Yeni Lastik İhtiyacı İnternet Sitesine Güven Sorunsalı Yardım
-
Arkadaşlar malum kış geldi son 60 yılın en soğuk kışı bekleniyor. hem ihtiyaçtan hemde yazdığım sebepten ötürü lastik alacağım normalde trendyolda 2400 tl olan lastikler https://doguslastik.com/ da 1200 1500 bandında nerdeyse ikinci el fiyatlarında . internetten karşılaştım bu siteye normal ödeme kk ile yok havale sonrası ödeme şeklinde sistemleri var. ben güvenemedim . varmıdır bu siteden alışveriş yapan mürit arkadaşımız.. bilgisi olan paylaşırsa teşekkür ederim
-
Updated Date: 2024-11-28T12:18:18Z
Creation Date: 2024-11-28T12:10:19Z
Registry Expiry Date: 2025-11-28T12:10:19ZBulaşma!
-
cybermole bunu yazdı
Updated Date: 2024-11-28T12:18:18Z
Creation Date: 2024-11-28T12:10:19Z
Registry Expiry Date: 2025-11-28T12:10:19ZBulaşma!
teşekkürler
-
lastikcim.com a bir bak istersen uygun fiyatlı lastikler oluyor.
Türkiye'de olmayan lastiği burada bulmuştum ve sorunsuz şekilde belirtildiği gibi geldi. -
alınmaz
60 yıldan daha soğuk falan olayıda tamamen abartı inanma
-
lastik ölçülerini verir misin ? baktirayim bi bizim toptanciya
-
Gidip lastikçiden almak daha iyi olur ben öyle yapıyorum.
Hem üretim tarihine bakıyorum hemde montajını yaptırıyorum.
Geçen sene Goodyear UltraGrip 8 almıştım kar yağmadı ama lastikden memnunum. Kar yağan bölgelerden gelen yorumlarda iyiydi.
Bu sene yağarmı bilmem ama yinede taktırdım. :D
-
Lastik aldim Goodyear eficient grip performans lastik güzel.
Lakin Treadwear degeri 240. Bunun degeri ne kadar yüksekse lastik aşınma zamanı o kadar geç oluyor. Biraz sinir olmuştum. Bir sıkıntı yok lakin 340 olaymış iyiymiş
-
TrC bunu yazdı
lastikcim.com a bir bak istersen uygun fiyatlı lastikler oluyor.
Türkiye'de olmayan lastiği burada bulmuştum ve sorunsuz şekilde belirtildiği gibi geldi.cuma sipariş verdim buradan bugün sorunsuz teslim edildi. fiyat tüm sitelerden 300-400 düşüktü ama 1-2 saatlik indirimdi sanırım ya da stok bitince eski haline getirdiler.
-
https://www.servislet.com/ burayada bakabilirsin hem hizmet verdiğim bir firma hemde lastiklerimi burası üzerinden alıyorum.
-
@diplomalıissiz lastik bayisi diye hatırlıyorum