Yeni Pc Topladım Ekrana Görüntü Gelmiyor :/
-
cpu q9450
mboard asus p5q3 deluxe
vga sphire hd4870
ram ocz 1333 platin 1gb*2
TT 500w psu
samsung 750gb hdd
2232bw samsung monitör
asus dvdrw
montajını yaptım hiçbir şekilde monitöre görüntü gelmiyor :S kesik yada uzun seslerde yok pci expres bağşantılarını yaptım 4 pin lik 12v i 24pinliği taktım güç kablolarını tamamen halletim ama görüntü yokacil yardım ayrıeten tv kartı war
-
Monitoru prize taktin mi? yuzde 90 montajda hata yaptigindan dolayi gozukmuyodur.
-
ilk pc toplamam ama sorduğun soru soru değil !
-
Board da Psu dan elektirik verdinmi :? Kurulumda Hatta Vardır Yada Farklı Bi Ekran Kartıyla Dene.Bide Monitörü Kontrol et =)
-
Eski monitorlerde elektrik cikisi kasaya takiliyosa yetmiyebiliyor, o yuzden sorun cikaribiliyor. Ilk defa yaptigindan dolayi yuksek ihtimalle bisiyi yanlis yaptin. Tekrar dene. Tekrar jeton at. Game over.... diiit diiit diiiiit
-
abi 22 inch monitör eskiden 22 inch mon mu wardı :) normal prize takılıyo psudan anakarta bi 4 pin 12 v bide 24pini taktım 2 kere söktüm herşeyi taktım ama olmadı :(
-
Benim korkum anakarti yakmis olabilir olman.
-
hoca tt powerlerde bağlantılara çok dikkat et bende kurduğumda 750w lik power girişlerinin hatalı olduğunu fark ettim bilgisayar açılmamıştı iyi bak power girişlerine hatta şöyle yap anakart ve ekran kartını ramı tak çalıştır sonra dvd rw falan sonra hdd disk sürücü yani tek tek deneyerek yap
-
koku felan yok girişler nasıl hatalı ?
-
yani kırmızıya kırmızı siyaha siyah takılı değilmi bide kabloların üzerinde atıyorum xxx yazar sende onu powerin arkasında xxx yazan yere takmalısın
-
uyarı sesi veriyormu yoksa öle kalıyormu bilgisayar eğer uyarı sesi veriyorsa ya ram den ya ekran kartından eğer uyarı sesi hiç bişey gelmiyorsa işlemicdenditr ekran kartını ram leri yerine iyice oturttur birdaha dene birde başka bi yerde dene yani topraklamadanda olabilir başıma gelmişti bi kere eve getiriyorum makinayı açılmıyor servise götürüyorum normalçalışıyordu kolay gelsin
Toplam Hit: 5327 Toplam Mesaj: 40