Yeni Msn Ve Özellikleri
-
arkaplan rengini değiştirince başları göğe ericek :D
bu şey gibi, cep telefonu konuşmak için vardır ama konuşmak dışında her işe yarar ya resim vidyo müzik falan onun gibi oluyo artık.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Ya sokayım ana pencerenin arkaplan resmi özelleştirmesine,
- Offline mesaj gönderemiyorum çoğu zaman
- Attığım mesajın 45 saniye sonra ulaştığı oluyor
- Gelen dosya (son derece sinir bozucu şekilde gelmesini bekledikten sonra) uzantısından dolayı siliniyor ok e basınca
- Herkeze offline bazılarına online görünmek istiyorum
ICQ da 15 yıl önce orta okul yıllarımda sahip olduğum ve sorunsuz çalışan özellikler MSNde yok. malesef bugüne kadar microsoft bunlarla ilgilenmek yerine arkaplan resmi ve skinleri ile ilgilnedi.
Herkez kullandığı için malesef mecburen kullanmaya devam ediyoruz....
-----------------------------:S:S:S avatar?

eğer eski avatarı kullanmazsan şerefsizim mor tahribat kampanyası başlatırım Adıda Holyone eski avatarına dönsün olur :D biz onla tanıdık onu tasdikledik sana..
edit:
la fikrimi yazmadım evet dediği gibi icq da mutluydum fakat o bitti.MAalesef bitti.Adam sen yazıyoru msnde hopp oynaşık yazıyla sen çıkıyor.Lan bide reismlere a,e,g,h gibi tek harflik kısa yol koyuyor yazıyı okumak için uğraşacağıma dedektif olmak için uğraşsam profluğu alırdım.
Kaldı ki saçma saçma şey var.İndiriyorum msni hopp güncelleştirme yükle.Lan mal istemiyorum belki sanane sen kur.Msn7 yi kuruyorum yine laf yükseltin.Ya bsg..Amsn kullanıyorum ne kadar beğenmesemde..
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Ya sokayım ana pencerenin arkaplan resmi özelleştirmesine,
- Offline mesaj gönderemiyorum çoğu zaman
- Attığım mesajın 45 saniye sonra ulaştığı oluyor
- Gelen dosya (son derece sinir bozucu şekilde gelmesini bekledikten sonra) uzantısından dolayı siliniyor ok e basınca
- Herkeze offline bazılarına online görünmek istiyorum
ICQ da 15 yıl önce orta okul yıllarımda sahip olduğum ve sorunsuz çalışan özellikler MSNde yok. malesef bugüne kadar microsoft bunlarla ilgilenmek yerine arkaplan resmi ve skinleri ile ilgilnedi.
Herkez kullandığı için malesef mecburen kullanmaya devam ediyoruz....
-----------------------------Aynen.
-
msn olsun da daşdan olsun
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
Güzele benziyo şu reklam zavazingolarınıda kaldırsalar güzel olucak.-----------------------------
araçlar>seçenekler>sekmeler
sekmeleri gizlenin yanına tik koy tamam de:D
-
Alın la Download linki :)
http://rapidshare.com/files/142984708/Windows.Live.Messenger.9.0.1407.1107.msi
indirrenler hayal kırıklığına uğrar hiç resimdeki gibi olmuyo :)
-
:D:D Denedin mi ALper ?
-
wert bunu yazdı:
Avira bunu yazdı:
Güzele benziyo şu reklam zavazingolarınıda kaldırsalar güzel olucak.-----------------------------
araçlar>seçenekler>sekmeler
sekmeleri gizlenin yanına tik koy tamam de:D
-----------------------------Birçok şeyi bildiğim halde bunu bilmediğime utandım resmen :D gerçekten çok makbule geçti teşekkürler :)
-
Dayı sende kız mesenesi var mı :|
-
laa ne hayvan herifsin :D:D