Yeni Programcılar Hata Tekrarlamayın !
-
birde benim yaptığım bir hata imiş kesinlike siz yapmayın
bir yere idleri sıralı olan veri çekerken for içinde id=1 id=2 seklinde çekmeyin bu bir hata imiş
çekerken ORDER BY kullanın çünkü id kullanmamın amacı her satırı bağımsız yapmaktır
umarım anlatmışımdır
-
E zaten asıl mantık budur. Kodlamaya başlarsın blog sitesi kodlarsın sonrası kafana göre ister php veya herhangi bir dil bilgini ileri götürür forum kodlarsın ya da şirket siteler vesaire vesaire
-
adam aynı ben bi işe başlayıp hep yarım bırakıom bende..
ama genelde bu işler her konu üstüne oluyo. gitar calmaya basliom yarida birakiom, bi kiza yavsiom sonra bikiom yarida birakiom, bi web sitesi yapmaya basliom yarida birakiom. usengeclikten midir nedir basimiza bela olcak.
kotu bi durum beyler yarida birakmayin valla bak.
-
schwarzseherisch bunu yazdı
adam aynı ben bi işe başlayıp hep yarım bırakıom bende..
ama genelde bu işler her konu üstüne oluyo. gitar calmaya basliom yarida birakiom, bi kiza yavsiom sonra bikiom yarida birakiom, bi web sitesi yapmaya basliom yarida birakiom. usengeclikten midir nedir basimiza bela olcak.
kotu bi durum beyler yarida birakmayin valla bak.
bu iş benim kişilik karakterim sanırsam. Yenmek istediğim, ama 3-4 senedir nasıl yeneceğimi bulamadığım birşey. Bu işin üstesinden gelmenin en iyi yolu, daha önce bu huyunu yenmiş birini bulmak ama bulamadım.
Belkide hala gençliğin ve ergenliğin getirdiği birşeydir. Yani 26-27 li yaşlardan sonra kaybolur. Bilmiyorum.
Bir sürü karakteristik özelliğimi, sevmediğim hareketlerimi falan yendim yada büyük çoğunluğunu düzelttim. Ama bu sıkılma huyu başka. Çözüm bulamadım.
-
tagext bunu yazdı
olm sende iki satır kod yazdın başımıza guru kesildin.
sen 7 milyon satır kod yazsanda guru olamazsın bulaşma adama :)
latifesi bi yana, elzim bi adamdır bu tagext.. ama yinede guru değildir. :)
iso tarafından 05/Eyl/12 02:05 tarihinde düzenlenmiştir -
TÜrk gibi başla kısmını yapmışsın Alman gibi bitir kısmında takılmışsın.
-
düzenli bir işe girin, orada istesende bırakamazsın böylece sonuna kadar gidersin. hem takımca bir şeyler yapmış olmanın mutluluğu olur.
bu tek başına çalışma işini yabancılar iyi yapıyor, çünkü biliyor ki destek alıcak. Bizlerde nasıldır bilmiyorum.
mesela bu adamın tek başına yaptığı şey mükemmel şekilde hızlı çalışıyor.
feyz aldığım bir abidir kendileri
bizim sorun bu, programlama dili öğrenen blogla başlayıp benzer veritabanı etkileşimli işler yapıyor. neden? ufuk yok..
SharpShooter tarafından 05/Eyl/12 12:25 tarihinde düzenlenmiştir -
üçünüzü toplasak bi guru eder mi ki :/
-
SharpShooter bunu yazdı
düzenli bir işe girin, orada istesende bırakamazsın böylece sonuna kadar gidersin. hem takımca bir şeyler yapmış olmanın mutluluğu olur.
bu tek başına çalışma işini yabancılar iyi yapıyor, çünkü biliyor ki destek alıcak. Bizlerde nasıldır bilmiyorum.
mesela bu adamın tek başına yaptığı şey mükemmel şekilde hızlı çalışıyor.
feyz aldığım bir abidir kendileri
bizim sorun bu, programlama dili öğrenen blogla başlayıp benzer veritabanı etkileşimli işler yapıyor. neden? ufuk yok..
Düzenli iş çok önemlidir bir çok insan birbirinden çok şey öğreniyor birde piyasada hiç bir iş yapmamış hayatında hiç bir projesi olmayan tüm meziyeti çevresinde ki insanlardan daha iyi bildiğini düşünen insanlardan da uzak durun.Onlarla proje yapmayın.
Bir işe bir amaça kanalize olun onu yapın.Günü kurtarmayın bir amaçınız olsun
-