Yeni Oyunum 'Hot Escape'i Nihayet Yayınladım
-
video koy hocam.resimlerden de oyunun ne işe yaradığı anlaşılmıo.resimleri kötü buldum.basit kullanıcı direk resimlere sonra videoya bakıor.daha can canlı resimler koy.mesela oyunun içinde olmayan ama oyundaymıs gibi olan şeyler.mesela büyük oyunların introları olur ya süper kalite fln oyuna bi girersin o kalite yok ama aralarında ilişki var.o tip güzel şeyler koy
-
TheKorsans bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Yukarıda Görünsün diye 1 verdim :)
o tip insanların kafasını duvara sürte sürte ateş çıkartmak istiyorum. uygulama çıkartmaya korkuyorum amk o insanlar yüzünden :D
5 i çaktım hocam ;)
-
Yine oç biri 1 puan vermiş :S Oyun güzel hocam eline sağlık biraz daha zor yaparsan yada zor mod cıkarırsan popiler olur belki
-
Hocam birde, her oyun sonunda reklam çıkmassa olmuyormu?
-
Oyunu indirmeye fırsat bulamadım da oyun içi resimden ejdarhayı domuza benzeten tek kişi ben miyim merak ettim.
-
birisi 1 puan vermiş evet :) Reklam konusndan ben de muzdaribim valla olmayıca da olmuyor olunca ayrı dert :) Ama kendimize göre düşünmeyelim hep, türkiyede itici bulunuyor ama gavurlar seviyor mu napıyor anlamadım... Normalde bi oyun başlrken bir defa görünmesini istedim ama gecikiyor işte öyle birşey var :) bir de oyundan ana menüye dönerken bence çok bezdirici değil. İlerleyen zmanlarda alternatifler üretecem.
-
toglamyth bunu yazdı
birisi 1 puan vermiş evet :) Reklam konusndan ben de muzdaribim valla olmayıca da olmuyor olunca ayrı dert :) Ama kendimize göre düşünmeyelim hep, türkiyede itici bulunuyor ama gavurlar seviyor mu napıyor anlamadım... Normalde bi oyun başlrken bir defa görünmesini istedim ama gecikiyor işte öyle birşey var :) bir de oyundan ana menüye dönerken bence çok bezdirici değil. İlerleyen zmanlarda alternatifler üretecem.
gavurlar şöyle, hani bizim kullanma klavuzu huyumuzun bilişim versiyonu reklam politikası muhabbeti varya, yabancılar bildiğin okuyorlar onu, eğer reklam politikana aykırı hareket ediyorsan da baya kayıyorlar adama.
-
Bu aralar Unity ile tüm dünya olduğu gibi bizim tarikatta çok ilgili :)
Forumda Unity bölümü oluşturmak için şeyhlere baskı yapmaya ne dersiniz?
-
mRBerkay bunu yazdı
Bu aralar Unity ile tüm dünya olduğu gibi bizim tarikatta çok ilgili :)
Forumda Unity bölümü oluşturmak için şeyhlere baskı yapmaya ne dersiniz?
Unity ile bir bölüm açılsa iyi olur da acaba tarikatta kaç kişi var böyle ilgilenen. Ben daha önce çok framework ve engine denedim oyun için ama en sonunda aklıma dank etti unity önceleri biraz soğuktum ama sonunda seve seve sevdirdi kendisini :)
-
hocam peki reklam olayından felan para verecekler sana değil mi? neye göre ne kadar verecekler :W