Yeni Bölüm Önerisi
-
Merhaba arakadaşlar
SeRDaR tarafından 30/Ara/15 12:51 tarihinde düzenlenmiştir
Genel Kategorisi veya tahribat.com kategorisi altına ücretsizler, promosyon ve indirim fırsatları diye yeni bir konu açılsa (sadece üyelere açık olsa)
bir çok alılşveriş yaptığımız yerden bizlere mail sms ile işte şu kadar indirim kuponu şu kadar indirimli ürün vs gibi konular buraya açılsa hiçde fena olmaz hem Genel bölümün yükü de azalmış olur hemde ihtiyacı olanın işine yaramış olur
örneğin yarın tüm bim marketlerde usb bellekler 1 tl ise bu bölümde konusu açılsın
ya da x müridin hepsiburada da 50 tl lik kuponu var hibe etmek istiyorsa burada konu açsın gibi gibi örnekler çoğaltılabilir
iş güç alışveriş konusuna benziyor ama bu dururm biraz farklı burada sadece indirim ve prpmosyonlu şve ücretsiz şeyler paylaşılacak -
Hocam fikri beğendim. DH'deki fırsat bölümü gibi. Gerekli olabilir. Ama az sonra "lüzumsuz başlık sildim" ve "mail atın" tavrına maruz kalınma ihtimali yüksekken bunun hayata geçeceğini zannetmiyorum. Malum keyfi silinme mevzuları var.
-
İyi fikir hocam. Alternatif olarak görülen başka bir şey yoksa, yapılabilir.
-
İyi fikir bence olmalı.
-
Konu deleted: destek@tahribat.com'a mail atınız yazarlar :)
-
@Austen, @0x656e holyone hazretleri konu silmeyecek kadar yumusak kalpli bir tasavvuf ustadidir, rene hazretleri zaten is gucle mesgul, kim siliyor bu konulari?
-
@AMpul
Holyone'ın bizzat başlığı gidişatından saptırıp sildirmeye götürdüğünü gördükten sonra söylediğinin doğru olduğuna kanaat ettim. :)
-
beyler merak etmeyin bu konunun silecek bir tarafı yok bu konuyu silen mod admin zaten yapmasın bu işi bilmiyor demektir. :)
onlarda insan olurda hatası varsa yanlış silimden dolayı desteğe mail atarsınız rene konuyu geri getiriyor zaten -
AMpul bunu yazdı
@Austen, @0x656e holyone hazretleri konu silmeyecek kadar yumusak kalpli bir tasavvuf ustadidir, rene hazretleri zaten is gucle mesgul, kim siliyor bu konulari?
Asdfg :D Öldüm gülmekten.
-
güncel
-
tahribat ölücüleri diye adımız çıkmasın :d