Yeni Proje Yayında - Yorumlakazan.NET | Basit Görevler, Sürekli Kazançlar!
-
mchacker bunu yazdı
Cep telefonu ile üyelik isteyen firmalar üyelkleri tamamlayamaz isek site sorunlarından dolayı ne gibi reaksiyon alıyorsunuz. Yani adamlar kayıt işlemini (numarayı datayı alıp) yapıp ama kayıt yapılmamışş gibi gösterirse örneğin iade nokta com sitesinde yaşadım ben. cep telefonumu giriyorum 8 haneli şifremi giriyorum ve kayıt olundu diyor ama giriş yaptırtmıyor ve sizin kanıt ispat olayınızı yapamıyorum. 21 kişinin kayıt olmasını istemiş müşteriniz 4 kişi kayıt olabilmiş benim gibide 100 kişi olsa şimdilik 215 kişi var dediniz bunun 1000 kişi olduğunu hesaplarsak güzel data toplama olur.
Merhaba hocam, evet güzel bir konuya değindin. Bazı müşteriler, kendi referanslarını arttırmak için de sistemi kullanabiliyor. Talimat kısımlarında, bu tip üyeliklerin yapılış tarzını anlatıyor, bizde düzenleyerek onaylayıp görev olarak ekliyoruz.
Burada açıkçası öyle bir suistimal olur mu hiç bilmiyorum. Sadece o örnek verdiğin siteyi inceledim, kendileri de aslında bir referans sistemi olduğu için kendi tanıtım şekillerini reklam parası değil de, ödül olarak seçmişler. Bitexen borsasında olduğu gibi.
Data toplama vs.. konusunda da, bizlerin sadece bildirim ve yeni görev iletilerinden başka bir amacımız yok. Zaten onay esnasında, kullanıcı metni ve anlaşmasında da bu açıkca ortada. Görev tanımlaması yapan müşteri açısından da, tüm sorumluluğun kendisine ait olduğunun bilincindedir umarım =) Çünkü sözleşmede de buna yer var.
Senin kanıt gönderme konusundaki sorunun, mobil veya pc tarayıcısından kaynaklanıyor olabilir mi? İstersen, pc den .rar veya .zip olarak da gönderebilirsin. Kayıt olamıyorsan da, o konuda net birşey diyemem - sanırım o örnek verdiğin siteyle ilgili bir kayıt sorunu olabilir. -
Shephard bunu yazdı
görevlerin dizilimi kafa yoruyor haci, onları eşit yükseklikte listeleseniz, birde google işletme yorumu, tripadvisor yorum gibi seçeneklerle gelsek buna cevap verebilir dimi sistem ?
Müjde , kargaşayı düzelttik =) O kategoriler içinde en kısa sürede çözüm bulacağız =)
-
Ellerinize sağlık adamım, harika iş bence ayağınıza daş değmesin yapabileceğim bir şey olursa da her zaman ulaşabilirsin biliyorsun.
-
TxT bunu yazdı
Ellerinize sağlık adamım, harika iş bence ayağınıza daş değmesin yapabileceğim bir şey olursa da her zaman ulaşabilirsin biliyorsun.
Sağol benim ilk sağlam ortağam =) Biliyorum Memo, varlığın yeter , sağolasın =)
-
Hayırlı olsun hocam , üye oldum gönder $ :))
-
koray bunu yazdı
Hayırlı olsun hocam , üye oldum gönder $ :))
Hemen :D Balyadan yeni çıktı 100 'lük benjaminler :D Eyvallah hocam , teşekkür ederim.
-
sms gelmiyor kayıt olurken tıkandı sistem :E
-
VEXTA bunu yazdı
sms gelmiyor kayıt olurken tıkandı sistem :E
Bazen yoğunluktan oluyor hocam, aniden kayıtlar artıyor. Sanırım birileri ref kasıyor =)
Şuan manuel olarka onaylar verildi hocam, giriş yapabilirsin. İlgin için teşekkür ederim. -
Güncelleme:
* 300 aktif üyeye ulaştık.
* Yeni görev kategorileri eklendi ( İçerik yorumlatma, youtube görevleri, facebook takip ve yorum vb.. )
Hızlı bir büyüme var, ben bu kadarını tahmin etmiyordum doğrusu arkadaşlar. Kendileri ve müşterileri için benzer ihtiyaçları olan arkadaşlar için yavaştan rez alma vakti =)
Herkese iyi akşamlar. Öptüm =) -
SMS bildirimleri isteğe bağlı olsa güzel olur diyecektim zaten panelde ayar varmış bravo hocam :)