Yeni Bir Projeye Adım Atıyorum, Yardımcı Olurum, Fikir Beyan Ederim Diyenlere Davetiye Yollayacağım.
-
Merhabalar,
aklımda oldukça güzel bir proje var,
hazırlıklar tam bitmedi, yardımcı olmak isteyen, ne olduğunu öğrenmek isteyenler cankirca@hotmail.com'a mail atarak davetiye/bilgi talep edebilir.
eğer becerebilirsem, gerçekten tutabilir, yanımda birileri olursa sanırım para da kazandırabilir bu bize...
fifti fifti bölüşülür, hadin beyler, biraz da biz kazanalım reklamlardan..
-
Ne olduğu hakkında bilgi verseydin bari..
-
tezini kıs bir şekilde paylaşırsan kazanıp kazanılmayacagı hakkında ön görüde bulunabilirim sonucta adsenseden sabit gelirim mevcut denemediğim yolda kalmadı
-
bir servis..
blog dağıtmadan tutun, URL kısaltmaya kadar,
wordpress tabanlı blog, domain+uzantı=4 harf.
-
url işlemini linkcim.net üzerinden yaptrsan bari :D
-
seniseviyorum.be vardı bahsettiğin hizmetleri veren acıldıktan 1 yıl sonra sunucu sıokıntısı yaşadılar kapamak zorunda kaldılar piyasada blogspot ve blogcu olduğu sürece piyasada yer edinebilmesi inanılmaz zor sadece reklamları için inanılmaz paralar harcanamn gerekebilir ve cok iyi bir ekip işi gereklidir sonucta tutunursan spamcılar olacak, ddoscular olacak yada telif haklarını ihlal eden içerikler olacak sürekli sistemi kontrol altında tutabilecek vardiya usulü çalışan bir ekibinin olması şart ama ben yerel takılıcam 100-200 kullanıcı bana yeter getirirse reklam geliri allah bereket versin dersen 3-4 ayda 100 blogcu bulursun diye düşünüyorum.
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------
seniseviyorum.be vardı bahsettiğin hizmetleri veren acıldıktan 1 yıl sonra sunucu sıokıntısı yaşadılar kapamak zorunda kaldılar piyasada blogspot ve blogcu olduğu sürece piyasada yer edinebilmesi inanılmaz zor sadece reklamları için inanılmaz paralar harcanamn gerekebilir ve cok iyi bir ekip işi gereklidir sonucta tutunursan spamcılar olacak, ddoscular olacak yada telif haklarını ihlal eden içerikler olacak sürekli sistemi kontrol altında tutabilecek vardiya usulü çalışan bir ekibinin olması şart ama ben yerel takılıcam 100-200 kullanıcı bana yeter getirirse reklam geliri allah bereket versin dersen 3-4 ayda 100 blogcu bulursun diye düşünüyorum.
-----------------------------yani haklısın tabii.
ama isim kısa, millet kullanacak, pr değeri artacak vs...
-
Yani bir nevi www.bedava-sitem.com gibi olacak, yanlış mı anladım?
-
Projeyi tam olarak anlayabilsem, neler yapabileceğimi düşünüp, yardımcı olup olmamak hakkında karar vericemde, projeyi tam olarak anlamadım.
-
projeye bedava domain eklemek istersen www.dx.tc domaini bnm katkıda bulunurum bu konuda
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
Projeyi tam olarak anlayabilsem, neler yapabileceğimi düşünüp, yardımcı olup olmamak hakkında karar vericemde, projeyi tam olarak anlamadım.
-----------------------------şimdi usta,
arkadaşın yazdığı dx.tc gibi, 2 harfli bir domainim var, bununla,
CasTeaL.dx.tc şeklinde ücretsiz wordpress blog, http://dx.tc/? şeklinde URL kısaltma zımbırtısı vs...
anladın mı?