Yeni Dünya Dini Ve Galaktik Federasyon Soytarılığı Hakkında..
-
çizik (sağlam gibi sonra hepsini okuyacağım)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Aha buraya yazıyorum.
Bu galaktik federasyondan ilk gelen salusasıdır astharıdır erkek olsun dişi olsun çift katlı tırtıklı przervatif takıp zikmezsem adam değilim.
Bu kadar emin konuşuyorum ..
-----------------------------Benim bakışımda bu şekilde az çok galaksinin nasıl oluştuğunu bildikten sonra bunlar deli saçması gibi geliyor.
-
yazı çok uzundu gözler şiş baş ağrısı bir yana bir şekilde okudum. Yazıyı yazan kişi iyi düşüncelere sahip kendisini tebrik ediyorum gerçekten de güzel tespitler.
-
cizk
-
10 numara bi yazı olmuş, sıkılmadan okudum
-
Hayatımızı s.ktiniz , kör oldum amk bu konuları okuyacam diye. Dur ben 2 rekat namaz kılıp geleyim
-
Benim konumda On yargiyla yaklasan arkadaslar bu konuda yaklasamazlar. neden, cunku korkuyorlar. Neden korkuyorlar? gercek olmama ihtimalinden bile korkuyorlar.
-
İyi de bunu yazan adamın, verip veriştirdiği adamlardan farkı ne şimdi? Aynı bokun laciverti.
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
Hocam bilgiler icin tesekkurler. fakat burda anlamadigin bir nokta var, ne ben bunun tamamen dogru oldugunu soyleyebilirim, ne de sen bunun tamamen yanlis oldugunu soyleyebilirsin. ;) tabiki de bircok yanlis bilgi var, onemli olan hangisinin yanlis oldugunu bilmek. ben hercesit bilgiye acigim ;) ve tekrar ediyorum. benim inancimla lgisi yok bu konunun. ben hobimi yapiyorum. arastiriyorum ve buldugum bvilgileri paylasiyorum. benim inanc sistemimle alakasi yok bu konunun ;)
-----------------------------bunu görünce yazıdan aklımda kalan bölüm :
Şimdi o thanks ashtar diyen arkadaşa derdinizi anlatmaya çalışsanız, bunların hepsinin insanları yozlaştırmak ve zihin kontrolü altında tutmak için uydurulmuş teraneler olduğunu, müthiş bir tezgah olduğunu söyleseniz, size vereceği tepki şu olur "ya senin anlamanı zaten beklemiyorum tamam mııaa. İsteyen inanır isteyen inanmaz her görüşe saygılıyım ayrıca elit ve entelim yoga yapıyoruuaamm tamam mııaa".
zevkle ve merakla okudum :S
çok şükür benim gibi görenler az da olsa varmış. o zaman daha güzel sevgi dolu bi dünya için yorumu bi daha alalım :
Şimdi o thanks ashtar diyen arkadaşa derdinizi anlatmaya çalışsanız, bunların hepsinin insanları yozlaştırmak ve zihin kontrolü altında tutmak için uydurulmuş teraneler olduğunu, müthiş bir tezgah olduğunu söyleseniz, size vereceği tepki şu olur "ya senin anlamanı zaten beklemiyorum tamam mııaa. İsteyen inanır isteyen inanmaz her görüşe saygılıyım ayrıca elit ve entelim yoga yapıyoruuaamm tamam mııaa".
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
Benim konumda On yargiyla yaklasan arkadaslar bu konuda yaklasamazlar. neden, cunku korkuyorlar. Neden korkuyorlar? gercek olmama ihtimalinden bile korkuyorlar.
-----------------------------Hepimizin sonu aynı hocam. Alayının aq.