Yeni Microsoft Edge Tarayıcıyı Denediniz Mi ?
-
InPrivate sekmesinden Tweeter'a girdim telefon kasmaya başladı üstten kaydırıp kapatayım dedim iyice kasıldı. Hatuna yakalanacaktık durduk yere :))
Daha da kullanmam özel sekmesini...
-
Microsoft bilmediği bir sektöre girmiş gibi bişey yapmış firefox un elini öpemeyecek bir yirmi yıl sonra gelsin vasat eksi veriyorum.
-
Özellikle youtube da ve ubisoft store da (uplay) aşırı donma kasma takılma yaptı.
farklı videolarda tekrar tekrar baktım gene aynısını yaptı.
skerim diyip herşeyi opera gx e aktarıp sildim xD
zaten firefox ve oparada ss alıp birine atmak çok kolay , edge de bu yok eklenti yüklüyorsun ama aynı işi 2sn de yapmak varken 10sn de yapıyor.
hatta operada 2sn bile değil direk kopyala ve kapat var 1sn sürüyor iş.
PanxeR tarafından 30/Nis/20 18:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Microsoft, KB4559309 güncellemesiyle, Haziran'dan itibaren Edge tarayıcılarını Chromium Edge ile değiştirmeye başlamış. Yani eski nesil Explorer tabanlı olan tarihe karışıyor.
-
mkyb bunu yazdı
Microsoft, KB4559309 güncellemesiyle, Haziran'dan itibaren Edge tarayıcılarını Chromium Edge ile değiştirmeye başlamış. Yani eski nesil Explorer tabanlı olan tarihe karışıyor.
Güncelledikten sonra sıfırlayınca direkt edge mi gelecek yani
-
mkyb bunu yazdı
Amk devlet sitelerinin çoğu hala internet explorer harici tarayıcılar ile uyumlu değil.
Gelde başına iş alma şimdi..
-
joe_black bunu yazdımkyb bunu yazdı
Güncelledikten sonra sıfırlayınca direkt edge mi gelecek yani
evet geliyor. ben güncelledim geldi direk.
bu arada chrome'dan hızlı. sanırım chromdan buna geçebilirim. simdilik donma kasma yapmadı. ram kullanımına bakmadım. 8mi 16gb mi ne ram var zaten. chromdan pek farkı yok gibi geçiş yaparken. bütün extentionlar çalışıyor ve bookmarklarıda aldı. bi sorun çıkmazsa bunu kullnamaya devam edecem
-
Google Chrome antivirüs özelliğide olduğundan arkada dehşet ram ve işlemci tüketiyor. Edge biraz daha saf olduğundan fazla kaynak tüketmiyor.
-
şuan için sadece uygulama yaratma fonksiyonunu kullanıyorum (messenger.com, youtube music vs) onun dışında opera'ya devam.
ama hem mobilde hem de pc de çok hızlı gelişiyor belki ilerde geçiş yaparım.
-
Su an butun aletlerime chromium edge cakti micro baba.
Hadi bakalim hayirlisi olsun...