folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Yeni Oyunum 'Hot Escape'i Nihayet Yayınladım

Yeni Oyunum 'Hot Escape'i Nihayet Yayınladım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

video koy hocam.resimlerden de oyunun ne işe yaradığı anlaşılmıo.resimleri kötü buldum.basit kullanıcı direk resimlere sonra videoya bakıor.daha can canlı resimler koy.mesela oyunun içinde olmayan ama oyundaymıs gibi olan şeyler.mesela büyük oyunların introları olur ya süper kalite fln oyuna bi girersin o kalite yok ama aralarında ilişki var.o tip güzel şeyler koy

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Yukarıda Görünsün diye 1 verdim :)

o tip insanların  kafasını duvara sürte sürte ateş çıkartmak istiyorum. uygulama çıkartmaya korkuyorum amk o insanlar yüzünden :D

5 i çaktım hocam ;)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Yine oç biri 1 puan vermiş :S Oyun güzel hocam eline sağlık biraz daha zor yaparsan yada zor mod cıkarırsan popiler olur belki

طדṮ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Hocam birde, her oyun sonunda reklam çıkmassa olmuyormu?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Oyunu indirmeye fırsat bulamadım da oyun içi resimden ejdarhayı domuza benzeten tek kişi ben miyim merak ettim.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    toglamyth
    toglamyth's avatar
    Erkek

birisi 1 puan vermiş evet :) Reklam konusndan ben de muzdaribim valla olmayıca da olmuyor olunca ayrı dert :) Ama kendimize göre düşünmeyelim hep, türkiyede itici bulunuyor ama gavurlar seviyor mu napıyor anlamadım... Normalde bi oyun başlrken bir defa görünmesini istedim ama gecikiyor işte öyle birşey var :) bir de oyundan ana menüye dönerken bence çok bezdirici değil. İlerleyen zmanlarda alternatifler üretecem.

www.64bitlabs.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    toglamyth bunu yazdı

birisi 1 puan vermiş evet :) Reklam konusndan ben de muzdaribim valla olmayıca da olmuyor olunca ayrı dert :) Ama kendimize göre düşünmeyelim hep, türkiyede itici bulunuyor ama gavurlar seviyor mu napıyor anlamadım... Normalde bi oyun başlrken bir defa görünmesini istedim ama gecikiyor işte öyle birşey var :) bir de oyundan ana menüye dönerken bence çok bezdirici değil. İlerleyen zmanlarda alternatifler üretecem.

gavurlar şöyle, hani bizim kullanma klavuzu huyumuzun bilişim versiyonu reklam politikası muhabbeti varya, yabancılar bildiğin okuyorlar onu, eğer reklam politikana aykırı hareket ediyorsan da baya kayıyorlar adama.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Bu aralar Unity ile tüm dünya olduğu gibi bizim tarikatta çok ilgili :)

Forumda Unity bölümü oluşturmak için şeyhlere baskı yapmaya ne dersiniz? 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    toglamyth
    toglamyth's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

Bu aralar Unity ile tüm dünya olduğu gibi bizim tarikatta çok ilgili :)

Forumda Unity bölümü oluşturmak için şeyhlere baskı yapmaya ne dersiniz? 

Unity ile bir bölüm açılsa iyi olur da acaba tarikatta kaç kişi var böyle ilgilenen. Ben daha önce çok framework ve engine denedim oyun için ama en sonunda aklıma dank etti unity önceleri biraz soğuktum ama sonunda seve seve sevdirdi kendisini :)

www.64bitlabs.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hocam peki reklam olayından felan para verecekler sana değil mi? neye göre ne kadar verecekler :W

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
Toplam Hit: 3900 Toplam Mesaj: 33