Yeni Dünya Düzeni

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Adamlar neden boyle bir roportaj vermiş onun sebebini anlayan varmı?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

hani filmlerde kötü karakter iyi karakteri öldürceği zaman 2 saat laf salatası yapar bütün planlarını açıklamaya başlar eninde sonunda iyi karakterde bıçağı böğrüne saplar ya onun gibi bir şey heralde :D 

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

çok uzun bea water gate skandalından sonra okuyamadım vize bitsin tamamını okuyacam teşekkür ettim...

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golgi
    golgi's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

ürk devletleri de yakında darbelerle kargaşaya boğulacaklar ve avucumuzun içine düşecekler. Bu Türkler aslında birleşip bir araya gelseler karşılarında hiçbir güç duramaz. Bu yüzden böyle bir olasılığa karşı, ajanlarımız her an tetikte bekliyorlar.  

sanki içten içe bize sevgi besliyorlar görüldüğü gibi zorlu denklemin çözümünüde çaktırmadan söyleyivermiş

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nobel
    Nobel's avatar
    Erkek

Yeni dünya düzeni diye bir olay olduğuna inanyıorum medyayıda çok güzel kullanıyorlar ülkemiz üzerinde oyunlar terör oyunları vs bunların hepsine iki elime inandığım gibi inanıyorum fakat bu röportaj bence sahte bizimle ilgili bu kadar şey söyleyeceklerine inanmıyorum o kadar güç karsısında suan çantada keklik konumundayız.

"Bu Türkler aslında birleşip bir araya gelseler karşılarında hiçbir güç duramaz." hatta şu cümle bu yazıyı bir türkün yazdığınıda düşündürtüyor bilmiyorum belki insanlar biraz gözünü açsın diye yazılmışta olması kuvvetli bir ihtimal. Yazılan şeylerin çoğunun gerçeklik payı var ve aklı basında insanların(en azından akp rüyasında yaşamayanların) az cok düşündüğü şeyler.

Nobel tarafından 17/Nis/13 19:07 tarihinde düzenlenmiştir

http://goo.gl/0i2Fv
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

tek din tek devlet fikri sanki yeni akıllarına gelmiş gibi yazılmış yazı dizisi. tüm dünya bu adamların elindeyse amma beceriksizlermiş, bu kadar süre ele geçirememişler dünyayı. tamamen psikolojik baskı ile yeni krallık kurma planı. bir burhan808 atasözü der ki; ''her çıkışın bir inişi varsa, bu adamlar neden yukarda?''

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nobel
    Nobel's avatar
    Erkek
    burhan808 bunu yazdı

tek din tek devlet fikri sanki yeni akıllarına gelmiş gibi yazılmış yazı dizisi. tüm dünya bu adamların elindeyse amma beceriksizlermiş, bu kadar süre ele geçirememişler dünyayı. tamamen psikolojik baskı ile yeni krallık kurma planı. bir burhan808 atasözü der ki; ''her çıkışın bir inişi varsa, bu adamlar neden yukarda?''

hocam dünyayı ele geçirmeyi uzaylı istilası gibi algılarsan varacağın sonuç bu olur, ayrıca atasözlerinin söyleyeni belli olmaz yani burhan808 atasözü değil özdeyişi dersin bir şekil çizeceksen doğru çiz :)

http://goo.gl/0i2Fv
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

bunların hepsi nietzsche yi götünden anlamaktan kaynaklanıyor.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek
    Nobel bunu yazdı
    burhan808 bunu yazdı

hocam dünyayı ele geçirmeyi uzaylı istilası gibi algılarsan varacağın sonuç bu olur, ayrıca atasözlerinin söyleyeni belli olmaz yani burhan808 atasözü değil özdeyişi dersin bir şekil çizeceksen doğru çiz :)

tek din tek devlet demek uzaylılardan tek farkı kanınla yada dışkınla yakıt yapmamaları. atasözü dedim çünkü soyumda benden sonrakilerin atasıyım. şeklime gelince, buraya çizerdim fakat bu muhabbetin sarpa sarması ile inan kaybedecek vaktim yok. bunlar benim şahsi fikrimdir, uzamasın.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tiryana
    tiryana's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Sebebi düşününce az değil;

* Çünkü herşeyi kontrol altına aldıklarına inandıklarından kendilerini kısıtlama gereği duymuyorlar
    * Zaten böyle konulara pek çok insanın komplo teorisi olarak bakacaklarını ve ilgilenmeyeceklerini biliyorlar
    * Şimdiye kadar gerçekleştirdikleri projeler ile kendilerine sonsuz bir güven duyuyorlar
    * Dünya siyasetini tarafsız ve zekice sorgulayabilen, azınlıktaki insanların er ya da geç bu bilgilere ulaşacağını biliyorlar ve gözdağı veriorlar.Korkmuyorlar, egoları tavan, eyvallah ama yine de akılcı bir şekilde her şeyi hesaplamaya çalışıyorlar.
    En küçük bi sineğin bile haberleri dışında hareket etmesini istemiorlar.

Adamlar satrancı 315 hamle ötesini planlayarak oynuyor, ki böyle büyük projeler, ancak böyle büyük oynanarak gerçekleştirilebilir.

Biz de yanar döner olalım teyzemin evladı. Adi olalım. Şerefsiz olalım. İtin uğursuzun önde gideni olalım. Zındık olalım. Hayın olalım. Güvenilmez olalım! İyi olduk da elimize ne geçti?
Toplam Hit: 5445 Toplam Mesaj: 36