Yeni Bir Hizmet Daha, Tomcat-Java Hosting! Ayrıntılar 2. Mesajda
-
Canı tek geçerim alternatifi yok.
-
monsterofcom bunu yazdı:
-----------------------------
Canı tek geçerim alternatifi yok.
-----------------------------teşekkür ederim.
-
hocam bana yıllık 20 tl'lik bir paket ayarlarmısın pakette 1 domain ve insiyatifine göre hosting olsun ufak bir fotoğraf portfolyo sitesi yapcam kendi çektiğim fotoğraflar olacak o yüzden 5 gb alan felan bana çok fazla varmı boyle bir imkanın birde ne zaman kredi kartı ödemesine geçiceksin
-
XmV bunu yazdı:
hocam bana yıllık 20 tl'lik bir paket ayarlarmısın pakette 1 domain ve insiyatifine göre hosting olsun ufak bir fotoğraf portfolyo sitesi yapcam kendi çektiğim fotoğraflar olacak o yüzden 5 gb alan felan bana çok fazla varmı boyle bir imkanın birde ne zaman kredi kartı ödemesine geçiceksin
-----------------------------hmm.. işini görürse 100, görmezse 250 mb alan, 10 gb trafik+1 domain vereyim sana.
pm ile ulaş..
ya da,
cankirca@hotmail.com
-
eyvallah hocam yardımcı olduğun için 5 dakikada parayı yolladım işlemleri tamamladın eline sağlık
-
XmV bunu yazdı:
eyvallah hocam yardımcı olduğun için 5 dakikada parayı yolladım işlemleri tamamladın eline sağlık
-----------------------------Rica ederim, ne yaptım ki..
açılmış siten, hayırlı-uğurlu olsun..
-
Can gercekten cok kaliteli isler yapan bir kisidir..
yani ciddi ciddi ilgileniyor adam :)
zaten bu güne kadar onu kötüleyen birini görmedim, o yüzden derim ki " eger ihtiyaciniz var ise hemen alin " :)
Hayirli Satislar Can :)
-
hocam bende 30 gb reseller paketi almak istiyorum..Ama durumum müsait deil..Bana reseller paketi ayırı mısını??
@$edit = bu arada bilisimworld senn hostunda barınıyor..arkadaşımın firetr side..
birde hosta almak isteyen olursa kesinlikle can abiyle konuşmadan geçmeyin.Gerçekten herkese çok yararı dokundu..ve üstelik her tülü güzellliğide yapıyor.Sağolsun.
-
cuneyd bunu yazdı:
zaten bu güne kadar onu kötüleyen birini görmedim, o yüzden derim ki " eger ihtiyaciniz var ise hemen alin " :)
-----------------------------güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
elimden geleni yapmaya gayret ediyorum,
tib belgesinin dilekçesini tekrar yollamamı istediler, yolladık dün bakalım..
gelsin de, bir ortak bulacağım kendime tahribatta..
-
cankirca bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
elimden geleni yapmaya gayret ediyorum,
tib belgesinin dilekçesini tekrar yollamamı istediler, yolladık dün bakalım..
gelsin de, bir ortak bulacağım kendime tahribatta..
-----------------------------ortak olmak isterdim ama ne yazik ki hicbirseyden anlamiyorum :)