Yeni Firma Rehberi
-

www.sirketburada.com
Evet, yine can sıkıntısından .d Kullanın, kullandırın arkadaşlar.
Ayrıca her zaman fikirlerinize ihtiyaç duyduğumu da hatırlatmakta fayda görüyorum.
İşimi görsün, daha iyi olur - daha çok rağbet görür, bu olmamış, bunu kaldır vb.
Ne gelirse artık aklınıza.
Sevgilerimle.. -
Backlink için site ekleyebilmeliyiz hocam.
-
smoker bunu yazdı
Backlink için site ekleyebilmeliyiz hocam.
Tanıtım yazısı özelliği var hocam, backlink derken yine reklam alanlarındaki mantığa göre footer'da alanlara ekleme mi?
-
* Referans sistemi geliştirdi. Günde 3 kişiyi panelinizden, link dağıtarak sınırsız şekilde kişiye referans olabilirsiniz. Eğer, sizin linkinizle üye olursa bir firma 1 hafta Kurumsal üyelik anında size ve o firmaya tanımlanır.
* SEO açısından önemli bir konu olan Şehir / İlçe / Sektör arama terimini kategorize ettim. Bu sayede, Google indexlerinin artışı ve haliyle firmalara erişim ( Google tabanlı ) artacak.
* Profillerdeki iletişim bilgileri public değil artık, tıklama sonrası bilgi erişimi özelliği getirildi.
* Canlı TV yayını yapan 4 kanal, Ekononi ve Finans menüsüne eklendi. Kaynaklar arttıkça sayfadaki kanal gelişimi devam edecek.
* Search Console Api'si kullanılarak, Google Cloud Console'da otomatik pinleme özelliği getirildi, yaklaşık 750 satır, 7 parça ayrıştırılmış sitemap mevcut. ( Sadece Madde 2'de yer alan şartlara uygun şekilde. )
* UX / UI iyileştirmeleri yapılmaya çalışıldı, Mobil gezinti iyileştirildi.
Var mı başka aklınızda bişeyler babayiğitler? -
giriş yapmadım
firma ekle dedim
bilgilerimi girdim
Yetkisiz Erişim
İşlemi, hesabınıza giriş yaparak tekrar deneyin!
-
her kullanıcı tek firma mı ekleyebiliyor? bizim 2 şube var aynı mağaza hem ankara hem izmirde var.
-
Sharp bunu yazdı
giriş yapmadım
firma ekle dedim
bilgilerimi girdim
Yetkisiz Erişim
İşlemi, hesabınıza giriş yaparak tekrar deneyin!
Hocam, giriş yapman için öncelikle https://sirketburada.com/firma-ekle buradan hesabı ve firma kaydını oluşturman lazım. Zaten sonrasındaki aşamada üyelik aktivasyonu ve firma profili oluşturma var.
-
Sharp bunu yazdı
her kullanıcı tek firma mı ekleyebiliyor? bizim 2 şube var aynı mağaza hem ankara hem izmirde var.
Hehh ağzın bal yesin :) Tabii şube ekleme...
Bunu en üst üyelik modelinde oluşturayım.
Ayrıca sen bana hesap veya firmayla ilgili bir bilgi verirsen hemen ona kurumsal üye tanımlayayım abi. -
Hayırlı olsun ortak çok güzel olmuş, firması ve web bağlantısını ekleyen firmaları rel="nofollow" olarak ekliyor ya, tbt de kiler ve premium kullanıcılar dofollow olarak eklerse backlink de daha iyi olur ayrıca üyelik paketlerini ve reklam koşullarını göremedim anasayfada
-
TxT bunu yazdı
Hayırlı olsun ortak çok güzel olmuş, firması ve web bağlantısını ekleyen firmaları rel="nofollow" olarak ekliyor ya, tbt de kiler ve premium kullanıcılar dofollow olarak eklerse backlink de daha iyi olur ayrıca üyelik paketlerini ve reklam koşullarını göremedim anasayfada
Sağ ol ortak , değerli görüşlerin için de ayrıca teşekkürler.
Tamamdır, üst üyelik tiplerine bu şekilde link değeri özelliği ilave ederim. "dofollow" ayrıcalığını not ettim.
Tüm bilgiler ilgili sayfalarda yer alıyor, Örneğin; dopingler için https://sirketburada.com/sayfa/doping açıklama alanının hemen altında.
Aynı şekilde de https://sirketburada.com/sayfa/uyelik-paketleri paket bilgileri de sayfaların hemen altında.
Hesaplara giriş yaptığında da ilgili sayfalarda direkt olarak seçim sonrası aşamaları takip edebiliyorsun. -
C_e_Z_a bunu yazdıTxT bunu yazdı
bizim şirketi eklemek için kaydoldum kendi mailimden, sistemine düşmüştür muhtemelen ama gelen onay maili spam a düştü spama düşmemesi için resend gibi bir sistem kullanıyolar genelde deneyebildin mi hiç ?