folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Yeni Microsoft Edge Tarayıcıyı Denediniz Mi ?

Yeni Microsoft Edge Tarayıcıyı Denediniz Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

InPrivate sekmesinden Tweeter'a girdim telefon kasmaya başladı üstten kaydırıp kapatayım dedim iyice kasıldı. Hatuna yakalanacaktık durduk yere :))

Daha da kullanmam özel sekmesini... 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Microsoft bilmediği bir sektöre girmiş gibi bişey yapmış firefox un elini öpemeyecek bir yirmi yıl sonra gelsin vasat eksi veriyorum. 

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Özellikle youtube da ve ubisoft store da (uplay) aşırı donma kasma takılma yaptı.

farklı videolarda tekrar tekrar baktım gene aynısını yaptı. 

skerim diyip herşeyi opera gx e aktarıp sildim xD

zaten firefox ve oparada ss alıp birine atmak çok kolay , edge de bu yok eklenti yüklüyorsun ama aynı işi 2sn de yapmak varken 10sn de yapıyor. 

hatta operada 2sn bile değil direk kopyala ve kapat var 1sn sürüyor iş.

PanxeR tarafından 30/Nis/20 18:27 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Microsoft, KB4559309 güncellemesiyle, Haziran'dan itibaren Edge tarayıcılarını Chromium Edge ile değiştirmeye başlamış. Yani eski nesil Explorer tabanlı olan tarihe karışıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Microsoft, KB4559309 güncellemesiyle, Haziran'dan itibaren Edge tarayıcılarını Chromium Edge ile değiştirmeye başlamış. Yani eski nesil Explorer tabanlı olan tarihe karışıyor.

Güncelledikten sonra sıfırlayınca direkt edge mi gelecek yani

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Amk devlet sitelerinin çoğu hala internet explorer harici tarayıcılar ile uyumlu değil.

Gelde başına iş alma şimdi..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Güncelledikten sonra sıfırlayınca direkt edge mi gelecek yani

evet geliyor. ben güncelledim geldi direk.

bu arada chrome'dan hızlı. sanırım chromdan buna geçebilirim. simdilik donma kasma yapmadı. ram kullanımına bakmadım. 8mi 16gb mi ne ram var zaten. chromdan pek farkı yok gibi geçiş yaparken. bütün extentionlar çalışıyor ve bookmarklarıda aldı. bi sorun çıkmazsa bunu kullnamaya devam edecem

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Google Chrome antivirüs özelliğide olduğundan arkada dehşet ram ve işlemci tüketiyor. Edge biraz daha saf olduğundan fazla kaynak tüketmiyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

şuan için sadece uygulama yaratma fonksiyonunu kullanıyorum (messenger.com, youtube music vs) onun dışında opera'ya devam. 

ama hem mobilde hem de pc de çok hızlı gelişiyor belki ilerde geçiş yaparım.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Su an butun aletlerime chromium edge cakti micro baba.

Hadi bakalim hayirlisi olsun...

anca gidersin...
Toplam Hit: 17497 Toplam Mesaj: 51
edge