Yeni Firma Rehberi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

www.sirketburada.com

Evet, yine can sıkıntısından .d Kullanın, kullandırın arkadaşlar.
    Ayrıca her zaman fikirlerinize ihtiyaç duyduğumu da hatırlatmakta fayda görüyorum.
    İşimi görsün, daha iyi olur - daha çok rağbet görür, bu olmamış, bunu kaldır vb. 
    Ne gelirse artık aklınıza.

Sevgilerimle..

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smoker
    smoker's avatar
    Erkek

Backlink için site ekleyebilmeliyiz hocam.

Tiryakinim, tiryakinim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    smoker bunu yazdı

Backlink için site ekleyebilmeliyiz hocam.

Tanıtım yazısı özelliği var hocam, backlink derken yine reklam alanlarındaki mantığa göre footer'da alanlara ekleme mi? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

* Referans sistemi geliştirdi. Günde 3 kişiyi panelinizden, link dağıtarak sınırsız şekilde kişiye referans olabilirsiniz. Eğer, sizin linkinizle üye olursa bir firma 1 hafta Kurumsal üyelik anında size ve o firmaya tanımlanır.
    * SEO açısından önemli bir konu olan Şehir / İlçe / Sektör  arama terimini kategorize ettim. Bu sayede, Google indexlerinin artışı ve haliyle firmalara erişim ( Google tabanlı ) artacak.
    * Profillerdeki iletişim bilgileri public değil artık, tıklama sonrası bilgi erişimi özelliği getirildi.
    * Canlı TV yayını yapan 4 kanal, Ekononi ve Finans menüsüne eklendi. Kaynaklar arttıkça sayfadaki kanal gelişimi devam edecek.
    * Search Console Api'si kullanılarak, Google Cloud Console'da otomatik pinleme özelliği getirildi, yaklaşık 750 satır, 7 parça ayrıştırılmış sitemap mevcut. ( Sadece Madde 2'de yer alan şartlara uygun şekilde. )
    * UX / UI iyileştirmeleri yapılmaya çalışıldı, Mobil gezinti iyileştirildi.

Var mı başka aklınızda bişeyler babayiğitler?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

giriş yapmadım

firma ekle dedim 

bilgilerimi girdim 

Yetkisiz Erişim

İşlemi, hesabınıza giriş yaparak tekrar deneyin!

www.yesilgrow.com - Growshop
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

her kullanıcı tek firma mı ekleyebiliyor? bizim 2 şube var aynı mağaza hem ankara hem izmirde var. 

www.yesilgrow.com - Growshop
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Sharp bunu yazdı

giriş yapmadım

firma ekle dedim 

bilgilerimi girdim 

Yetkisiz Erişim

İşlemi, hesabınıza giriş yaparak tekrar deneyin!

Hocam, giriş yapman için öncelikle https://sirketburada.com/firma-ekle buradan hesabı ve firma kaydını oluşturman lazım. Zaten sonrasındaki aşamada üyelik aktivasyonu ve firma profili oluşturma var.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Sharp bunu yazdı

her kullanıcı tek firma mı ekleyebiliyor? bizim 2 şube var aynı mağaza hem ankara hem izmirde var. 

Hehh ağzın bal yesin :) Tabii şube ekleme...

Bunu en üst üyelik modelinde oluşturayım. 
    Ayrıca sen bana hesap veya firmayla ilgili bir bilgi verirsen hemen ona kurumsal üye tanımlayayım abi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun ortak çok güzel olmuş, firması ve web bağlantısını ekleyen firmaları rel="nofollow" olarak ekliyor ya, tbt de kiler ve premium kullanıcılar dofollow olarak eklerse backlink de daha iyi olur ayrıca üyelik paketlerini ve reklam koşullarını göremedim anasayfada 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    TxT bunu yazdı

Hayırlı olsun ortak çok güzel olmuş, firması ve web bağlantısını ekleyen firmaları rel="nofollow" olarak ekliyor ya, tbt de kiler ve premium kullanıcılar dofollow olarak eklerse backlink de daha iyi olur ayrıca üyelik paketlerini ve reklam koşullarını göremedim anasayfada 

Sağ ol ortak , değerli görüşlerin için de ayrıca teşekkürler.

Tamamdır, üst üyelik tiplerine bu şekilde link değeri özelliği ilave ederim. "dofollow" ayrıcalığını not ettim.

Tüm bilgiler ilgili sayfalarda yer alıyor, Örneğin; dopingler için https://sirketburada.com/sayfa/doping açıklama alanının hemen altında. 
    Aynı şekilde de https://sirketburada.com/sayfa/uyelik-paketleri paket bilgileri de sayfaların hemen altında.
    Hesaplara giriş yaptığında da ilgili sayfalarda direkt olarak seçim sonrası aşamaları takip edebiliyorsun.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı
    TxT bunu yazdı

bizim şirketi eklemek için kaydoldum kendi mailimden, sistemine düşmüştür muhtemelen ama gelen onay maili spam a düştü spama düşmemesi için resend gibi bir sistem kullanıyolar genelde deneyebildin mi hiç ?

Toplam Hit: 748 Toplam Mesaj: 16
firma rehberi