Yeni Bi Sistem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

şimdi efendim avusturalyadan ithal bi ürünün akdeniz bölge bayiliğini aldık.. ürünümüz bi elektrik süpürgesi :D evet cok ciddiyim.. ama ihlas gibi deil piyasdaki elektrik süpürgelerinden cok farklı kablo derdi ve arkanızda sürükleme derdi yok ses derdi de yok hatta işin garibi evin içindede yer kaplamıo.. yeni nesil siteler cok fazla rehabet gösterio..

babam benden habersiz bi site acdırmıs..,,

http://era-akillievsistemi.com/  

die .. sacma bişey .. neyse yakında sitede bulunan güvenlik ekipmanlarındanda satmaya baslıorz.. sizce böle bi sistem tutarmı.. 

reklamı için neler yapmak gerekir  yada fikirleriniz neler?

NesTo | same shit diffirent asshole
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    dayı scripti paylaşabilir misin bea:D?

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    walla siteden pek anlamam ama alet garip bişeye benziyo kablo ve sürükleme derdi nasıl yok merak ettim resimde kablo var gibi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Süpürge genelde evde denemeyle satılan bişi. Kapı kapı dolaşıp denemek ister misiniz diyiceksin. Sonuç pozitif oluyo

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abi hatalı yazım çok bol,tasarım kötü,sitede basit flash efektli slogan yazılmış vesaire.. kısacası kötü.

asagdaki sizi alakadar etmez hemen not ediyom:

bide unutmadan 1,05 gb bu başka bişey..sga ssbü

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    dostum umarım babanla beraber bu yeni yatırımınızda bol kazançlar sağlarsınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Sitedeki ürünler için tanıtım vidyoları ve daha geniş tutorialler hazırlanabilir.

Televizyına reklam vermek oldukça masraflı, ürün için belirli bir bütçe ayırdıysanız, ürün tanıtım broşürü bastırabilirsiniz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    önerileri olanlara ve triumph a tşk ediorm.. video ve reklam işi sonra dediğim gibi site benmle alakasız serefsizim ben yapsam daha iyisini yapardım o derece sölüorm neyse sistem kapı kapı dolasılıp tanıtılcak bi şey değil abi..denildiğini gibi arkandan sürükleme we kablo derdi yok aynı klima sistemi gibi bi sistem asıl motor dışarıda balkonda sabit duruo sitenin ana sayfasındaki en alttaki sol resimdeki priz'e hortumu takıp temizliği yapıosun hocam.. hani mesela ben size bu ürünü pazarlamaya calıssam sizin merak etdikleriniz ne olurdu bana ne sorardınız bunları duymak istiorm..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Anladıgım kadarıyla bır nevı elektırık prızı gıbı kabloyu tak kullan ama ana makınaya uzak noktlaradakı cekım gucu dusuk olmuyormu? sonucta ne olursa olsun yolda bır cekım kuvvetı kaybı olur dıye dusunuyorum bunu nasıl engellıyor? dıyer bır mevzu muhtemelen hatlar duvarın ıcıne gomuludur tıkanma gıbı bır durum da nasıl bır sey uygulanıyor ? benımkı sadece merak....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kahramanmi
    kahramanmi's avatar
    Erkek
    reklam ve tanıtım için www.vizorajans.com adersine bak istersen bi tutorial felan çektirir mağazalara dağıtırsın

Bende Rüya Çok Sende Tabir Boldur Aslanım
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

cyrpt bunu yazdı:
    -----------------------------
    Anladıgım kadarıyla bır nevı elektırık prızı gıbı kabloyu tak kullan ama ana makınaya uzak noktlaradakı cekım gucu dusuk olmuyormu? sonucta ne olursa olsun yolda bır cekım kuvvetı kaybı olur dıye dusunuyorum bunu nasıl engellıyor? dıyer bır mevzu muhtemelen hatlar duvarın ıcıne gomuludur tıkanma gıbı bır durum da nasıl bır sey uygulanıyor ? benımkı sadece merak....
    -----------------------------
    çekim gücü makina modeline göre belli bi uzaklıga kadar kimi modellerde 150 m2  kimi modellerde 350 m2 ye kadar aynı güçde çekebilio..

hatlar ister duvarın içine ister dısına opsiyonel o.. eer tıkanırsa ki o kadar dar bi boru değil tıkandığı yerden keseriz baska boru takarız.. zaten herangi bi arzada direk makinayı değiştirioruz..

estağfurullah böle sorular dahada artarsa memnun olurum bu tip şeyleri müşteriler meraq edicek bana sorucak idman yabmıs olurum apışıp kalmam..:)

Toplam Hit: 3185 Toplam Mesaj: 12