folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Yeni Bir Projeye Adım Atıyorum, Yardımcı Olurum, Fikir Beyan Ederim Diyenlere Davetiye Yollayacağım.

Yeni Bir Projeye Adım Atıyorum, Yardımcı Olurum, Fikir Beyan Ederim Diyenlere Davetiye Yollayacağım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Merhabalar,

aklımda oldukça güzel bir proje var,

hazırlıklar tam bitmedi, yardımcı olmak isteyen, ne olduğunu öğrenmek isteyenler cankirca@hotmail.com'a mail atarak davetiye/bilgi talep edebilir.

eğer becerebilirsem, gerçekten tutabilir, yanımda birileri olursa sanırım para da kazandırabilir bu bize...

fifti fifti bölüşülür, hadin beyler, biraz da biz kazanalım reklamlardan..

Twitter: @CanKirca
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Ne olduğu hakkında bilgi verseydin bari..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

tezini kıs bir şekilde paylaşırsan kazanıp kazanılmayacagı hakkında ön görüde bulunabilirim sonucta adsenseden sabit gelirim mevcut denemediğim yolda kalmadı

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

bir servis..

blog dağıtmadan tutun, URL kısaltmaya kadar,

wordpress tabanlı blog, domain+uzantı=4 harf.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

url işlemini linkcim.net üzerinden yaptrsan bari :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

seniseviyorum.be vardı bahsettiğin hizmetleri veren acıldıktan 1 yıl sonra sunucu sıokıntısı yaşadılar kapamak zorunda kaldılar piyasada blogspot ve blogcu olduğu sürece piyasada yer edinebilmesi inanılmaz zor sadece reklamları için inanılmaz paralar harcanamn gerekebilir ve cok iyi bir ekip işi gereklidir sonucta tutunursan spamcılar olacak, ddoscular olacak yada telif haklarını ihlal eden içerikler olacak sürekli sistemi kontrol altında tutabilecek vardiya usulü çalışan bir ekibinin olması şart ama ben yerel takılıcam 100-200 kullanıcı bana yeter getirirse reklam geliri allah bereket versin dersen 3-4 ayda 100 blogcu bulursun diye düşünüyorum.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:
    -----------------------------

seniseviyorum.be vardı bahsettiğin hizmetleri veren acıldıktan 1 yıl sonra sunucu sıokıntısı yaşadılar kapamak zorunda kaldılar piyasada blogspot ve blogcu olduğu sürece piyasada yer edinebilmesi inanılmaz zor sadece reklamları için inanılmaz paralar harcanamn gerekebilir ve cok iyi bir ekip işi gereklidir sonucta tutunursan spamcılar olacak, ddoscular olacak yada telif haklarını ihlal eden içerikler olacak sürekli sistemi kontrol altında tutabilecek vardiya usulü çalışan bir ekibinin olması şart ama ben yerel takılıcam 100-200 kullanıcı bana yeter getirirse reklam geliri allah bereket versin dersen 3-4 ayda 100 blogcu bulursun diye düşünüyorum.

yani haklısın tabii.

ama isim kısa, millet kullanacak, pr değeri artacak vs...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Yani bir nevi www.bedava-sitem.com gibi olacak, yanlış mı anladım?

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Projeyi tam olarak anlayabilsem, neler yapabileceğimi düşünüp, yardımcı olup olmamak hakkında karar vericemde, projeyi tam olarak anlamadım.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

projeye bedava domain eklemek istersen www.dx.tc domaini bnm katkıda bulunurum bu konuda

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

Projeyi tam olarak anlayabilsem, neler yapabileceğimi düşünüp, yardımcı olup olmamak hakkında karar vericemde, projeyi tam olarak anlamadım.

şimdi usta,

arkadaşın yazdığı dx.tc gibi, 2 harfli bir domainim var, bununla,

CasTeaL.dx.tc şeklinde ücretsiz wordpress blog, http://dx.tc/? şeklinde URL kısaltma zımbırtısı vs...

anladın mı?

Toplam Hit: 3661 Toplam Mesaj: 25