Yeni IOS Uygulamamız
-
çok iyi çok güzel olmuş emeğinize sağlık , ama bütün kaynaklardan haber geliyor ben sadece benim seçtiğim kaynaklardan haber gelmesini istiyorum mesala, bunu da yaparsanız çok daha güzel olur...
-
kirami bunu yazdı
çok iyi çok güzel olmuş emeğinize sağlık , ama bütün kaynaklardan haber geliyor ben sadece benim seçtiğim kaynaklardan haber gelmesini istiyorum mesala, bunu da yaparsanız çok daha güzel olur...
Yorumunuz ve destekleriniz için teşekkür ederim hocam. Dün o kısmı tamamladık ve AppStore a güncelleme olarak verdik. Güncelleme kabul edildiği zaman istediğiniz yayın organının istediğiniz kategorisini seçebileceksiniz. MEsela milliyet magazin, odatv siyaset,... falan.
-
kirami bunu yazdı
arkadaşımın dediklerine katılıyorum uygulama sade ve güzel olmuş . çalışmalarınızın devamını bekliyoruz.
-
enicma bunu yazdıkirami bunu yazdı
arkadaşımın dediklerine katılıyorum uygulama sade ve güzel olmuş . çalışmalarınızın devamını bekliyoruz.
Yorumunuz ve destekleriniz için teşekkür ederiz.
-
Çok başarılı olmuş.
-
valla bende beğendim,yorum bıraktım.elinize sağlık
-
benden 5* + yorum
-
omery bunu yazdı
Çok başarılı olmuş.
-
tosun bunu yazdı
valla bende beğendim,yorum bıraktım.elinize sağlık
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı
benden 5* + yorum