumda arama çalışsa cok iii olcak.ne yalan söleyim 10-15 sayfa bişe aramak cok zor gelio bana bazen :D
-
http://img138.imageshack.us/my.php?image=sifreee2zu.png
Buda bir arkadaşın koyduğu resim (ismini hatırlıyamadım) Daha ne diyim -
Ya ona bende katılıyorum ama bu site böyle.El yapmıyla bu kadar oluyo gülü seviyorum dikenine katlanıcam...
-
ben koydum wolfox yani icler acisi bi durum sende gordun evet arkadaslar arama calismiyor 15 20 sayfa geriye gitmek de sorun haklısınız bende üşenebiliyorum ama ne yapacaz ii dikkat etmek lazim !!
-
Ya bir arkadaşa cevap vereyim yardımcı olmak maksadıyla dedim. Anasayfaya döndüm oha dedim
-
bir uyarıda benden;
Bir kaç hafta açılmış konular var bunların hiti çok yüksek yeni gelenelerin böyle bir çabası var aynı konudan bende açıyım derdi.
Yok bunlara gerek yok o anlık yapılmış tartışmaları bulamassın o konuda onun içindirki sana kimse aferin iyi noktaya değindin demicektir. Şöyle tartışma yaratıcak konulara biraz ara verin
Yok illa ben konu açıcam diyosan paylaşım yap bilki böyle konular senin çömezliğini göz arda edecektir. -
hojalar sizde hep uyarı topici açıp duruonuz
-
aktif konulara bak istersen bi birde geçtiğimiz haftalarki konulara bak farkı gör konuş ok?
-
Bu kadar topice gerek yok. Zaten bi kere açıldı bu konular onlara yazalınm yazcağımızı
Toplam Hit: 1345 Toplam Mesaj: 14