Yeni Bir Pc Aldım Ama Bakımı Nasıl Olur ¿
-
hocalar dün yeni bir kasa aldım herşeyiyle 0 şu anda kullandıgım pc nin kapağı kapalı olmasına rağmen içi toz yuvası gibi bu yeni aldıgım kasanında böyle olmaması için nasıl bakım yapabiliirm buna
-
ayda bir saç kurutma makinesiyle temizleyecen
-
kasayı masanın üstüne cıkart yerde durmasın birde evini temizle...
-
rene abi ev zaten devamlı temizleniyo ama bilgisayar masasında altta yeri var kasanın üst tarafta monitör printer felan var alta koyucam büyük bir ihtimal yinede teşekkürler (:
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yerde durunca daha cok mu tozlanıyor ?
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yerde durunca daha cok mu tozlanıyor ?
-----------------------------hemde nası
-
bende yeni duydum o değilde kasanın üstüde kapalı yerde yine tozlanıyo :D
-
Belirli zamanlarda iç ve dış temizliğini yap. Antivirüsünü ve temizlik bezini güncel ve temiz tut :) Fazla özen gösterince mutlaka boku çıkıyor işin.
-
ayda bir içini falan temizle
-
Yeni modeller su gerektirmiyo, 100 km rodaj yap açılsın , ilk 10 000 bakımını serviste yaptır, fren yağını şanzımana koyma
2-3 ayda bir işlemcini ve bilimum iç aksamın tozunu al. dikkat et hortum un ucu devrelere zarar vermesin
Çok program deniyorsan registry clean programlarını kullan, iyi bir anti vir kullan avastı tavsiye edbilirim ( beleş) kırık kasperski falan dersen geçen yaz forumdan indirmiştim bilimum trojan ve keylogger crak dosyasındaymış. bir kaç ay soora farkettim. keylogeri kaldırıyım derken klavyenin amq.du format atmak zorunda kaldım
-
su nalet kasalar tozlanmasa ne guzel olur
bak sana simdi temzile felan diyolar ya kasayı dikkar et temizlerken
benm gibi yok ramiydi ekran kartıydı işlemci tozdan görünmüyodu fan leş gibiydi felan deyip çıkartıp temizleyip takma sora toparlayamıyorum abim azıma ediyo
mesela en son tecrübem kasa açlmadan kısa kesik bipler veriyosa ram yerşine oturmamş oluyo bunn başka alternatifi varmıdr daa bilmm
birde saç kurutma makinesi ve süpürge ikilisi en iyisi kanımca