folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Kasa Doblo Mu Yoksa Kango Mu?

Yeni Kasa Doblo Mu Yoksa Kango Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

1,5 ten aşşa almam

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:
    -----------------------------

1,5 ten aşşa almam

sen bilin. İstediğin tamirciye sor, 1.3 Multijet köpek gibi kaçıyor... Motoru yiyemiyorsunda... Bu italyanlar makinede dünya lideri ya...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

makina konusunda almanların üstüne tanımam konforda fransızlar italyanlar hız

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:

makina konusunda almanların üstüne tanımam konforda fransızlar italyanlar hız

yok hacı yanlışın var. makiada italyanlar. dünyanın en ağır yük makinelerini forkliftlerini, falan italyanlar yapıyor. Hız işin ekstrası... Motor iyi değilse hızı nasıl yapacan? Bunu belgeselde duymuştum, tescillenmiş yani...

Biara station Marealar italyadan geliyordu, burada montajlanmıyorlardı, garanti 250.000 de doluyordu... Aynı şekilde uno s60 lar vardı biara ilk çıkanlar, onlarda italyadan geliyordu, daha sonra s70 kasalar türkiyede montajlanmaya başladı. Vallahi s60 s70den daha pahalıya satılıyordu... Bunuda hocamdan biliyorum.

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek

Benim tavsiyem doblo olucakdır.Fiat yeni doblo'Da kendini aşırı derecede aşdı. Ben şuan 1.9JTD kullanıyorum bendeki araç hızlandıgım zaman kasa savurması yapıyor virajları iyi alamıyor.Lakin yeni doblolardaki süspansiyon sistemi halk biçiminde kelebek süspansiyon diye adlandırılan Sınıfının en iyi süspansiyonunu barındırıyor.Allah kısmet ederse bende haziranda 2.0 motor olanından alıcam.Tork yüksek beygirde yüksek. 1.6 olanını kullandım konfor süper yol tutuşu güzel bu kasada rüzgar sürtünmesini çok azaltarak yakıt tasarufu oluyor.Uzun yolda yüksek hızda gitdigin zaman süspansiyon kelebek moduna geçerek lastikler hafif çökerek yol tutuşunu saglıyor.Fiat yeni doblo'larda kullandıgı Euro5 Multijet motorları eski multijetlere göre daha uzun ömürlü ve daha güçlü. Ama Ticari araçlarda hız yapılması pek iyi değil. Sunduğun seçeneklerden ben doblo derim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aref
    aref's avatar
    Erkek

can güvenliği kango, konfor doblo, her ikiside olsun caddy.

Kendimce şöyle açıklık getireyim konuya.Kangoda güvenlğin tehlike altında değildir.Dobloda ise rahatlık söz konusudur.Bu özellikler ağır basıyor.Bazı arkadaşlar caddy demiş tabi cadyy ikisinide ipe asar bence.İki özelliğide içinde barındırıyor.Benim tercihim kangodan yana.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

mescarine bunu yazdı:

Foxxxxxx bunu yazdı:

1,5 ten aşşa almam

sen bilin. İstediğin tamirciye sor, 1.3 Multijet köpek gibi kaçıyor... Motoru yiyemiyorsunda... Bu italyanlar makinede dünya lideri ya...

Bayırdan çıkarken araç çok bayıldı hocam. 1.3 Multijet hoşuma gitmedi benim

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

connect vur dağa taşa :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

hafta sonu yeni kasa doble ile yaklaşık 400 km yol yaptım 1,3 multijet.gayet güzeldi. fiorino, nemo vs onlardan cok daha rahat cok daha güzeldi.yakıt olarak ne kadar farkları var bilmiyorum ama yakıtta nemo, fiorino filan cok cimri.tabi caddy apayrı sonucta alman arabası paran varsa caddy al ama yoksa yeni dobloyu tavsiye ederim.fiat ticaride iyi araaba yapıyo

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeonX
    LeonX's avatar
    Erkek

tabiki kangoo

Toplam Hit: 6367 Toplam Mesaj: 39