Yeni Bölüm Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Merhaba arakadaşlar 

Genel Kategorisi veya tahribat.com kategorisi altına ücretsizler, promosyon ve indirim fırsatları diye yeni bir konu açılsa  (sadece üyelere açık olsa)

bir çok alılşveriş yaptığımız yerden bizlere mail sms ile işte şu kadar indirim kuponu şu kadar indirimli ürün vs gibi konular buraya açılsa hiçde fena olmaz hem Genel bölümün yükü de azalmış olur hemde ihtiyacı olanın işine yaramış olur 

örneğin yarın tüm bim marketlerde  usb bellekler 1 tl ise bu bölümde konusu açılsın 

ya da x müridin hepsiburada da 50 tl lik kuponu var hibe etmek istiyorsa burada konu açsın gibi gibi örnekler çoğaltılabilir 

iş güç alışveriş konusuna benziyor ama bu dururm biraz farklı burada sadece indirim ve prpmosyonlu şve ücretsiz şeyler paylaşılacak 

SeRDaR tarafından 30/Ara/15 12:51 tarihinde düzenlenmiştir

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Hocam fikri beğendim. DH'deki fırsat bölümü gibi. Gerekli olabilir. Ama az sonra "lüzumsuz başlık sildim" ve "mail atın" tavrına maruz kalınma ihtimali yüksekken bunun hayata geçeceğini zannetmiyorum. Malum keyfi silinme mevzuları var.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

İyi fikir hocam. Alternatif olarak görülen başka bir şey yoksa, yapılabilir.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

İyi fikir bence olmalı.

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Konu deleted: destek@tahribat.com'a mail atınız yazarlar :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

@Austen, @0x656e holyone hazretleri konu silmeyecek kadar yumusak kalpli bir tasavvuf ustadidir, rene hazretleri zaten is gucle mesgul, kim siliyor bu konulari?

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

@AMpul

Holyone'ın bizzat başlığı gidişatından saptırıp sildirmeye götürdüğünü gördükten sonra söylediğinin doğru olduğuna kanaat ettim. :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

beyler merak etmeyin bu konunun silecek bir tarafı yok bu konuyu silen mod admin zaten yapmasın bu işi bilmiyor demektir. :)  

onlarda insan olurda  hatası varsa yanlış silimden dolayı  desteğe mail atarsınız rene konuyu geri getiriyor zaten 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    AMpul bunu yazdı

@Austen, @0x656e holyone hazretleri konu silmeyecek kadar yumusak kalpli bir tasavvuf ustadidir, rene hazretleri zaten is gucle mesgul, kim siliyor bu konulari?

Asdfg :D Öldüm gülmekten.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

güncel

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackseaboy28
    blackseaboy28's avatar
    Erkek

tahribat ölücüleri diye adımız çıkmasın :d

Mobil uygulama geliştirilir.
Toplam Hit: 4242 Toplam Mesaj: 24
öneri promosyon