folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Asgari Ücret Belli Olmuş; 01.01.2008

Yeni Asgari Ücret Belli Olmuş; 01.01.2008

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Ben saçmalamıyorum,gayet mantıklı konusuyorum. Adamın onceki konularına bakarsan gorursun.Ben de espri mahiyetinde söyledim Feto gonderiyordur diye!!!

jannissary bunu yazdı:
    -----------------------------

AnaMuhalefet bunu yazdı:
    Feto yardım gonderiyordur ayda 2500!!!iyi para...

sanada baykal amca yolluo heralde böyle saçmalaman için

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Yok ya kitapları yollamam sate.Anlayamazsın seni aşar.Sen cinali oku

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Oyle deyip deyip cami cikislarinda bedava dagitiyorlar, sagdan soldan promosyon yapıyorlar.

Kitaplari gondersen de okumam zaten, ben daha cok "Cumhuriyet Tarihi" ile ilgileniyorum.

Yani sen parayı gonder,beni asan kitaplar senin olsun... 

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Adresi at pm den.

https://t.me/pump_upp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Adrese gerek yok sana kolaylik yapayim, bilyoner.com için 15130408 nolu user hesabina gonderirsen (her bankanin internet bankaciliginda var hemen hemen) ben oradan tahsil ederim. Hem sen de sevaba girersin...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    adam elektrık faturasınımı yatırsın suyunumu yatırsın telefonumu yatırsın evıne ekmek mı getırsın .. coluna cocuquna baksın.. ihtiyacmı gıdersın.. sonra cıkısın orospunun cocukları bababbiibi  elektırqe zam suya zam al ananın am*na sok o parayı diyeceksın türkiyeye yazık.. 
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Aynen katılıyorum,bazen düşünüyom diyom dalga geçiyorlar herhalde milletle.enterasan ve içler acısı... Utanmasalar her gün bir simit bizden size hediye olsun,daha ne yapalım dicekler!Malum simit bile yese evli adam anca geçinir???? mi geçinemez herhalde...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus_89
    yunus_89's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:
    Aynen katılıyorum,bazen düşünüyom diyom dalga geçiyorlar herhalde milletle.enterasan ve içler acısı... Utanmasalar her gün bir simit bizden size hediye olsun,daha ne yapalım dicekler!Malum simit bile yese evli adam anca geçinir???? mi geçinemez herhalde...

Simite zam geldi:( Simitle bile geçinemez insan

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    yunus_89 bunu yazdı:

Nasıl yaşandığını merak ediyorum bu paraya.Evli olsan,kira elektrik su yakacak telefon yiyecek 25 lira elektrik gelse 250 kira versen 25 lira su versen her ay en az 50 yakacak(ocak(fırınlı) içinde)telefonla konuşmasan yemek yemessen 350 yol parası en az 50 lira toplam 400..450 lirayada giyecek halletsen evin tadilar tamiratını yapsan ayda ne yiyecez 50 lira kaldı kuru ekmek yesen 35 kuruş tanesi günde 2 tane 70 kuruş 21 lira aylık ekmek yersen sadece.

İşçiler memurlar doğru düzgün yasşayamazken patronlar parayı götürüyor milli gelir ne kadar bilmem kaç bin dolar hadi len ordan zenginler daha da zenginleşiyor fakirler daha da  fakirleşiyor yabancılar gelip ne kadar şirket varsa alıyor cari açık büyüyor dış borç ödenecek gibi değil sıcak para ile daha ne kadar idare edebilecekler satacak bişe kalmayınca ne yapacaklar..Zararı hep işçi memur görüyor 

bn zamanında bunları soylerken AQP yanda$ları saçma sapan $eyler diordu.Aslında $imdi konu$sunnar.

Ama en azından içim biraz rahat.Ailem ve ben hiç bir zaman AQP yi desteklemedik ve desteklemeyeceğiz... Aslınlar o asgari ücreti müsait bi yerlerine soksunlar.!! 

Long Live Turkey..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı:

Ben saçmalamıyorum,gayet mantıklı konusuyorum. Adamın onceki konularına bakarsan gorursun.Ben de espri mahiyetinde söyledim Feto gonderiyordur diye!!!

jannissary bunu yazdı:

AnaMuhalefet bunu yazdı:
    Feto yardım gonderiyordur ayda 2500!!!iyi para...

sanada baykal amca yolluo heralde böyle saçmalaman için

hacı bende nikinden yola çıkaraktan şaka amaçlı söledim zati ciddiye alma salla

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
Toplam Hit: 2141 Toplam Mesaj: 24